Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xenanemnezkijol

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köztársaság 2012.01.02. Orbánné Vica a wilághálón, telefonon valamint a televízióban követte a forradalmi eseményeket. Percenként új híreket kapott, lezárták az Andrássy utat, gyülekezik a tömeg az operánál, főleg az operatív egységek. Milyen jól felszerelt a…..
xenanemnezkijol 2012.01.04 18:24:13
@Attilajukkaja:

Hat Mo. erdekeit nyilvan a magyar kormanynak, miniszterelnoknek kell kepviselni az eu kupijaban, kinek masnak? ertem en, hogy ez neked fura, eddig pelda nem sok volt ra. Ki mas? a szolidaritas vagy egyeb ostoba ujbolsi kis pockok? Esetelg a "szovetsegesek"? :D

Amugy megmondta kohn bacsi is: ha nem mukodik a kupi, akkor nem a butorokat kell kicserelni, hanem a szajhakat. :)
 Orbánné Vica kiszabadul a nemzeti adósságspirálból Gyötrelmes tépelődés és húsbavágó törlesztés előzte meg a döntést, amit nyolcadik kerületi gettóban élő kis családnak meg kellett hoznia. Hagyjátok abba a feneketlen zsák töltögetését! Üzente anyjának Terra…..
xenanemnezkijol 2011.08.25 18:04:28
@luciferko:
Vannak sajnos. De mar nem sokaig. Komcsik azok, akik annak a partnak a tagjai, amely a volt komcsi allampart jogutodja. A szavazoi meg komcsi szimpatizansok. Ezenkivul meg mindig elnek biszku belak, akik a mai napig tagadjak az emberiseg ellen elkovetett buneiket, es el a magadfajta elvakult fereg, akik hozzasegiti oket a bantatlansagukhoz, bar ugy veszem eszre manapsag mar nem annyira a buneiket relativizaljatok, azzal pl, hogy: "de hat azert voltak a cocializmusnak jo dolgai is", mert ezzel ugye a holo torveny ota vigyazni kell. :D Nem, manapsag mar csak az az eszkozotok maradt, hogy egyszeruen tagadjatok, hogy egyaltalan voltak/vannak komcsik ezen a vilagon. De az emberek egy resze szerencsere nem felejt.
xenanemnezkijol 2012.01.04 18:03:35
@Vértes László:
en ertem hogyan (kellene) mukodik a bank, a problema a devizahiteles szerzodeseknel az, hogy alairtak a hitelfelvevok. :) Onanntol kezdve meg teljesen feleslgeges azt szamolgatni, hogy mi lett volna a bank "tisztesseges haszna". Mert gondolom erre probaltal kilyukadni. Az lenne, csak ugye eso utan koponyeg. Gondolj bele mi lenne, ha a kormany felulvizsgalna a devizahitel szerzodeseket...masnap mar nalunk masirozna a bundeswher meg a labancok karoltve, hogy felszabaditsak Mo-t a diktaturabol, na es persze hogy megvedjek a bankjait erdekeit.
Az meg nem teljesen igaz, hogy nem lehet/lehetett azt tudni, hogy a devizaban felvett hitelek nem veszelyesek. Ezt a vilagon mindenhol tudtak, csak nalunk nem, meg meg egy-ket ex-szocialista orszagban. Ez meg a tudatlansagot, es penzugyi ismeretek hianyat mutatja.
www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111117-nem-akarta-kirohogni-a-magyarokat-a-dow-jones-szerkesztoje.html
ebbol egy rovid idezet:
"Eszembe jutott, hogy Angliában ez milyen nagy téma volt, amikor beindultak a devizahitelek. Nálunk alig páran vettek fel ilyet, mert a sajtóban annyi figyelmezetés jelent meg a veszélyekről, így aztán nem is lett belőle nagy ügy" - emlékezett vissza az újságíró. "Úgy tűnik, hogy Magyarországon az emberek nem kaptak ilyen tanácsot. "

es en nem a bankokat hibaztatom alapvetoen, nyilvan ha latjak, hogy lehet pofatlannak lenni, akkor nyilvanvaloan lesznek is, ez asszem minden teruleten igy mukodik, hanem az akkori kormanyzatot, akiknek az egesz elete idegen erdekek kiszolgalasarol szolt.

beleneztem a blogodba, egesz jo, bar manyup-ugyben nem ertunk egyet, de majd lehet, hogy irok oda inkabb.
 "Nem tudom elképzelni, az egyik konnektor hogy erőszakolja meg a másikat villásdugó nélkül", írja Rodiel a nőkről, akiket "veszélyes vonzani, mert manipulátorok, akiknek egyetlen célja a másik fél tönkretétele, persze finom és nőies eszközökkel".…..
xenanemnezkijol 2010.11.19 16:45:35
@Réz Aladár: Na igen, persze minden relativ, nem veletlenul irtam oda, hogy "ezen a blogon". :-)
De legalabb nem alszenteskedo, es nem erolteti az ostoba "jo embernek" latszodast, ami noi blogok eseteben altalaban azt jelenti, hogy "vilag noi egyesuljetek a noies spiritualis etc "Szeretet" neveben. Igy nagybetuvel, mert ahogy a Magyart is igy kell irni bizonyos korokben, itt ugyanez a szeretet szonal kivanatos.
Bocs, Szeretet.
3 éve történt:  "Vajon hogyan működne nemzetatya a gettóban? Vona? Orbán? Mesterházi? Bokros? Készültek egyáltalán, vagy otthon felejtették a munkafüzetüket?Ez kardinális kérdés, minimum vizsgázni kéne a jelölteknek női elméletből, cigányból, horvátcigányból és…..
xenanemnezkijol 2010.04.07 00:25:26
@punciuspilatus: azért annak örülök, hogy még itt a hímsoviniszta pénz okozta válság közepette sem feledkeztek meg a blog írói a számlaszámuk közzétételéről.
xenanemnezkijol 2010.04.07 00:33:26
@punciuspilatus: Igen, bar ez egy kicsit 22-es csapdájának tűnik nekem. Pénz kell arra, hogy elviselje a hímsoviniszta pénz okozta problémákat???
Március 6-án tíztől délután ötig kegyeleti őrséget szerveznek a Hősök terén.Március 10-én emléktábla-avatásra kerül sor az Óvás Egyesület szervezésében a Király utcában.Március 21-én Zene a rasszizmus ellen kampány keretében ingyenes megakoncert…..
xenanemnezkijol 2010.03.03 17:29:35
@icentrifuga:

B:

Mo-i fasizmus lassan mindent elsöpör, ahogy ezt láthatjuk a kommenteken keresztül is, ne hagyjuk, hogy gázkamrák épüljenek Mo-n! Minél többen gyertek az antifasiszta tüntetésekre, és támogassátok a baloldalt a lassan mindent elsöprő fasizmus ellen! Aki nem jön, az fasiszta!
"Milyen érdekes, a rokonaim a harmadikon pont azok lettek, akik kilencen élnek egy szobakonyhában. 18 rokon, akik tudomásul veszik, hogy én meg egyedül, egy ugyanakkora lakásban."Gordon Agáta Magdolna-negyed sorozatának 17. részét olvashatják. A sorozatból készülő…..
xenanemnezkijol 2010.02.22 21:44:01