Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tami1x

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szokásos napi vagyonvédelmi összefoglaló. Szombaton betörtek egy szatymazi hétvégi ház melléképületébe, ahonnan 50.000 Ft értékben elektromos eszközöket zsákmányoltak. A rendőrség a helyszínelés után elfogta a közelben lakó 43 éves tettest, akinél megtalálták…..
Edina oldala Vagyonőr Alapítvány 2010.03.13 13:17:00
A Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete már megalakulásakor 1998. novemberében elhatározta, hogy lehetőséget kell teremteni a nehéz helyzetbe került kamarai tagok és családjuk megsegítésére. Az akkori jogszabályok még nem tették…..
Vastagbőr Gordon az Avason járt 2010.02.19 15:01:00
No nem a híres lakótelepen, hanem a rendőrőrsön.Ma egyébként egész nap B.-A.-Z.-megyében kirándult, Kazincbarcika, Tolcsva, Edelény is szerepelt a programban, és Miskolcon a kórházban is lelkendezett egy sort.Az avasi rendőröknek is mondott egy csomó bullshitet (videó1, videó2),…..
tami1x 2010.02.26 20:56:08
@kapdbeabalbokám: 10-15év mulva nemm magyar hanem zsido-cigány feltámadás talán magyar már nem lessz!!!!
Edina vagyonőrös-oldalán láttam a linket, aztán a Zalai Hírlap oldalán (Fizetnek a rend őrei: Egymilliós bírság a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságnak) el is olvastam részleteiben a cikket. A történet dióhéjban: a megyei rfk. büntetést kapott, mert túl alacsony vállalási…..
Nem könnyen talál egymásra a munkavállaló és a munkaadó az utóbbi időkben, sokan maradnak megbízás nélkül mind a két oldalon. A vállalkozó amiatt, mert nem ér el megfelelő számú és felkészültségű munkatársat, a tapasztalt őrök pedig arról panaszkodnak,  hogy éppen…..
Most  néhány olyan oldal elérhetőségét adom meg, melyeken kicsit "lenyomozhatod" azt a munkaadót,  amelyikre kíváncsi vagy!   1. FEKETELISTA www.feketelista.hu "Több mint 400.000 cég sok ezer ügyéről tájékoztat a www.feketelista.hu címen elérhető…..
A vagyonvédelemben általános  jelenség az al-al-alvállalkozói láncolatok léte.  Ennek oka  többek közt  a cégek közötti hatalmas árverseny. Hazánkban több mint 3200 vagyonvédelmi vállalkozás van – ez egy hatalmas szám -, ezért a fővállalkozók olyan…..