Regisztráció Blogot indítok
Adatok
In Motion

0 bejegyzést írt és 256 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bulinegyed lehet áldás, lehet átok. Valójában egyik sem: csupán egy helyzet, amihez lehet alkalmazkodni. Nekünk sikerült. Ha követed a blogot, elmondom, hogyan.   A helyzet  A házunkban 5 kocsma és 6 bejelentett airbnb működik. Mivel a lakások egy része a Rákóczi útra nyílik, a nyári estéken…..
Kőszegi Tamás erotikus kísérleti filmje, A Másoló (The Copyist) a világon egyedülálló módon egy fénymásolóval készült. A rövidfilm a fénymásoló pásztázójának torzulásain keresztül mutatja be a női testet és a szeretkezés közben átélt érzelmeket. Noha mindössze 8 perc hosszú, több mint 5 ezer…..
In Motion 2017.07.12 09:39:48
A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..
Egyik este, a tizenhatodik kerület egyik forgalmas főútján kocsikáztam hazafelé, amikor furcsa fényt láttam villódzni előttem. Valaki azzal szórakozott, hogy egy lézer-pointerrel világít rá az autókra, buszokra, gyalogosokra. Előbb az úton cikázott a piros pont, aztán a…..
Honnan tudod, hogy egy Star Trek fannal állsz szemben? Többek között arról, hogy ha Alan Rickman kerül szóba, akkor nem a Drágán add az életed, a Robin Hood, vagy a Harry Potter filmekben bemutatott kiváló alakításáról kezd el áradozni, hanem a Galaxy Quest Alexander Dane-járól. Én már csak tudom,…..
Utolsó, vasárnap írott posztomban még csak azt ünnepeltük, hogy megérintettük Itáliát, igaz, rögtön fürdéssel kezdtük az alámerítkezést – bocs – azóta viszont már mélyebben járunk az országban. Hétfőn randa, esős idővel kezdtünk (de várjuk már a túránkat…..
In Motion 2014.07.24 08:40:17
Már csak egy hónap van hátra az indulásig. Az autó köszöni jól van, épp motor nélkül heverészik a hűs garázsban, mint aki jól végezte dolgát. Magánál a motornál teljes a fejetlenség, pontosabban a hengerfejetlenség, épp most várja, hogy összerakjam (a poszt végére már…..
Ha minden igaz, megvan a veteránozás tökéletes receptje. Merthogy voltam én már a weissenkircheni veteránautó hegyi felfutón az Alfa Giuliámmal, állólámpás Mercivel többször, harminconsok éves Kawasakival is jó párszor, sőt, egyszer még az Autobianchi Bianchinával is két…..
A ránk váró újabb kelet-európai konfliktusok előtt sokan – az új ukrán rend vezetőihez hasonlóan – még mindig nem fogják fel, hogy a nyelvi sokszínűség a leghatékonyabb módja a nemzet megtartásának. Hitetlenkedéssel vegyes csodálkozással fogadja mindenki, amikor…..
DIphoto Kötelező gyakorlat 2014.01.15 20:31:42
A fényvillamos fotózásban az a legkellemetlenebb, hogy az ember bizony alig látja a villamost. Általában 1-2 megállóba szoktam letelepedni, így viszont nagyon sok idő telik el két fotózási lehetőség között. Ilyenkor jut ideje az embernek megálmodni, hogy milyen beállítású…..
In Motion 2014.01.16 19:38:35
@DIphoto: Ohh bocsanat, tenyleg F/2, valamit felreneztem. Nekem is van 50/1.8 es hasonloakat csinal este ha nagyon nyitva van. Szerencsere a Lightroom eleg jol tudja javitani.
Vegigneztem jopar (amugy lenyugozo) kepet, es valoszinuleg a masik lanchidasnal lattam az F/16-ot es osszekevertem.
Ugye megvannak a régi úszós tollak? Az olajszerű izével töltött tollban esetünkben egy Swift úszkál, a háttérben Esztergom látképével. A nyereményhez egy XXL-es Suzuki póló is jár. A nyereményért csupán meg kell válaszolni egy kérdést. Talán kevesen tudják, de a Suzuki…..
Belfast. Gyermekkoromban a hírekben sokszor hallottam ezt a nevet és akkor még nem tudtam, hogy nemcsak ez a város, de a mára kettészakított szigetország lakói évszázadok óta vívják harcukat megszállóik ellen...
Váratlanul osztogatott gyakorlati tanácsokat az iPhone-ról Android telefonra váltóknak Eric Schmidt, a Google ügyvezető elnöke. Ettől volt hangos hétfőre virradóra az internet androidos fele. A Google Pluson az érettségi korabeli fotója mögül sziporkázó Eric Schmidt ezek szerint…..
Azt hittem, hogy nincs attól lejjebb, amikor valakinek a halálhírével szórakoznak és akarnak újabb, Kínában gyártott, fölösleges hulladékot eladni. Legutóbb Árpád húzta fel magát - teljes joggal - egy hasonló levélen. De van lejjebb, most esett be a privát fiókomba (nem…..
Phil Anselmo Down-énekes szeret bandázni. Rendszeresen megjelenik kedvenc zenekaraival egy színpadon, ráadásul most ünnepelte 45. születésnapját is, aminek alkalmából még a Slayer is felköszöntötte. Az ajándék az volt, hogy egy az egyben elnyomták a Pantera Fucking Hostile című…..
Miután a harmadik Nikon-tele döglött be másfél év alatt a cégnél, úgy döntöttem, beadom a derekamat, megnézem, mit lehet kezdeni a saját, ősrégi szettemmel. Van egy Canon 350D-m, egy japán úton vettem valamikor közel nyolc éve, amikor Európában még nem is lehetett ilyet kapni,…..
Paul Shane brit komikus a tegnapi napon, rövid betegség után elhunyt a dél-yorkshire-i Rotherhamben. A 72 éves színész szűk családja körében töltötte utolsó óráit. Három lánya és hat unokája, illetve rajongók milliói gyászolják. Hírességek és pályatársak is…..
In Motion 2013.05.18 19:17:33
@nemorino: A való életben 6 év volt Meldrum és Lavender között. Dalby (itthon Dolby-ként mondják sokan) kapitány a 30-as évei körül harcolhatott az első búr háborúban, ami azt jelenti hogy majdnem 80 éves volt 1927-ben. Lavender is hasonló korú kell legyen. Tehát az 1850-es években születhetett.
A lányok 1900 körül születtek, Poppy ugyebár 1901-ben amikor Viktória királynőt temették.
Akkor viszont az ő anyjuk (Lavender lánya) 1870 körül születhetett, mert az 1890-es években házasodtak meg Meldrummal, aki meg kb. 1860 táján született.
Tehát nem nagyon randevúzhattak 1880 körül, mert akkor már volt egy lánya Lavendernek.
Itt egy kicsit valóban sántít a történet, de vannak ennél durvább dolgok is.
Belsőség Heti merítés 2013.05.12 09:49:02
Calibra DTM Edition A jó példányoknak megkérik az árát. A 200 ezer forintos kategóriát én messze elkerülném, mert azokkal biztos csak bosszúsága lesz az embernek. Persze ez nem azt jelenti, hogy amit sok pénzért hirdetnek, az garantáltan jó. Érdemes külföldön is szétnézni,…..
Itt mindig mindent lemásolnak“. Van benne valami. Föladtam nemrég egy hirdetést miszerint túladok a motorkerékpáromon:  ”I sell my strong Honda Future Neo 125 cc – plus 25 cc makes sense. Vietnamese one, not a fake stuff. It works really well, regularly maintained. Breaks, tires,…..
In Motion 2013.05.11 10:58:13
A valaha volt legsikeresebb angol kosztümös sorozatok egyike és egyben a legdrágább is: a sorozat forgatási költsége óránként 1 millió font.  Nagy-Britanniában évek óta a legtöbb néző, és összesen 27 begyűjtött Emmy-jelölés: ez a Downton Abbey, melynek már igen széles…..
Az ezredforduló egyik legsikeresebb rendezője volt Tom Shadyac, akinek a nevéhez olyan kasszasikerek fűződnek, mint az Ace Ventura – Állati nyomozó, a Bölcsek kövére vagy éppen a Minden6ó. Karrierjét egy baleset törte ketté, azóta teljesen megváltoztatta az életét. A 90-es…..