Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tzs-007

124 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőként a Google+-ban, majd a kereső oldalán debütált - Andy Hertzfeld közreműködésével készült - átgondolt, következetes, funkcionalitásában is szép dizájnja. Majd ma reggel megkaptuk a Gmailbe (sűrűbb és ritkásabb verzióban is) és a Calendarba is az új külalakot.…..
Kumin szerint Mit ér egy lájk? 2011.06.25 14:10:19
Ritkán szoktam magányosan érezni magam. A minap mégis megtörtént. Egy velem egykorúakból és inkább fiatalabbakból álló társaságban a beszélgetés egyik résztvevője feltette a kérdést: kinek nincs Facebook regisztrációja? Egyedül tettem fel a kezem. Biztosan nem a technológia…..
tzs-007 2011.04.18 12:26:10
@shitgun2: zseniálisan jó megfigyelő vagy
Subba Lakossági Harc 2011.04.08 21:25:00
Esküszöm kellene már valami ingyenes tanfolyam a munkanélküli központokban a helyes kamerakezelésre.  Egy jó felvételnél fontos például a gyors reakció, hogy a balhé kezdetekor már rögzítsen, ne rángassa a kamerát, ne térjen ki a fókuszból, mindig a témán legyen a…..
tzs-007 2011.04.08 21:42:53
Subba Pinainas Update!! 2009.10.27 16:56:00
Lássunk egy kis mocskos infót a Pinainasról (Benkő Dániel sameszáról van szó), orion tollából:A netes videókat nézve döbbentem láttam, hogy Benkő mellett egy faszkorbács arc is közreműködik eme cirkuszban, őt Pálnak hívják...Pálról saját sztorim van, személyesen is volt…..
tzs-007 2011.04.08 21:40:05
Egy újabb hiánypótló, magyar fejlesztésű appra bukkantam rá ma reggel, teljesen véletlenül: a Cirka névre hallgató iPhone-ra és Androidra egyaránt elérhető alkalmazás gyakorlatilag a Pesti Est mobilváltozata, és a fővárosi - elsősorban könnyűzenei - programok sokasága…..
Túlsúlyosnak lenni nem egyszerű feladat: egyre hízékonyabb társadalmunk előszeretettel ítéli el a fölös kilókkal élőket, de az, hogy már a szórakozásban is akadályozzák őket, az nekünk is új. A West Balkán után várható volt, hogy a szórakozóhelyeken bizonyos…..
tzs-007 2011.01.24 18:03:18
@Bánki Péter: csak annyira mint amennyire te el tudod dönteni hol a határ a jófejség és a pofátlanság közt.
tzs-007 2011.01.24 18:10:11
@hagyma: igazad van én is dramatizáltam, csak 1 év

"A levéltitok megsértése alapesetben pénzbüntetést von maga után. Egy évig terjedő szabadságvesztés, közérdekű munka vagy pénzbüntetés azonban a büntetés, ha a bűncselekményt foglalkozás vagy közmegbízatás felhasználásával követik el.

Még súlyosabban minősül az az eset, ha a levéltitoksértés jelentős érdeksérelmet okoz."

De lényegtelen.
A social média alkalmazásokban rejlő üzleti potenciált sokan, sokféleképpen próbálták már kihasználni. A legújabb próbálkozás egy japán ruhamárka, az UNIQLO nevéhez fűződik, akik egy a twitterhez kapcsolódó promócióval rukkoltak elő. Az ötlet lényege, hogy az akcióban…..
tzs-007 2010.09.08 19:32:01
@Nutshell: mondjuk ezt a valamilyen realtime aukcióval egybe kötve nem is lenne hülyeség, bár nem hiszem, hogy bírná a rendszer... meg a twitterre is csak bizonyos számú üzenet mehet ha jól tudom.
Olvasom a Mashable-ön a 35 legszórakoztatóbb 404-es oldal listáját. Gondoltam, ennek ürügyén áttekintem, hogy a magyar szájtok mit kezdenek ezzel a lehetetlen, ám kötelezőnek számító felülettel. Az első, ami eszembe jutott a téma kapcsán, az a korábbi munkahelyem, az Index. A…..
tzs-007 2010.09.08 00:27:54
a cégesen ilyen glaskugel.hu/404

de az swtor fansite-on kicsit kreatívabb voltam:) swtor.hu/404
tzs-007 2010.09.08 11:19:31
@ADAMEX: Ezt miből gondolod?:) Nem mondanám hogy értek hozzá de kipróbáltam, inkább csak hobbi szinten de inkább 3DS Max. A websiteon levő cuccokat egy kollega követte el:)
Egyelőre Magyarországról nem elérhető a Places, de reklámvideók már vannak a weben:  Vicces, hogy az emberek a videóban úgy beszélnek a közösségi helyzetmegosztásról, mintha azt a mai napon találta volna fel a Facebook. Mondjuk annyit azért hozzáadtak a…..
Maradjunk még egy kicsit a közelmúltban már többször feszegetett mobil app kontra mobil web app témakörnél. Vajda Zoltán küldött Twitteren egy összehasonlító táblázatot a Webmonkeyról, mely elég jól összefoglalja, hogy mik is itt az előnyök és a hátrányok. (Érdemes…..
Nos, véget ért az idei Sziget Fesztivál, úgyhogy itt az ideje összefoglalni egy kicsit a hobbiprojektünkkel, a Szig.it-tel kapcsolatos tapasztalatainkat. Mindenekelőtt örömteli, hogy a felhasználók többsége megértette, hogy egy "mobil web app" (mobilböngészőre…..
Bolyongva a Facebookon észrevettem, hogy a Social media oldalt sokan ajánlják. Megnéztem hát, hogy miről is van szó. Nos, a varaljay.com címen elérhető weboldalról, amely mintha családi vállalkozás lenne. Olvasgatva a cikkeket, a közösségi marketing magyar szent grálja lehet az…..
tzs-007 2010.05.23 22:44:03
twilink_url="http://twilink.blog.hu/2009/07/14/twilink_retweet_gomb" Elkészült a Twilink retweet gombja, amivel egy-egy blogbejegyzés vagy egyéb tartalom mellett megjeleníthető, hányan (re)tweetelték. További izgalomra adhat okot, hogy ha az adott tartalomnak nincs még egyetlen tweetje…..
Érdekes elképzelés, hogy az erőssen hard core webezők által most felkapott Twittert megcsinálták wap-ra is. Az egyelőre még tesztverzióban működő szolgáltatás alap funkcióiban azt tudja, amit a normál twitter: be lehet írni, éppen mit csinálok, és meg tudom nézni, az…..
Megdöbbentő anyagot küldött át az egyik ismerősöm. Az írás a Magyar Távirati Iroda hivatalosan megjelent híranyaga. Vigyázat, nem vicc! (Kiemelések tőlem.)Csökkenhető a webcímek mérete Budapest, 2009. június 2., kedd (MTI) - Egyre népszerűbb a Twitter közösségi portál,…..
Előre bocsátom, hogy mélységében még nem volt módom áttanulmányozni az Opera Unite-ot, viszont az áttekintő cikkek és leírások alapján azt kell, hogy mondjam: az Opera nem "újrafeltalálta" a webet, hanem: (legalábbis részben) a webes trendekkel szembe menetel.…..
Hát végre ez is megtörtént, a mobil hazatalált teremtőjéhez. Kicsit olyan ez, mint amikor a Szárnyas Fejvadászban a replikánsok felkeresték Dr. Tyrellt, eltekintve attól, hogy az iPhone végül nem roppantotta össze Steve Jobs fejét. Egyszerűen csak kacsintott egyet a házra: Nehezen…..
Biczó András (@abiczo) fogta magát, és összepakolta a Twitter geolokációs adatait a Yahoo Placemakerrel, és csinált az egészből egy Google Maps mashupot. Az eredményen az látható, hogy hol élnek a magyar twitterezők. A pontos geolokációhoz arra van szükség, hogy a felhasználók…..
tzs-007 2009.06.16 17:28:18
@victy: szerintem googlemap kidobja, de google earth tuti.
A hazai gazdasági válság megoldása kezd a focira (vagy a marketingre) hasonlítani: mindenki ért hozzá, vagy legalábbis úgy gondolja. Politikai pártok, szakmai csoportok, fórumozók és boltban sorbanállók mind tudják, hogy mit NEM kellene csinálni - de hogy mit IGEN, arról szinte…..
KEK! n00b! Infinity Online 2008.02.03 20:08:00
Az mmorpg.com és a Gametribe közös betakulcs akciójából amiben 1500 kulcsot szórtak ki - az Infinity Online európai szervereire -, még sikerült elcsípnem egyet, de két nap alatt el is fogytak.A játék maga nem nagy szám, ismét egy manga stílusú játékról beszélünk, viszont ennek…..
Alig fél éve mutatta be a Google új favikonját. Akkor maga az alelnök, Marissa Mayer magyarázta a bizonyítványt. Sokan ugyanis nem értették, hogy miért kellett egy jellegtelen kék favikonra cserélni a régi beváltat. Valószínűleg a Google-nál érzékelték a negatív…..
KEK! n00b! Ármánykodjunk 2007.07.05 21:42:00
Hogy is kezdjem. Nem akarok magam ellensége lenni, de ez a játék most meglepett. Tudom, hogy nemrég fikáztam a mangadömpinget, és ez a játék is ennek fényében készült, de ez az ingyenes és manga kategória egy igen jól sikerült darabja. Persze az a baj, hogy ha egyszer kaptunk egy…..