Regisztráció Blogot indítok
Adatok
optiplex

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a magyaros vendégszeretet legendás, azért a Kis Valentino, Zimmer Feri és az Üvegtigris országában generációk szoktak hozzá, hogy megalázkodva kell a pulthoz járulni az ott dolgozók jóindulatában bízva. A lemosott virsliknek és a hozzájuk tartozó vendéglátós morálnak az elmúlt évtizedekben…..
hogyvolt VV4 - 4X60 2011.02.13 15:30:00
Simor Olivér nyolcvan napot töltött a Villában. Akopaliptikus este volt, köszönhetjük ezt rögtön Lilunak, akinek csipkedíszítéses, kétarasznyi aranyövvel összefogott konfekció tunikája maga volt a vizuális Armageddon, ha már. Ezen a vonalon haladva a plüssgombócos…..
Évek óta megy huzavona a Margit híd körül, lementek a pályázatok, készültek a szakmai anyagok a kerékpárosok fogalom számára használható infrastruktúra megteremtéséről. Egy ideje úgy tűnt, a viták után végre biztos, hogy lesz kétsávos kerékpárút a kiszélesített északi…..
optiplex 2010.11.22 18:23:32
@jelentéktelen alak: ez lenne a legideálisabb. SOk normális kerékpárossal találkozom, és ennek örülök! Ha nem is dolgozni, de amúgy szoktunk családilag bringázni, és akkor is odafigyelünk, hogy minden szabályt betartsunk. Ha autóval közlekedek, akkor is figyelek erre..
Mindkét oldalon van sok nemnormális:)
Ha valamivel sosem volt baja a háklis Homárnak, akkor az a lift- és plázazene. Nem beszélve a McDonaldsról, ahol az adás sajnos jobb szokott lenni, mint a kereskedelmi rádiókban. P.J. bezzeg utálja az ilyesmit. lejet, hogy csak mi vagyunk érzéketlenek, és a zeneundor általános?…..
optiplex 2010.07.22 12:29:15
Ma úgy látszik bankos napunk van, szegény Wágner úr a számláin izgul, teljes joggal, hétfőn ugyanis őrült, összevissza adatokat kapott a Budapest Banknál vezetett két számlája állásáról. Ráadásul, mit tesz isten, a valódinál jóval kisebb összegekről. A bank elismerte a…..
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
optiplex 2010.06.28 18:25:40
@horex: ez hülyeség
optiplex 2010.06.28 18:43:23
@horex: mert azért még lehet véleménye :)
optiplex 2010.06.28 19:00:25
@horex: eddig is volt nekik.. én nem vontam kétségbe sosem.. hol olvastál ilyesmit tőlem?
A 2000-es nagy tiszai árvíz után is volt tűzijáték. Egy nemzetnek a legnehezebb időkben, háborúban vagy ostrom alatt is meg kell tartania saját ünnepeit. A Fidesz-kormány megfontolja, hogy vagy szerényebb méretben, vagy egyáltalán nem tartja meg az augusztus 20-i budapesti…..
optiplex 2010.06.28 10:35:16
@Goszi777: gondolom az eszedbe sem jut, hogy esetleg akik szimpatizálnak a facebook-os ötlettel, már adakoztak?
Geekblog HA/VER 2010.06.16 10:00:00
Szuperhős-mozi. Azon gondolkodom, vajon hogyan lehetne elmagyarázni ezen a kilencvenháromezer négyzetkilométeren bárkinek is, mi az a szuperhős; akinek nincs pártállása, pártállami múltja, nem hord kipát vagy főpincérruhát. Csak egyszerűen megvéd minket a gonoszoktól. Lehet, hogy…..
optiplex 2010.06.16 18:25:59
Attila a mifelénk sajnos szokásosnak mondható módon világosodott meg 10 év Vodafone-hűség után. 3 új telefont szeretett volna előfizetéssel, de annak ellenére kértek tőle darabonként 80 ezer forint kauciót, hogy nem hitelre akarta venni, és hogy a telefonok értéke sem haladta meg…..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
A lenti videó egy vontatott busz vezetőfülkéjében készült. A vontatott busz vezetője a videón szidja az utasokat, a közlekedés többi résztvevőjét, és mesél arról, hogy a buszból elfolyt a gázolaj. Érdemes végignézni: ..
Megtörni látszik a nyomás alatt a PPO makacssága, lehet, hogy mindenkinek visszautalják a pénzt? Csaba egyik felhasználóját legalábbis "méltányossági alapon" törölték és ígérték neki az idei előfizetési díj visszaküldését is, minthogy tavaly összesen egyszer…..