Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rolleros

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illat: semleges Hab: krémes Szín: világos arany, szalmasárga  A Borsodi világosát is elérte a legújabb trend végzet, a k-európai specialitásnak gondolt kukoricadara eltűnt belőle. Emiatt a sörgyárnak úgy kellett újragondolnia legismertebb termékét, hogy jobb is legyen, meg ne is változzon. Azért…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért lájkold a Moped blog Facebook-oldalát. ‹⊗› Attila már néhány hónappal ezelőtt jelezte, hogy készül egy - azóta kiderült, hogy emellett még három másik - veterán Honda CB 50 J felújítása, és mivel ennek most ért Keszte Rudi győri motorépítő…..
rolleros 2017.12.06 20:16:41
Kicsit úgy érzem, kezdenek túltengeni a blogon a Hondák, de mivel egyébként az utakon is, ezt nem érzem túlzottan nagy problémának. Jelen esetben a túltengés annyiban tovább fokozódik, hogy most egy Honda Giornóról van szó, ami a kistestű robogók között is az egyik legnépszerűbb típusnak számít.…..
rolleros 2016.01.12 19:21:24
A bejegyzés elévült. 2020.11.14. Illat: édes, kissé búzás Hab: nagy lyukú, hamar apad Szín: minimálisan világosabb a Klasszikushoz képest  Íme egy klasszikus fából vaskarika, az üveges sör, ami állítólag olyan, mintha frissen lenne csapolva.  A sörfigyelő azért sörfigyelő, hogy figyelje a…..
sörfigyelő Faxe Black 2014.08.26 18:50:27
Illat: minimális Hab: könnyű Szín: sötétbarna Mondjuk úgy visszafogott. Az alapíz, mint a világos esetén itt is savanykás, most van egy kis barma sör íz is, de tényleg csak mutatóban. Biztos van valami Dán különleges elképzelés a barna sörökről, de mivel ez az első amit…..
sörfigyelő Deep 2014.05.28 17:14:58
Illat: kukoricadara, pedig nem szerepel az összetevők között + némi édes maláta Hab: jó habot lehet neki csinálni Szín: normál Külalak: tipikus lengyel olcsó sör, aztán nem is lengyel, az ötlettelenség határtalan  Tipikus egynek elmegy fajta. Átmenet az iható és az…..
Idén tavasszal hirtelen felindulásból letettem az A1-es jogsit (max. 125 köbcenti, 11 kW). Mivel volt már B kategóriás vezetői engedélyem, ezért egyszerűsített formában sikerült abszolválni az egészet. Tudjátok, ez a B125. Nagyon hamar lement az egész, de nem olyan gyorsan, hogy a…..
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
sörfigyelő Pécsi Pannónia 2015.05.12 09:15:47
Illat: felkészít mindenre, ez tuti nem sör Hab: pillanatokig tart Szín: világos A pécsiek már megint keverik a paklit és olyat játszottak ki, amire senki nem számított, egy sört ami nevében a pécsi Pannónia Sörgyárra, a Pécsi Sörfőzdének az elődjére emlékezik. Ezzel el is…..
  A luxustól könnyű megcsömörleni. Amikor napok óta olyan autók veszik körbe, amelyekből otthon egy is megállítaná az életet, eltelik az ember. Tudják, jó dolog a rántott csirkemell, de ha napokig csak azt eszik, valahogy már nem is olyan finom. Hogy egy kicsit csökkentsem a…..
rolleros 2015.05.25 09:02:59
 Az első hétElőször is: elnézést kell kérnem mindenkitől, hogy innentől kissé nagyobb lépésekkel haladok a blogban, de majd meglátjátok miért. Ott tartottunk, hogy szombaton este lázasan feküdtem le. Szerencsére vasárnap reggelre elmúlt. Cserébe (és ez tulajdonképp az…..
sörfigyelő Lobkowicz Premium 2014.08.08 10:19:29
Illat: édes, aromás Hab: krémes, masszív Szín: narancsos arany Ízre nem kifejezetten keserű, de főleg az utóíze nem édes. Mintha keveredne benne Karpackie lager és a cseh pilsnerek ízvilága. Nem annyira izgalmasan összetett, mint a Schwarzenberg, de egy korrekt cseh sörnek megjárja. A habja…..
sörfigyelő Argus Maestic 2013.08.17 08:20:19
Illat: telt, édes és pofaleszakadás, de tényleg a klasszikus cseh jelleg, ahogyan az üvegen írják.  Hab: közepes, de fogyós, lehet mégsem lesz olyan tuti?  Szín: óarany  Íze is cseh sör íz, az a jellegzetes sós fajta amelyik kellemesen itatja magát. Minőségre pontosan hozzák a kötelezőt, mármint…..
Robogó Kettő vagy négy ütem? 2013.12.18 16:59:52
Az van, hogy szerintem a Ciak lámpája kedvesen trendi ocsmányság. Általában a tegyünk egy tökfölösleges ívet oda, ahova nem való, legyen szögletes, ahol ív kéne, hogy megbontsuk az egységet-elv érvényesül, valami ilyesmi lehetett az okítás a dizájniskolában. Nem állítom,…..
sörfigyelő Stari kóstoltatás 2013.11.09 00:33:47
 Most szombat este, Budapest belvárosban az Andrássy - Nagymező sarkán levő CBA boltban este 6-10 között lehet Stari söröket kóstolni, meg persze venni is, ha ízlett. Három fajta lesz csapolva, szép szőke leányzó által...  Mindezt pedig azért, mert már elkezdődött a…..
Az aluljárókban minden sarkon hülyebiztos térkép van, most mégis tanácstalanul állok az egyik előtt. Tudom, hogy melyik állomásra szeretnék menni, és biztos vagyok benne, hogy innen indul a vonat, csak azt nem tudom, pontosan hol tudok felszállni rá. Odalép hozzám egy negyvenes…..
rolleros 2013.11.30 18:42:48
Robogó Hoztál szivart? 2013.11.30 15:11:52
Aprilia Habana 50 Szinte látom magamat a vörösen izzó, lassan lenyugvó nap fényénél, ahogy a meleg széltől hajladozó pálmafák alatt alatt rágyújtok egy szivarra, miközben fél seggel az oldalsztenderre támasztott Habanán ülök és a homokos tengerpartot bámulom. Nyilván valahol…..
Nyolc éve vettem magamnak autót utoljára. Ezzel valószínűleg én vagyok a sereghajtó itt a szerkesztőségben. A többiek néha évente cserélik a gépeiket – Mercedesek, Audik, Mercuryk jöttek és mentek, míg én a jó öreg Volvo kormányába kapaszkodtam kitartóan. Néhányan meg is…..
El se hiszem, de már a 67 ezredik kilométerén van túl csúnya kis Honda Spacy-m. Az a motorom aminél jobban semmilyen járművemet nem becsültem még a világon. Ebből a 67 ezerből hatezret együtt töltöttünk, lényegében csuklás nélkül. Ami még jobb, eddig érezhetően nem került…..
rolleros 2013.08.10 12:16:34
@Gyurma73: szia! "fillérekért.van hozzá m7nden." bár igy lenne egy Hondánál...
Nem ez az első Hondám, eddig kevés dolog kellett hozzájuk, de amit a Hondánál kellett megrendelni, az kb. aranyárban volt...
rolleros 2013.08.10 12:47:21
@Gyurma73: ok, elhiszem, az olaszokhoz amúgy is olcsóbbak az alkatrészek. Pl. a citroennél is sok minden olcsóbb ugyanabból a cikkszámból mint a peugeotnál, pedig ott az közös cég...
rolleros 2013.08.10 12:49:59
@GERI87:
Bpesti, bevallottan nem kímélős használatban a 4L fogyi nem tragédia. Az enyém a 125-ös eszik nyugis, általában országúti hasznlatban 2,5 - 2,7 litert. Pesten ez is megenné a jó 3 litert szerintem...
„Ha az iparban, mezőgazdaságban, illetve közigazgatásban végzett, felelősségteljes tevékenységünk mellett csak egy parányi szabad időhöz jutunk, kiviharzunk modern lakásunkból, és samponnal, szivacsokkal felszerelve rávetjük magunkat krómtól-lakktól tündöklő…..
rolleros 2013.02.03 14:38:28
@Kolompár Gáspár:

Nem szidom a toyotát,épp ellenkezőleg,csak az én gépem (hangsúlyozom az enyém) 0,0 hibával üzemelt eddig,azért hasonlitottam hozzá. Egyébkét kurvára nem érdekel,hogy valaki elhiszi-e,vagy sem,nem fogok idiótákat győzködni.
Semmi bajom a nénikéddel se,de ha tudatlanul fikázod itt a dolgokat,akkor ne csodálkozz,ha valakinél felmegy a pumpa!
A stilot meg 0 km-el vettem, és Magyarországon mi van ebben olyan hihetetlen?
rolleros 2013.02.03 14:46:47
@norisz01:
na jó,talán volt benne némi költői túlzás... -)) de legalább
pár ember jót röhögött rajta.
Lehet,hogy egyszer még lesz nekem is toyotám,ki tudja...Viszont az tény,hogy a mostaninál megbizhatóbb nem lehet,max.eléri a tökéletes megbizhatósági szintet.
Két gyerek mellett néha már kicsi a stilo,de nehezem válok meg tőle,mivel annyira megbizható,meg egyre több emlék köt hozzá.
Nevezhetném lassan stilo GT-nek is,mert megjárta gond nélkül Kappadókiát,Marokkot,Olaszt,meg a balkánt,
rolleros 2013.02.03 19:59:51
@Kolompár Gáspár:

Persze,hogy nem baj.
Korábban én se tartottm őket túl sokra. 2006 elején adott volt a lehetőségem egy vételre,és mivel akkor még lakókocsiztunk,nem akartam 1.5 - 1.6-os mocit. (pedig az is elhuzta volna röhögve) utánaolvasva,pl. népitélet stb. és mivel az 1.9-re SENKI sem panaszkodott,bele mertem vágni. A stilo épp kifutó,és olcsó volt keretbe épp belefért.
Most már nem félek az olasztól.
Ennyi...
Belsőség Heti merítés 2013.01.27 09:52:58
1.6 Puritánból 2.0 Ínyencség Feltünt, hogy a víz sose melegszik fel, mondom valamit csináljunk már vele, ez tuti nem egészséges, de szülők szerint az olasz autónak ennyi az üzemi hőfoka, szóval én kérdeztem meg a szerelőt...másnap ment az új termoszért, voálá, víz…..
Mint a rossz lelkiismeret, úgy üldöz engem a Puch. Ez az autó a legsötétebb lelkiismeretem fizikai megtestesítője. Egyetlen szerencsém vele - oly régóta lohol a nyomomban, hogy alig kellett ráköltenem. Nem viccelek, valamennyi közül a legelfeledettebb, legmellőzöttebb, ugyanakkor…..
Robogó Kis zöld emberkéknek? 2012.11.23 11:07:17
Az ötvenegyes körzetből hozták a 'zufók, Willám Smith kapitány mentette ki nekünk ezt a példányt a csáposgenyók karmaiból, csak leslagolta róla az űrlény-nyálat. Az Aprilia Area 51 hipermodernnek tűnik ebben az ezüst színben, jól át tudnak verni vele a nepperek: eladják…..
Május végén már Csabinál volt a fényezett kaszni. Egy hónapra rá benne lakott a motor, a váltó, a saját kerekein állt. Augusztus elején már lehetett nyitogatni-csukogatni az ajtókat (igaz, csak a hátsók voltak bent), ott tekergett benne az egész kábelezés, fent volt a…..