Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Regggie

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Disney mai bejelentése szerint Az ébredő Erő folytatására az eredetileg meghirdetett 2017 májusa helyett ugyanazon év decemberéig kell várni. Csodáljuk e fejleményt? Aligha. Kezdetben kétségek övezték a döntést, hogy egy Star Wars-film decemberben kerüljön a mozikba a jól megszokott május helyett,…..
 - SPOILERMENTES - John Ruth, a Hóhér (Kurt Russell) – foglalkozását tekintve fejvadász – a tomboló wyomingi télben postakocsival igyekszik Red Rockba, hogy legújabb "fogásáért", a gyilkosságért körözött Daisy Domergue-ért (Jennifer Jason Leigh) behajtsa a nő fejére kitűzött vérdíjat. A…..
Hölgyeim és uraim, íme James Bond 24. mozgóképes bevetésének főcímdala! UPDATE: Bekerült a posztba a dal videoklipje. Mint minden kiváló 007-es kaland receptje, a Spectre sem nélkülözheti az állandó hozzávalókat. Persze ezek jellege a korszellemnek, még inkább…..
 - SPOILERMENTES -* Tony Stark képtelen átugrani a saját árnyékát, amikor a többi Bosszúálló tudta nélkül ráveszi Bruce Bannert, hogy földönkívüli technológiával kísérletezve mesterséges intelligenciát hozzanak létre. Az Ultron békefenntartó program ahelyett, hogy üzembe helyezésével végre…..
Tudjátok, A hangok az a gyilkos komédia, amiben a főszereplő annyira kattant, hogy a gyógyszerei szedése helyett saját magával beszélget a háziállatain keresztül, és női fejeket gyűjt a fridzsiderben. Mielőtt bárki az "s"-sel kezdődő és a "poiler"-rel végződő szitokszavat…..
Eljött a háború ideje. Ma már nehéz lenne elképzelni azt, hogy egy film folytatása annyira más legyen, mint az első rész, márpedig a James Cameron által írt és rendezett Alien-folytatás annyira különbözött az eredeti űrhorror-klasszikustól, hogy nem csupán zsánert váltott,…..
Regggie 2015.01.16 11:34:38
Az eredeti tervek szerint 2016 decemberében térhettünk vissza először Pandorára (hogy aztán 2017 és 2018 karácsonyán is meglátogathassuk azt), ám úgy tűnik, hogy James Cameron túlságosan ambiciózus tervet lőtt be magának ezzel (az egyébként néhány alkalommal már halasztott)…..
Regggie 2015.01.16 11:22:34
@kaamir: Ez tény, bár 2 gyerekkel a hasában azért eléggé limitált lenne, hogy milyen jeleneteket tud megcsinálni. Meg biztos a magánéletére szeretne most koncentrálni kicsit, és nem a munkára, ami abszolút érthető.
Regggie 2015.01.16 11:27:21
@jófejsrác: Egyetértek. Pl. én is tudnék mit mondani a Marvel filmekről, de inkább csak messzire elkerülöm őket..akinek az tetszik, hát hajrá. :-)
Én is el tudnám viselni, ha Cameron "termékenyebb" lenne filmek terén, de sajnos őt már sok minden más is foglalkoztatja.
Egyébként tegnap újra megnéztem az Aliens-t (hol maradt Réz András - AE írása alapján ott kellett volna lennie a Corvinban), és durva, hogy mennyi mindent emelt át JC az Avatarba..repülő járművek, szemét céges csávó, eligazítóbeszéd, kameraállások, rakodógép..helyenként kísérteties a hasonlóság. Ez eprsze nem baj, csak érdekesség. :-)
Regggie 2015.01.16 11:32:34
@vargatom: Én konkrét forgatásról még nem hallottam, de az előkészületi munkák biztos zajlanak már egy ideje. Köszi az infókat, az ilyenek mindig jól jönnek! :-) Már alig várom, hogy lássunk belőle valamit (akár csak egy concept art-ot), de ez nyilván még odébb lesz.
aeon flux trailer: chappie (2015) 2015.01.09 20:30:00
Chappie nem csupán egy a 2016-ban hadrendbe állított rendőrrobotok közül, Chappie érző, gondolkodó lény, ezért a rendőrség fejesei (Sigourney Weaver és Hugh Jackman) szerint az egész emberiségre veszélyt jelent, ezért eliminálni kell. Még jó, hogy nem kisebb erő áll az…..
Regggie 2015.01.10 19:12:57
Először a lányát rabolták el, aztán őt és a feleségét, most pedig... most pedig... nem rabolnak el senkit. Vagyis de: elrabolják a felesége életét, és ő a legfőbb gyanúsított! Bryan Mills (Liam Neeson) különleges képességét arra használja, hogy tisztázza a nevét, és…..
Nem elég, hogy a hajójukat ripityára töri, de hosszú-hosszú hánykolódásra kényszeríti őket a tenger közepén: Ron Howard arról a történetről forgatott szemlátomást GIGAlátványos kalandfilmet, amely a Moby Dicket inspirálta. Inspirálta, mert hát Chris Hemsworth nem az az Ahab…..
Pár hónap blogolás után elérkezettnek látom az időt arra, hogy kicsit közelebb engedjem magam hozzátok, Kedves Olvasókhoz, és bemutassak pár játékot, amit gyermekkorom óta imádok, és akármikor előveszem, ugyanazt az élményt adja, mint akkor. Nem csak a nosztalgiafaktorról…..
A demokrácia jegyében választhattok az eredeti nyelvű és a szinkronizált Halálos iramban 7.-előzetesek közül; az eredeti trailer tanulsága, hogy az autós mutatványok még mindig vagányak és a film még mindig erősen ráfekszik a "család mindenekfelett"-üzenetvonalra, a magyaré…..
Majd 30 éve (egészen pontosan 1984. október 26-án) trappolt be az amerikai mozikba a Halálosztó, hogy elvegye a ruhánkat, és megszínesítse rémálmainkat. Az azóta franchise-zá hízott sci-fi klasszikusnak épp most forgatják az ötödik részét, melyben a 67 éves Arnold Schwarzenegger is fontos szerepet…..
aeon flux nem lesz toldi 2014.10.16 13:25:00
Legalábbis nem közpénzből. Íme a Magyar Nemzeti FIlmalap sajtóközleménye: A Magyar Nemzeti Filmalap döntést hozott a TOLDI című filmről A Magyar Nemzeti Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága azt a döntést hozta, hogy Pálfi György Toldi című filmjének megvalósítását…..
Oh, yeah! Mától mozikban az évad egyik legszórakoztatóbb filmje, melyről eme szent helyen is rengeteget regéltünk - legutóbb a csöppet sem visszafogottan örömködő kritikánkban. A Forum Hungary-nek és blogunknak hála most páros belépőt nyerhettek A Galaxis Őrzőire, melyet az…..
Regggie 2014.08.14 13:52:59
Gyerekként ismertem meg, egy úr volt az űrből, oda voltam érte, a Mork név azóta sem jön a számra, és ez már így is marad. Később, fiatal felnőtt koromra már nem mondhattam magam a rajongójának, de most rá kellett jönnöm, hogy számos alakítását tudom igen jó szívvel…..
Jeff Lebowski (Jeff Bridges) született léhűtő, egy fejlődésben megrekedt hippi, környezete csak úgy hívja: a Fószer (illetve Töki, ha mindenképp ragaszkodni szeretnék a szinkronhoz). A Fószernek piti céljai sincsenek, a lényeg, hogy mindig legyen otthon megfelelő mennyiségű…..
Regggie 2014.07.06 22:36:25
@Thoras: Én finoman szólva sem vagyok szinkonpárti, de a Nagy Lebowskiéra azt mondani, hogy rossz.. Szerintem telitalálat a szinkronja. Dörner, Helyey.. És magyarul a káromkodások is választékosabbak.
Helyes mormota! :-)
Mindenkinek megvan az a pillanat, amikor installál egy faszának tűnő RPG-játékot, majd órákkal később azon kapja magát, hogy még mindig a választott karaktere nevén agyal; és a kezdő fegyverzet kiválasztása még csak szóba se került? Pontosan így vagyok a Trónok harcával is,…..
Miután csúnya rossz bácsik olyat tesznek, ami személyesen érinti őt, Nathan Drake visszatér az önkéntes nyugdíjból, hogy élete legnagyobb, legveszélyesebb, stb-stb. kalandjára induljon. Az Uncharted-sorozatot szeretjük a sztoriért, a karakterért, a humorért, a játékmenetért, a…..
Regggie 2014.06.11 10:08:03
@LasDen: A ND még soha nem adott ki CG trailert..és a játékaikban is a game saját motorját használják az átvezetők, mint ahogy ez is.
Alig hat héttel a premier előtt, a filmet gyártó Warner bejelentette, hogy Andy és Lana Wachowski epikus sci-fijét az eredetileg tervezett júliusról átteszik 2015 februárjára. Az indoklásban mindössze annyi szerepel, hogy a testvérpár egyrészt még finomítani szeretne néhány…..
Nem, nem kezdek el újabb szinkronvitát. Nem követelek feliratos kópiákat. Nem kívánom a 3D halálát. Mást kérdezek. Azt vettem észre, hogy ha egy film 3D-s – és mostanság az a ritkább, ha egy nagy költségvetésű darab nem az –, akkor az szinte biztos, hogy szinkronizált (a…..