Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WatchWitch

40 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki soha nem ismert közelről az életért küzdő embert, az semmit sem tud arról, hogy mi az: embernek lenni - és egyben saját magáról sem tud semmit. Hoztunk már példákat, és kiderült, hogy igazából teljesen mindegy, hogy milyen helyzetről van szó, hogy mélyszegénységben…..
Nagyon időszerű leszek, hogyaszongya tessék, már ilyen témájú blog is van, nem is egy – és ezt még én is olvasgatom.  (Mondjuk azt bevallom:  a másikokról semmit sem tudok, véletlenül találtam meg elsőnek ezt,  megjegyeztem, néha rábökök, és egynél többre…..
Bevallom, egy kicsit egészségtelenül (no pun intended) állok az orvosokhoz: mondhatni istenítem őket. Nyilván nem a házidokimat vagy a körzeti bőrgyógyászt, de basszus úgy három héttel ezelőtt egy tök fiatal kardiológus faszi reggel belepiszkált az apukám szívébe…..
Ma nem lesz kritika, ma egy ilyen kedves hétvégi poszt lesz. Sőt, januárig meg lehet nyugodni, az idén már nem bántjuk senki blogját; elmegyünk jó melegben kuckózni, occasionally élvezni a havat (ami épp hull, nagyonjó), töltöttkáposztát enni, mindenféléket inni, ajándékokat…..
Karácsonyi sütögetésre készülődve találtam egy újabb nagymamásat, és gondoltam, ez pont jó lesz a mai ajánlóba, mert tényleg rengeteg finomság leírása megtalálható itt, hátha valakinek segíthet így az ünnepek előtti utolsó száz méteren. És mert milyen menő…..
A mai blog olyasmi mint ez, csak sokkal gyakrabban frissül, és hát amennyivel mozgalmasabb annál,  annyival válogatatlanabb is: itt biztos találkozni fogunk olyan szenzációs újdonsággal, amit négy különböző ismerősünk már több hete elküldött körlevélben, illetve vannak…..
Arról már itt-ott mondtunk véleményt, hogy mit gondolunk a dugósblogokról... párdon, baszós-, ma megpróbálok ilyen szókimondó csajszi lenni, mert állítólag az sikkes, és én is sikkes szeretnék lenni legalább egy napra. Szóval olvastunk már néhányat, és az a szomorú igazság,…..
Ha a Velvet munkatársa volnék, a mai poszt címe az lenne, hogy "Tabáni István kapcsolata meleg fiúkkal", és főoldalon virítana, közvetlenül az alatt, hogy "Megette a saját lábát a hűtőben rekedt fiú", ó milyen büszke is lehetnék a karrieremre. De így…..
BlogWatch Fame (steinerkristof.com) 2010.11.12 08:36:00
A magyar celebfigyelő blog után, gondoltam hazai celebbloggal kellene folytatni, úgyhogy íme. A vadászat elején egy kis gondot okozott, hogy hirtelen a Sorbertnorberten és a Nagydarabnőn kívül nem emlékeztem, hogy bárkiről is hallottam volna, hogy blogot írna, ráadásul az utóbbinak…..
Már régen vadászok rajongói blogokra, mert annak ellenére, hogy én magam mindig meglehetősen gyorsan elhűtlenedek éppkedvenceimet illetően, vagy pont azért, őszintén érdekel, hogy mi vesz rá valakit, hogy éveken át érdeklődéssel kövesse egy híresség életének minden apró…..
Így is lehet mászkálni a városban, meg úgy egyáltalán az életben: nyitott szem mellett nyitott elmével, érdekes és érdemes dolgokra koncentrálva, arra alapozva, hogy a problémák úgyis megtalálnak, minek időt pazarolni arra, hogy még mi vadásszuk le őket. Nem filozofálni akarok,…..
Ezután az nlcafe blogos részét (is) tudatosan és jó messzire elkerülöm; mondjuk nem tudom mit vártam, olyan semmiről-sokat beszélős ott már a főoldal is, hogy igazából egészen logikus volt, hogy a naplófelhozatalban is csalódni fogok. Túltengenek a magukat trendinek gondoló…..
Nem tudom, a szerzőnél mit jelent a "sznobhatás", de az előre mentegetőző figyelmeztetése ellenére, bár a végén bravúrosan kimentem a blogját, fel tudok és fogok sorolni néhány okot, amiért bizony félig a fiókba lóg. Először is emberünk nem egy profi kritikus, ami…..
A bloggal először akkor találkoztam, mikor valaki továbbította nekem a rajta található valódi nő versus ladyboy tippelgetős tesztet (mindenkinek ajánlom, én csúnyán elbuktam vele), és nem mondom, hogy törzsolvasó vagyok, de vissza-visszatérek, mert érdekes, van benne minden, amit…..
Egy kedves, vidám blogról szóló könnyed pénteki poszt lesz ez, semmi catfight, semmi dráma, viszont megint sok link. Ezt biztos mindenki ismeri már, több hasonló is van, és van a pasi, aki rendezi őket, és van a hasonlóan kreatív barátnője – na az utóbbi blogját ajánlom ma…..
Amikor egy blogot negatív kritikával illetek és kukába dobok, a leggonoszabb dolog, ami az elkövetőről eszembe jut az, hogy not the sharpest pencil in the box. Mert én ilyen finom úrilány vagyok; és mert, ugyan alapvetően jókat szeretünk ajánlani, azt sem bánjuk, ha a népek gyenge…..
Így kell jó blogot írni egészség témában. Persze kicsit több tudás, és sokkal több munka kell hozzá, mint ha, kihasználva embertársaink végtelen fikázó potenciálját, csak közvetítői szerepet vállalnánk a dologban. Volt már jó példánk is azért, és rendhagyó módon, de…..
Hát ez a mai, hölgyeim és uraim, a konkurrenciánkról fog szólni. Na jó, legalábbis annyiban, hogy egy csendes olvasónk jóvoltából, akinek ezúton köszönöm a rá(nk is)linket, találtam egy olyan blogot, amelynek ugyanaz a témája, mint a mienknek. Itt vége is a párhuzamnak,…..
Szeretem a fotóblogokat, de nagyon nehéz közöttük jót találni, mert (ha csak nem saját műveit posztolja bennük valaki) nagyon sok olyan kép van, ami ismétlődik, körbe-körbe jár, és mindenki úgy gondolja, hogy jó lesz az, ha négyszázhetvennegyedszerre maga is megjelenteti…..
Néha úgy találok témát, hogy valahol valakinek a kommentje miatt, a neve mellett reklámozott blogra bökök - ez lehet azért, mert nagyon vicces, mert kiemelkedően értelmes, vagy mert végtelenül idióta, de bármi lenne a megérzés, általában a saját bejegyzések is egyértelműen…..
A long long time ago I can still remember, mikor virágkorát élte USA-mániám, egy olyan országban, ahol nagyon hosszú ideig rossz néven vették azt is, ha Amerika nevét pozitív kontextusban említi az ember… na akkoriban fele királyságomat adtam volna egy ilyen blogért, ha tudtam…..
Belátom, ritka idióta cím, de tudjuk be kialvatlanságomnak és hétvégváró hangulatomnak, és nézzük el nekem, mert elhoztam, kérem szépen, a világ egyik legjobb blogját. Egyszer régebben már találkoztam vele, aztán valahogy elfelejtettem, most meg újra előbukkant valahonnan, és…..
Olaszország szerelmeseinek íródik ez a blog, Olaszország szerelmesei által, és mindenről szól, ami miatt a millió arcú Itáliával nehéz nem szerelembe esni. Ha az ember már járt ott, és elvarázsolódott, esetleg vissza-visszatérő rajongó, akkor azért remek ez a blog, mert…..
PTinfo Stadionmászás 2010.07.08 12:20:00
A futball-világbajnokság kapcsán Dél-Afrika elég sok nagy, látványos, és csilivili dolgot épített, a stadionokon és az infrastruktúrafejlesztést kiemelt ügyként kezelve. A legklasszabb dolog azonban meglehetősen aprócska a többi beruházáshoz képest. A stadionok között talán…..
WatchWitch 2010.07.16 13:32:49
Igaz, már nincs, mert kis késéssel találtam rá, de volt, és a szerző szerint lesz még, "új formában" – már egy ideje mondogatom, hogy megérett a világ a pusztulásra. Én bírom Zimány Lindát, mert csinos, és mert nyíltan felvállalja ország-világ előtt, azt, amit…..