Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Otto von Bolschewich

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Fordburg Tourist 2012.02.27 06:15:00
Ezek megvesztek. Ezerháromszáz kilós autóba ezres motor? Gyomorforgató élmény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Otto von Bolschewich 2012.02.27 10:03:35
@protézisesh: "2005 novemberben vettünk egy nullkilométeres autót...
...amit olajszínűen engedünk le belőle cserekor, hiánytalanul."

Az nem lehet! A francia autók mind szarok, kérdezz meg itt a hozzászólók között bármilyen "szakértőt"! :)))
Mint ilyenkor mindig, most is letaglóz, mennyire komikusan drága lett itthon az autó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Egészen friss fejlemény: a biztosítóm felhívott, hogy minden vissza: az eredeti szerződésemet helyezik vissza, az újra befizetett, illetve fedezetlenségi díjként megfizetett összegeket pedig átvezetik a régi biztosításra.  Már csak arra lennék kíváncsi, ezt miért nem…..
Belsőség Kultúra úton-útfélen 2011.08.31 07:00:00
Pedig elhihetik, ilyenkor szeretnénk mindannyian a rendőrt, aki egy pihenőhelybe intené le az egész karavánt és mondjuk indítana százezerről per autó, alkudni pedig csak felfelé lehet. Mai publikációnk blogposztja...
Otto von Bolschewich 2011.08.31 09:01:28
@domeq: Augusztus, sorry, elírás. A lényegen nem változtat.
Kicsit hosszúra sikerült ez az adásszünet. Volt benne munka is bőven: angol, svéd, francia, német, cseh, holland és magyar ügyfeleknél egyaránt, és persze jutott más is: első angliai vezetési "élményem" rögtön egy bérelt jobbkormányos autóval, "hosszú skandináv…..
Otto von Bolschewich 2011.07.25 16:15:54
Visszatértem a külföldi száműzetésemből, úgyhogy lassan én is visszazökkenek a régi kerékvágásba, megint fogjátok időről időre a nevemet látni a posztok címe alatt, amennyire engedi az időm. De itt most nem is az én nevem a lényeg, hanem ezúttal Tibi, aki leosztott egy…..
Autónepper Ki vagyok én? 2011.05.20 10:14:00
Hogy ki vagyok én?Csak egy vidéki egyszerű "murvástelepesfaházas" nepper a sok közül,aki megpróbál becsületes lenni,ami néha elég nehéz,ehhez mondjuk a kuncsaftok/autók hozzáállása is rátesz egy lapáttal,de azért próbálom magamat tartani,de széllel szembe pisálni…..
  Erről a desszertről mindenképpen tudnotok kell, az a meglátásunk. Nem hizlal és valami orbitálisan finom. Illetve: egyszerű, mint a pofon. Kell hozzá eper, mascarpone (250 gr) és tejszín (4 dl). Tehát végy két maréknyi epret, persze keze válogatja ugye... Mosd meg,…..
Otto von Bolschewich 2011.06.06 10:59:38
Helvetia rövid hírek 3.1 2011.05.27 13:49:00
Néhány sajnálatos esemény...A Bern kantonban lévő Schafhausenben (nem tévesztendő össze más egyéb Schaffhausenekkel)  halálosan megsebesült egy rendőr, amikor egy árverezésre ítélt házból ki akartak lakoltatni egy eladósodott férfit, aki tüzet nyitott a rendőrökre.…..
  Van államtitkár, aki 466 ezer kilométeres A6-ossal jár. Az állami vezetők közül még a statikusabb szerzetek is simán mennek évi 60 ezer kilométert. Hamarosan mint Skodákat amortizálnak. Mai publikációnk blogposztja...
Otto von Bolschewich 2011.05.23 09:30:48
@prérikutya: Milyen mókás, hogy te, aki ugyanarról a jeleségről írsz, mint én, konkrét példát hozol föl. A másik három emberből, aki nem értett velem egyet, az egyik megemlítette, hogy a TFSI-k már többet bírnak (konkrétumok nélkül), míg a másik kettő szimplán lehülyézett. :))

Vitakultúra, Magyarország, 2011.
Otto von Bolschewich 2011.05.24 11:13:54
@gascan: Milyen képeket? Elolvastad, amit írtam? Csak hallottam ilyen sztorit és kérdeztem, hogy tud-e valaki bővebbet róla. Melyik része nem érthető?
Várostervezőink figyelmébe! Hogyan kell olcsón, energiatakarékosan és kizárólag természetes anyagok felhasználásával fölépíteni egy húszmilliós nagyvárost? A hangyák tudják!A legtöbben soha nem töprengünk el azon, hogyan festhet három dimenzióban egy hangyaboly. Amerikai…..
Belsőség Új autó nem rohad le? 2011.05.10 06:00:00
A németek szerint a 2010-es autók alig mennek tönkre. A BMW-k pedig szinte egyáltalán nem. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Fidesz nem látja, hogy így Brüsszelben harmadik világbeli viccállamok szintjén fognak minket kezelni. Most nem magyarázkodásra, hanem bocsánatkérésre és azonnali lemondásokra lenne szükség. Úgy tűnik, a Fidesz-kormány képtelen tanulni még a legelképesztőbb hibáiból is:…..
Hiába, bennragadtam a húsmentességbe, a néhány hónapja, épp a Dining Guide díjátadón megkezdett önkéntes böjtömet azóta is csak elvétve hagytam abba. Csaba persze szerintem komplett idiótának tart, ő továbbra sem mondana le a vérről és a különféle, izmokba töltött…..
Otto von Bolschewich 2011.03.11 09:39:48
@gabor.voros: Köszi, de egyetlen kiszállító cégnél sem friss ételt kap az ember, illúzió lenne ezt hinni. A Vegafoodnál meg külön föltüntetik, hogy miben van liszt és cukor (szója, tej stb.). Nem védeni akarom őket, csak a teljesség kedvéért jegyzem meg.

A nemsüti micsoda? :)
Határozottan sikeresre sikeredett az új Ford B-Max genfi bemutatkozása. Az első napokban szinte óránként érkeztek a különböző szaklapok és szakportálok laudációnak is beillő, kifejezetten pozitív és az elragadtatás hangján megszólal cikkei. Mi tagadás, a B oszlop nélküli…..
  Nemrég Azerbajdzsán ellen játszott a magyar válogatott Dubaiban. Dzsudzsákék ellenfele a rendszerváltás idején sokat szerepelt a hírekben a karabahi konfliktus kapcsán, aminek a rövid lényege annyi, hogy a szovjet időkben azeri területnek számító, de jórészt örmények…..