Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rippes

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pierre-t egy szlovén faluban tájolás közben kapcsoltak le "gyorshajtásért", amit a rendőr egy kézi sebességmérővel igazolt. A Homárt tavaly Horvátországban szopatták szénné hasonló módszerrel, bár ott feljettebbek voltak és videóra vették a gyorshatjást, ahol a…..
Rippes 2007.07.05 13:59:18
a kurva anyjukat, mar bocsanat!
engem portugaliaban szopattak szet a minap. a strandtol 20 meterre vartak a rendorok es bar pittegos kocsi volt, az ovemet MEg nem kotottem be, pedig kepzelhetitek, ki birja azt a gennyes csipogast sokaig, tehat addig mindig be voltam kotve.
Ki is szedett a genya. 120 euro. MOndtam neki, hogy en Kelet-europabol jovok, es ha most kifizetem, nem marad penzem a szallasra. Valasz (az amugy csokevenyes angoltudasaval es
f@szfejevel) : BAD LUCK.
Nagy onuralmamnak koszonhetem, hogy nem kapott egy gyomrost a fereg. En direkt bevitettem magam az orsre es megmondtam a fonokuknek, hogy az embereit tanitsa meg tisztesseges modon viselkedni egy turistaval, illetve megigertem neki, hogy a kovetkezo evtizedekben a varosa ellen folytatott reklamkampanyon altal a most beszedett osszeg tobbszoroset vesziti el a nemzetgazdasaga.
most pedig irni fogok egy levelet a belugyminiszteruknek (bar ugyse olvassa el, de legalabb megnyugszok), hogy velemenyem szerint egy ilyen gyonyoru orszagban egyik legszebb telepulesen a rendoroknek nem a turistak bäszogatasaval kellene foglalkozniuk.

mert amugy -es ebben nagyon egyezik a sztorink, Pierre, gyonyoru orszag Portugalia. ugyhogy a rendornek tett igeretem ellenere csak ajnlani tudom. CSAK KOSSETEK BE MAGATOK!
Az amerikai olasz borértékesítés nagy öregje és csúcsragadozója, Leonardo LoCascio (Winebow) egy amerikai konferencián felvázolta a borországok középtávú kilátásait. A 2007-es borcsúcson (Executive Wine Summit) elhangzott véleménye nem szentírás, de 27 év tapasztalattal a…..