Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halacska2

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Ha az oktatóvideóknál komolyabb, elmélyülősebb tananyagra vágysz, sok megszívlelendő jótanáccssal, akkor nagyon ajánlom figyelmedbe egy kollégám Érettségi feladatok analízise tanároknak adatbázis-kezelésből című írását. Nem csak tanároknak!) 2005. május (a feladat…..
2005. május (a feladat címe: Színek) A Színek című feladat kapcsán egyetlen említésre méltó dolog jut eszembe: amikor köröket kell létrehoznod, akkor érdemes a másolás-beillesztés remek fogásához folyamodni, így ugyanis tuti egyformák a köreid. Van rá más módszer is - a…..
A Nagy Könyv című feladat megoldásához tudnod kell oldalméretet állítani, élőfejet készíteni és nem árt, ha jól használod a táblázatokat. A feladat különlegességét a felsorolások behúzásainak pontos beállítása adja, vagyis kifejezetten hasznos, ha kicsit elmélyedsz a…..
2005. május (a feladat címe: Gyümölcsök) A Gyümölcsök című feladatban az alábbi függvények küzül volt érdemes használni párat: SZUM MAX AB.MEZŐ FKERES INDEX A feladat sikeres megoldásához a függvényhasználaton kívül tudni kell adatokat sorba…..
A Színház című feladat megoldásának váza egy fura táblázat, amelynek csak két celláját töltjük fel, mégpedig azonos tartalommal. A feladat nagy része tehát táblázatformázás, ezen felül a tabulátorhasználatot emelném ki, amit a szereplők névsoránál használunk. Van még…..