Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzaGyu

0 bejegyzést írt és 972 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
G. Fodor Gábor a Századvég stratégiai igazgatójaként nem eléggé érdek nélküli fél a kormány megítélésében ahhoz, hogy valóra válthassa másik énjének tett ígéretét, a "politikai gondolkodás" kontextusának létrehozását Magyarországon. Kár, mert tanúsíthatom, hogy…..
Nagy bajban van az Orbán-kormány. Volt már máskor is, de ez most más. Nem fog belebukni, most biztosan nem. De nem is ez a tét: ha nem veszi észre az útelágazódást, vagy csak rossz utat választ, később már másnak, egyértelmű fordulópontnak fogjuk látni mindazt, ami most, ezekben…..
SzaGyu 2014.10.23 08:40:12
@nyünyüge: Csak nem gondolod komolyan?
Pestisrácok beletenyerelt a szarba.
Ugyanis már 3 évvel ezelőtt Hillary Clinton figyelmeztetett a fékek és ellensúlyokra, a volt amerikai nagykövet, pedig folyamatosan ezt tette.
Nem véletlen, hogy Magyarországra nem akkreditáltak USA-nagykövetet és az sem véletlen, hogy az USA különböző szinteken figyelmeztette "Orbánt". Nem régen: Clinton, volt amerikai elnök, majd a jelenlegi elnök Obama is.

Következő lépés pedig az állampapírok, befektetői kedv csillapítása lehet és akkor nem lesz miből törlesztenie Orbánnak a több mint 80%-os államadósságot, kölcsönt. . .
Ha ez sem lesz elég, akkor a NATO és egyéb szervezetekből történő eltávolítás jöhet.

Aztán Lézer elmondhatja még 100-szor: Baráti ország, baráti kapcsolat, . . .

Ezeket a szavakat mondatokat igen sokszor lehetett hallani a múlt rendszerben.

Csak akkor szájon-csókolás is járt vele.

-De ezzel ne törődjetek.

Jön a szappanadó is, és ha nem lenne majd mosakodásra pénz, ne búsuljatok! Ezt a KOSZT, PISZKOT már úgysem lehet lemosni.
SzaGyu 2014.10.23 08:50:41
@szoja122: "Kormányunk" a minap 40 milliárd Ft-os államkötvényt akart eladni. Vettek belőle tizenvalahány milliárdot, és szégyen szemre be kellett zárni az eladást.
Szóval: "Apa. Kezdődik"
Kedves bojkottálók, otthonmaradók, cizellált közírók, filozófusok, meg a többi fotelforradalmár: hülyeséget csináltok. Jó lenne fölébredni, de büdösgyorsan, mielőtt Orbán egy friss kétharmaddal a birtokában kilép az EU-ból, a NATO-ból, és a Kelet marhafüggetlen…..
JóVáros Blog 107 ezer 2014.02.16 06:09:15
Kocsis Máté szájával a Fidesz ennyi harckész kampányaktivistáról beszél. Kamu. Én ugyanis 2011-ben Kocsisnak helyi népszavazási kampányfőnöke voltam. Én mozgattam Kocsis nevében a Fidesznyikeket. Pontosan tudom, mi a valóság. És el is mondom. Ez volt az elhíresült Nyolckeres…..
Izgalmas politikai játszmába kezdett a volt miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc szerdán azt mondta, hogy a baloldali összefogás választási győzelme esetén nem vállal kormánytagságot, tehát nem lesz miniszter, de még frakcióvezető sem. A Vakkomondor kérdésére ugyanakkor Gyurcsány…..
Kerényi Imre eddig is sok röhejes dolgot csinált és százmilliókat tapsolt el, Orbán pedig évekig hagyta. Most, hogy igazán gázt csinált, ráadásul a választások előtt, Orbán mégis közbelépett. Rejtély, hogy az IMF-et és az EU-t fél kézzel legyűrő szabadságharcos Orbánnak…..
Minap fedeztem fel egy plakátot; itt kérnék elnézést a Demokratikus Koalíciótól aktivistáitól, de én ezt leszedtem, és hazavittem, mert kordokumentum: Hiába, lassan közeledik a választás, melynek igen nagy tétje van, és ennek hatására politikusaink kénytelenek lesznek…..
CBA egyik üzletében dolgozik az ismerősöm, eladó pénztárosként és az alábbi kérdésekre keresünk választ.   1.  RÉSZ   Hol van annak a határa, hogy mit tehet meg a munkáltató az alkalmazottjával szemben.   Micsoda jelenség az, hogy a főnök tegezi a…..
Ki az a hülye, aki ilyen videót csinál? Nyilván nem ismeri a hazai közállapotokat: egy ilyen pancser ügyletet a Fidesz rendőrsége – hétvégét, fáradságot nem kímélve – gyorsan kinyomoz. Egy politológus szerint olyan ember állhat a videó mögött, aki hasonló módszerekkel…..
Zsigó Róbert és Kocsis Máté tegnap az MSZP-székház előtt tartott sajtótájékoztatót Zuschlag Jánosról, de Török Zsolt és pár aktivista betrollkodta magát a kamerák elé. Volt itt minden, transzparens-lobogtatás, pénzdobálás, mutogatás, kiabálás. Remélem tudják tartani ezt…..
Kormánypárti vezetők Wermer András sírjához vonultak virrasztani, de egyelőre nem jött sugallat a válaszlépésre. Alaposan átrendezte a Fidesz-vezetők hétvégéjét a szombaton kiszivárogtatott hír, miszerint Mesterházy Attila vállalja a miniszterelnök-jelöltséget. Mint a…..
A közműcégek után eljött az idő a többi piaci szereplő hasznát is górcső alá venni, körmükre nézni és rendszabályozni.  Nem csak a közműcégek nonprofittá alakítását határozta el a kormány: a népélelmezés olyan kiemelt szereplői sem hízhatnak tovább a magyar…..
A legtöbb kezdő anyuka kétségbeesetten hívja a védőnőt vagy a gyermekorvost, ha egy kezdődő nátha tüneteit észleli magán. Vajon szoptathatok-e ilyen állapotban? Átragasztom-e a fertőzést a kicsire? A szoptatás felfüggesztése, vagy a betegen tovább folytatott anyatejes táplálás a jobb döntés? A…..
2011. március 21-én tette közzé a Nemzetgazdasági Minisztérium az államadósság-mérő alkalmazását a honlapján, amivel nyomon lehetett követni az államadósság-elleni harc alakulását. Már amikor frissítették persze."Az NGM megerősítette, hogy a kormány egyik legfontosabb…..