Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inquisitor

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
.40 kaliberű pisztoly csövével szemezni életed egyik emlékezetes pillanata, azt hiszem ezt nem kell különösebben magyarázni. Tegyük fel, hogy Michigan utcáin a nagybátyád az izomkutya és teríti a cuccot, törvényszerű, hogy ilyen szociális környezetben téged is elnyel a…..
Inquisitor 2014.09.23 09:39:04
@IGAZI_kovi1970: meghalt? ez milyen verseny volt?
Tegnap Wanderlei SIlva hivatalosan egy videón keresztül bejelentette visszavonulását, egyben jelezte, hogy az UFC jelenlegi bunyós menedzsmentje ellen akar tenni. Elmondása szerint az UFC elvette a küzdelem iránti szenvedélyét, tiszteletlen és kizsákmányoló üzletpolitikájától pedig…..
Én nem haragszom a felcsútiakra. Ugyan miért is kellene haragudnom e hangulatos falu bármelyik lakójára? Hiszen sosem ártottak nekem. Nem ők tehetnek arról, hogy egy egész ország egy emberként fordul ellenük, és néz erre az amúgy bájos kis községre leplezetlen undorral.  Nem…..
Inquisitor 2014.03.12 18:15:40
@♔bаtyu♔: Ennyi? Villog az Orbán felirat? Ki a tököm foglalkozott itt Orbánnal? Az egész történés egy Szöllősi nevű seggnyaló káderről és pajtijairól szól, meg a balfaszkodásairól. Persze a magadfajta kommunistáknak mindegy, lényeg, hogy a Pártvezér seggnyalója rossz ember nem lehet. Kedves kommunista barátaim, próbáljatok már meg gondolkodni néha, még ha a szövegértelmezési készségeitek elképesztő szinten is vannak. Próbáljátok meg elképzelni, hogy a világban nem minden a Pártról szól. Itt például egy kispesti legenda pofátlan lenyúlásáról, és nevének cinikus lerablásáról van szó.

Tudom, kétharmaaaad...ööö...kétharmaaad...ööö
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
Inquisitor 2012.08.06 11:34:19
@mr. Mick: Kedves barátom, sok dologban el vagy tévedve, de rendesen. Véded Botschckor műsorvezető urat, hogy hát szegénynek joga van ezt meg azt mondani, mert hogy százezreket szórakoztat reggel. Most hát, édes rózsám, elárulom, hogy a maradék sokkal több milliónak pedig ugyanúgy joga van nemtetszését kifejezni a védenced stílusa miatt. Itt most ez történik, ez az a közeg, ahol a Bumeráng szellemi színvonala (akár magasnak, akár alacsonynak, vagy épp tökmindegynek minősítjük) kisebbségben van. Ezért vagy azért, igen sok embernek hányingerkeltő, amit Gáborunk művel ilyen, s ehhez hasonló jópofaságokkal. Törődj bele, persze amellett, hogy Neked is jogod van kardot rántani.

A másik ez a fránya olimpia. Nagyon szép dolog, hogy odafigyelsz a világ nagy eseményeire, az egészségügy és az űrkutatás kiváló eredményeire. Azonban engedd meg nekünk, gyarló halandóknak, hogy ha úgy tartja kedvünk, akkor teret engedjünk életünkben a sportért való rajongásnak, és annak, hogy azonosulni tudjunk lokálpatriotizmusunk képviselőjének nagy sporteseményen elért sikerével. Van egy ilyen furcsa, és alighanem őszinte bánatodra a Bumeráng-hallgatóknál masszívabb réteg. És ez a réteg bizony sértve érzi magát, ha telekommunikatíve arcul köpik. Ilyenkor pedig törvényszerűen érkezik a virtuális (mert hát mégiscsak kultúrnemzet vagyunk)kontrapofon.

(ja, amúgy a versenysportnak bizonyított szociálpszichológiai hatásai vannak elég erőteljesen, és bizony a hozzá kapcsolódó vegyi kutatások elég öles léptekkel rugdossák előre az orvostudományt - még akár az is elképzelhető, hogy a veserák ellenszerének kifejlesztése is hordoz magában ilyesfajta gyökereket.)
Inquisitor 2012.08.06 14:16:50
@mr. Mick: Most már jobbára csak annyi zavart látok, hogy Te Bochkornak megengeded, hogy földbe döngöljön egy szakkommentátort azért, mert saját meggyőződése szerint kommentál egy eseményt, ugyanakkor nem nézed el a posztolóknak, hogy földbe döngöljék a műsorvezetőt, mert az a saját meggyőződése szerint véleményez. Egyszerűen van egy ilyen réteg - nem is kicsi - amelyik értékrendjének nem felel meg Bochkor ezen megnyilvánulása, és ezen réteg hangot is fog adni ezen meggyőződésének.
  Tele lett a Facebook-falunk a Rakonczay Gáborról szóló hírrel, a fórumokon és mikroblogokon is ömlött a vele kapcsolatos okoskodás. A hír olvasottsági adataiból szerkesztőként azt láttuk: az azt elolvasók mintegy fele a Facebookon is ajánlotta ismerőseinek. Néhányan…..
Inquisitor 2012.03.27 11:49:32
@HZ:
én evezgettem, öcsém válogatott kajakos volt, de a tengeri herkentyűkhöz picit sem értek. Viszont ha igaz, amit írsz, hogy az evezős hajó lényegesen gyorsabb, mint a kenu, akkor hogy lett a 300 km hátrányból több száz (közel ezer) kilométer előny?
Inquisitor 2012.03.27 12:00:04
@HZ:

Igen, én is az áramlatokra - és az emberi tényezőre - gondoltam, bár pont Rakonczayék blogja írt arról még februárban, hogy Tippets milyen jó szelet/áramlatot kaphatott, mert eszméletlen sebességgel megy. De ezek szerint fordult a kocka, és Gábornak még szerencsésebb útvonalat sikerült találnia.
Inquisitor 2012.03.27 13:40:04
@kenya5:

Lehet így is, vagy lehet úgy is, hogy gondolkodsz. Én részemről csak kérdeztem, nem véleményeztem, nem kételkedtem, érdemi válasz még nem érkezett.
comment:com Giccsfaktor 2011.12.19 15:00:00
Háromórás profi műsor volt az X-Faktor döntője, unatkozással, sok-sok lassú és érzelmes dallal, részben elfelejtett győztessel. Nő nem nyerhetett, Jason Statham húzta be a döntőt. Bónusz: az RTL sajnos elárulta, mit gondol a hőseiről. Két, korábban már RTL-es műsorokban…..
Inquisitor 2011.12.19 16:51:41
@tééényleg?: Kocsis Tibi nem túl rossz, olyan 1000-10000 ilyen hangú ember van az országban. Néhány hangot orrból képez, és vannak még egyéb technikai hibái, de ezek sok gyakorlással, tanulással javíthatók. Csak hát ez önmagában édeskevés. Igényesebb karaoke show-k nyújtják ezt a színvonalat, csak ott a bátrabb dalválasztások miatt nagyobb lehet az élmény. Ahhoz, hogy ennél több legyen, zenésznek kéne lennie. És ez független attól, hogy mennyire szimpatikus. Valaki írta korábban a középszer meghatározást, és ha a viszonylag képzett hangú éneklőket nézzük, akkor ez sajnos igaz volt most erre a műsorra.
Inquisitor 2011.12.19 17:05:48
@tééényleg?: nem mindenki szorul rá arra, hogy egy-két évre az RTL rabszolgája legyen, aztán eltűnjön a süllyesztőben, úgyhogy az "utánacsinálástól" eltekintenék. Az pedig, hogy valakinek nem egyezik a véleménye a Tieddel, még nem jelent középszerűséget.
Te huzakodtál elő a szubjektivitással, pedig Kocsis Tibinek minden szeretetre és elismerésre méltó tulajdonsága mellett teljesen objektív mércék által megállapítható hiányosságai vannak. De ez nem probléma, hiszen kevesen születnek Faroukh Bulsarának. A nagyobb gond az ezekkel a fiúk-lányokkal, hogy önmagukban nem állják meg a helyüket, és mikor az őket a celebség palettáján fenntartani képes RTL már minden fillért kifacsart belőlük, akkor szépen elsüllyednek a névtelenségbe, vagy legjobb esetben a pop középszer aljára. Talán a Muri lány által út járható, ha sikerül megragadnia a színházban.
Néhány napja ért csúfos véget a spliti melegfelvonulás. A horvát média csak a tengerparti Belgrádként emlegette a várost, világos célzást téve a brutális belgrádi felvonulásokra. A horvátok, akárcsak mi magyarok, mindig sokkal felvilágosultabb, kulturálisan felsőbbrendű…..
Inquisitor 2011.06.19 13:27:09
@PannonBoy:

Nekem pár éve sikerült házasodnom. Sőt egy barátomnak pár hete is sikerült.
Inquisitor 2011.06.19 19:29:17
@Rob67:

Te szerencsétlen kis majom. Ezért kár volt kimenned au-pairnek, hogy onnan oszd a nemlétező eszedet. Attól, hogy életedben nem olvastál semmit, és egy cseppet sem követed az eseményeket, és egy darab melegfelvonulást pont láttál, mikor életedben először végre kijutottál a határon túlra, az nem túl reprezentatív minta. A korlátolt agyadról sok mindent elmond, ahogy londoni üldögélőként vélekedsz például a borsodiakról. Az meg főleg megmutatja, hogy mekkora sötét, egyszerű tapló vagy, ahogy szépen behúztad az árpádsávos zászlót, mint fő érvet és motívumot. Sajnálom az ilyen ostoba gyökereket, mint amilyen Te vagy.
Minden évben elég sokszor járok ki például Londonba is, hamarosan (pár hét) megyek, ha még ott leszel, és van Benned valami kis kurázsi, ha már itt bátran személyeskedsz, te kis tetű, akkor személyesen is beszélgethetünk.
Dúl a vita, hogy jó volt-e a Moszkva teret átnevezni (pontosabban, visszanevezni). Nekem Cseh Tamás Széna tere jutott eszembe. ,,Ég a tér, látom, hogy ég, ég a Széll Kálmán tér,... A Hattyú utcán én úgy megyek azóta naponta át,itt feküdt el sok tízezer, s nem nézem a…..
Egy, a kerékpáros szervezetek által nem ismert embert nevezett ki a miniszterelnök a hazai kerékpáros ügyek koordinálására. „Orbán Viktor április 18-i hatállyal egy évi időtartamra megbízta Garancsi Istvánt a természetjáró és kerékpáros turizmus, úthálózat és…..
Inquisitor 2011.04.19 19:39:54
@HUN_Sector:
Honnan van ilyen statisztikád?
Katalóniában évtizedek óta szokás azon morogni, hogy a madridi kormány lenyúlja a gazdag katalánok befizetett adóját, aztán ahelyett, hogy Barcelona környékét fejlesztené, iskolákat épít valami andalúziai putriban. Sajnos ez ma már a foci világában is igaz. Viszonylag…..
Más Tészta Calvi 2011.04.12 09:05:00
Giuseppe tanításai szerint 4000/L-es árfekvés alatt nem érdemes olívaolajat venni, mert az olyan lesz, mint a Bertolli, vagy a Jamie Oliver – távolról jól néz ki, de hiányzik belőle a szín, az íz és az illat. Miután a múltkor a Jamie Oliverrel úgy megszívtam, nem is nagyon…..
  Ezernyi helyen elsütötték (a Hírszerző, a hvg.hu és a Vastagbőr jut így hirtelen az eszembe) Lázár János beszéde kapcsán a kocsmai politizálás talán legfőbb alapigazságát: a politikus nem dolgozik, politikusnak lenni nem munka. Ha a politikai…..
Inquisitor 2011.04.11 14:53:16
@politicus:
Szerintem egyikőnk óriási tévedésben van. Arról szerintem kevesen ejtettek szót, hogy a politika munka-e vagy sem. Nyilvánvalóan az, illetve nyilvánvaló, hogy egy politikus dönthet úgy, hogy dolgozik, és hivatásává teszi az állását. A kommentelők problémája inkább az, hogy kevés politikus teszi ezt, és sokan nem munka jellegű pénzszerzésre használják a munkaidejüket. Ahogy Te is írtad, rengetegen dolgoznak azok mögött, akiket a plebsz politikusnak tekint, és közülük igen sokan ezeknek a munkáját felhasználva lebegnek a felszínen, de ők effektíve minimális munkát végeznek.

Sajnos, mivel az eddigi foglalkoztatottságaim igen közel tartottak a tűzhöz, valamit több ismerősöm is van, aki közvetlenül dolgozik a kifogásolt munkamorállal rendelkező politikusok közül valamelyik mellett, így eléggé pontosan tudom, mennyit melózik egyik-másik kiemelt politikus.
Inquisitor 2011.04.12 13:34:02
@politicus:
Igen, látom, tényleg nem érted. Pedig viszonylag egyszerű, mivel a cikk nem csak a címet foglalja magába, vagy az első bekezdést. Ehhez képest Te azt hajtogatod, hogy a politika is munka, én meg azt, hogy bőven vannak olyan politikusok, akik nem dolgoznak. A kettő nem zárja ki egymást. A finomságokba pedig - gondolom a tapasztalataink ellenkező előjele okán - nem is érdemes belemennünk.
Most, hogy már mindenki elfelejtette a válságot, a bankok elkezdhetik szépen adagolni a bankadót a lakosságnak. Keynes legalábbis egy 10 éve rendezett 8000 forintos "tartozása" után a napokban kapott behajtási felszólítást 37 ezer forintról: Kaptam egy levelet az Alpha…..
Piroslap Elégtelen. Leülhetsz. 2009.09.30 11:20:00
Magas lóra ült Lopper DánielElégtelen. Leülhetsz. Magas lóra ült Lopper Dániel – Fidesz ifjúsági tagozati elnök – és komoly csalódást okozott beszűkült látókörű írása után. Igen, sajnos újra bebizonyosodott az a szörnyű gyanúm, hogy a jobboldalon nincs…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..