Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arkhia

5 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis nyugodt kitérő után ezzel a résszel ismét előtérbe kerül a Szamaritánus, erre utal legalábbis, hogy a kezdő képsorokon Claire Mahoney esetére emlékeztetnek minket az alkotók, a feketeöves hekkerére, akit a Nautilus nevű játékkal szervezett be a Decima. Mai célszemélyünk…..
Ismét főcímmel kezdünk, ami csalhatatlan jele, hogy nagyjából visszatérünk a szokásos ügymenethez. Kora reggel Főncsi és John egy kávézóban beszélgetnek: hősünk Forrás és Shaw felől érdeklődik, de főnökének egyikről sincs információja. Viszont arról is beszélniük…..
Arkhia 2015.02.23 22:54:31
Kedves Olvasók! Mint kedvenc sorozatunktól megszokhattuk, az alkotók így félévad táján előzékenyen hintába ültetnek minket, amikoris a nézők és a hogyvótíró sem tud mást, csak sűrűn szórni a kocsisok által is megirigyelt válogatott káromkodásokat. Mindezek miatt és a…..
Shaw épp bűnözősegédként várja társait, hogy végezzenek egy rablással, mikor Főncsi hívja, miszerint új szám érkezett. Hát, most nem épp a legalkalmasabb, főleg, hogy a rablók túllépték az időkeretet és már hallani a közelítő rendőrautók szirénáját, miközben odabent…..
A vég kezdete. Emberek, már csak egy részen kell átrágni magunkat, és olyat kapunk a sorozattól, hogy a fal adja a másikat! A mai epizódot Sydneyben indítjuk. A dupla T-s ügynökpáros, Garrett és Triplett egy védett házba érkezik. A Coulsonnal való randira készülnek. A főnök…..
Feszültségoldásképp most egy kis filler epizód következik. Remélem nem lesz belőle rendszer, bár szó, mi szó, kell egy kis nyugi, mielőtt beindul a zúzás a 16-17. rész környékén. Na, de ne szaladjunk ennyire előre! Itt van nekünk egy minden bizonnyal idegen nő, Lorelei, aki a…..
A korábbi részektől eltérően most egy kis visszatekintéssel nyitunk. Szóba kerül Coulson titokzatos feltámadása, a Százlábú és a virágos ruhás nő. A jelenben egy börtönben folytatjuk, ahol a Raina által korábban meglátogatott fogoly raboskodik. Ebédidő van, ám a nyugalmas…..
Hónapokon át gyűrt és vagdosott centi után végre elértünk a szeptemberhez, elkezdődött a Person of Interest 4. évada, nem is akármilyen nyitánnyal. Lehet olvadozni, vagy idült képpel vigyorogni, az első évad után ismét visszatérünk kis hazánk fővárosába, bár csak a nyitó…..
Arkhia 2014.10.01 21:51:10
Kedves Olvasók! Jó hírem van azok számára, akik kedvelik a Célszemély (leánykori nevén Person of Interest) c. sorozatot, és anyanyelvükön szeretnék megnézni az itthon eddig még nem vetített 3. évadot. Ezt most megtehetik a Viasat3 jóvoltából, méghozzá napi (!!)…..
Egy kislány vár a sorára az igazgatói iroda előtt, egy férfi szólítja meg, hogy mit akar ott. Kiderül, hogy a lány beteg, a nővér küldte ide, mert nincsenek szülei, nincs hova haza mennie, az árvaházba gondolom, meg nem mehet vissza ilyen korán. A férfinak felcsillan a szeme, engem…..
hogyvolt The Last Enemy 1x01 2014.06.02 16:41:01
Kedves Benedict Cumberbatch rajongók! Ígéretemhez híven alább olvashatjátok rajongásunk tárgyának egy korábbi sorozatos munkájának bemutatását. A nemrég megénekelt Parade’s Enddel szemben ez egy napjainkban játszódó sorozat, korántsem a romantikus fajtából, amit bátran…..
Az eseményekhez ott kapcsolódunk vissza, ahol az előző rész végén abbahagytuk – Collier bejelenti a tárgyalás kezdetét. Eszelős tekintettel sétál fel-alá az öt vádlott előtt, jókora mordállyal a kezében, az üres raktárhelyiségben pedig John, Shaw és Hersh bámulja a…..
Vendégblogger írás az ABC mesesorozatáról, ráadásul annak a tollából, aki a hogyvótokat is írja.  A dupla résszel búcsúzó Once Upon a Time érdekes évadot zárt – olyan volt, mintha két külön évadot néztünk volna meg egymás után – két főgonosz, két történet. Azt…..
Vendégbloggerünk folytatja a finálék értékelését, ezúttal a Person of Interestről mondja meg, amit meg kell. Ja, és dettó ő írja a hogyvótokat, szóval érti a sorozatot.  Kevés sorozatról lehet elmondani, hogy évadról évadra egyre jobb lesz, de a Person of Interest ilyen. Míg…..
2010. február 9-én kezdünk, Collier múltjában – a férfi bátyjával és annak kisfiával családi reggelit költ el éppen kedélyes anekdotázás közepette. Annyit megtudunk, hogy Collier ekkor még tanult (jogot), bátyja Jesse pedig ex-alkoholista, aki a válást követően csak…..
Ismét félbeszakadó főcímmel nyitunk, ám ameddig eljutunk, ott a szokásos bevezető szöveget pár szó után Főncsitől Forrás veszi át; végig azonban nem mondja, kapunk helyette visszatekintést, mely a nő múltját összegzi pár lényeges szóban, aztán a lovak közé csapunk.…..
A Doktor az új ruhájában matat a TARDIS-ban, miközben odakint Rose az anyukájától és Mickey-től búcsúzkodik. Rose érdeklődik, hogy mi az új úti cél, a Doki szerint messzebbre mennek, mint valaha eddig is. Egészen 5 milliárd 23-ban kötnek ki, az M87-es galaxisban, pontosabban az…..
Megint csak bocs a hosszú szünetért, a jövőben megpróbálom elkerülni az ilyeneket. Remélem, azért még mindenkinek rémlik, hogy is álltunk legutóbb a próbababa-harcban, akiknek mégsem, utánanézhetnek itt. Hogyvoltozásom során most először tudom értékelni a nyitójelenetet…..
Az eddig megszokotthoz képest erősen megvágott, majd félbeszakadó főcímmel nyitunk - itt már sejteni lehet, hogy ma rendkívüli részhez lesz szerencsénk: gatyákat és állakat felkötni, hullámvasút indul. Csinos fiatal nő menekül futva támadója elől, Főncsi az irodában ülve…..
Arkhia 2014.03.19 19:38:45
@AaannnaaA: Voltaképp az is jó.
Üdv! Próbálom újraéleszteni a klasszikus DW hogyvoltját, kis ugrással. Minden tiszteletem az előző íróé, hogy a legelején kezdte, de sajnos az én fanatizmusom ehhez még kevés, úgyhogy a 7. évaddal és a 3. Doktorral folytatom. A 6. évad a 2. Doktor felelősségre vonásával és…..
Az elmúlt részek sötét, borús hangulata után ránk fér már egy kis lazítás, amit jelen részben meg is kapunk, nézzük hogyan. Johnt látjuk visszatérni az irodába – Olaszhonban még az öltönytára is megszépült, Főncsi dicséri rendületlenül. Örömködésre azonban nincs sok…..
A Földön vagyunk, Jackie épp egy fehér színű műkarácsonyfát díszít az otthonában, Mickey pedig egy autószerviz műhelyben dolgozik, mindketten meghallják a landoló TARDIS hangját. Futni kezdenek a hang irányába, de sehol se látják, ekkor zuhan le közéjük az űrjármű, az új…..