Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s.krisz

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog Füvet s vizet 2012.01.16 21:37:00
orbán viktor ma ismét tervet jelentett be (Jajjj!!!): ezúttal a magyar mezőgazdaságot fogja megmenteni, a Darányi Ignác tervvel. (A terv névadójáról később még lesz szó…)És csak úgy mellesleg azt is tudatta ma velünk a Vezér, hogy ha nem vettük volna észre a vaksi…..
Egészen bizonyos, hogy rendkívüli jelentőségű napnak nézünk elébe. Még sosem fordult elő, hogy élőlánccal fogják körbe szakszervezetek a Parlamentet. Még sosem fordult elő a rendszerváltás óta, hogy egy hivatalban levő miniszterelnök euróválságnak hazudja a ma bejelentendő…..
Varánusz Semjén vadászat 2011.09.11 05:34:05
"A kutyától félek, a vértől hányok,Mindig lenéztek engem a lányok.Nem vagyok senki, űzöm a vadat,Másoknak hajtok, mások hajtanak."A kormánycirkusz végighaknizta az országot a héten Lovasberénytől Hajdúszoboszlón keresztül Kötcséig, megörvendeztetett minket tőzsde…..
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
w Aki hazudik, az lop 2010.10.21 12:00:00
A Fidesz rezsije magasabb a magánnyugdíjpénztáraknál. Ők is büdöset szarnak, és mi esszük meg...
s.krisz 2010.10.22 14:56:13
@orbánmentesítő: Sírni és várni a sültgalambot mindig a legkönnyebb. Azon gondolkozz inkább el, hogy miért annyi a törlesztőd és miért fogsz jövőre kevesebbet kézhez kapni. Ha nem tudsz értelmes válaszokat találni, akkor inkább ne mondj semmit, mert ezzel csak magadról állítod ki a szegénységi bizonyítványt.

@szerénységem: Ezek után már kérheted a szakértői minősítésed az MMK GGT-tól, biztos meg fogod kapni. Ha mégsem kapnád meg, akkor fogd be a pofád.

@anyátok: xsashanak igaza van, vannak bőven problémák a földhivatali nyilvántartással.

@Baldrick68: :) Sajnos jelenleg még csak ott tartunk, hogy a kefélő (bagzó) nyulak fotójából nem lesz ottómatice NGC címlap. Kell hozzá egy szerkesztő, egy nyomdász, egy újságárus és némi papír.
s.krisz 2010.10.24 12:45:46
@szerénységem:

Barom. Ezzel foglalkozom, ez a hivatásom és kib@szottul elegem már abból, hogy a magadfajta seggfejek úgy gondolják hogy mindenhez értenek és ennek hangot is adnak. Sok mindent eltűrök sok mindenkitől, de ezt az egyet nem. Úgyhogy megfelelő képzettség és szaktudás hiányában fogd be a pofád!!!
s.krisz 2010.10.24 20:29:58
@totya87: Földmérés és térképészet. Családi hagyományként pedig mezőgazdaság :-)

@vakapad: Szándékosan nem akartam szakmai dolgokkal előhozakodni. Több ezer leütés kellene ahhoz, hogy a nem szakmabeli posztolók (alapszinten) megértsék.
A lényeg, hogy a most készítendő felvételek nem csak az országleltárhoz használhatók fel, hanem más állami térképészeti feladatokhoz is, melyek már régóta aktuálisak.
+1: Az országleltárhoz az ortofotó készítése előállítása egy dolog, azon kívül rengeteg terepmunkát igényel + az adatok feldogozása után 'rendbe is kell tenni' az érintett földterületeket.
Volt ezzel kapcsolatban egy projekt az első Orbán-kormány idején, az alapján felállítva az NFA. Nem lett befejezve, mert a 2002-es szoci kormány 'kilőtte'.
w Egyesült Magyar Emirátusok 2010.06.07 06:30:00
  Ki szívét osztja szét Követik, merre jár, Hegyeken és tengereken túl értik majd szavát Kormorán   Lehetne röhögni, sőt lehet is, csak tessék. Végül is ez egy tradícionális bohócszám, amikor az egyik bohóc hosszan bizonygatja a másik bohócnak, hogy ő mennyivel…..
w Kommunista, fn. 2010.03.14 21:30:00
Kedves emberek, szükségem lenne a "kommunista" kifejezés minél pontosabb, vagy legalább minél bőségesebb definíciójára. Szótárazni, sőt Márait olvasni én is tudok, leginkább az érdekel, hogy kábé mit, kit, kiket értünk "kommunista" alatt a mai…..
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
w Szörnyecskék 2. 2009.10.21 05:15:00
- Nézze, ha maga nem akarja, akkor én nem tudok segíteni – így noszogatta Gyurcsok József szkeptikusabb betegeit, és egyebet én se tudok mondani. A távgyógyításba ennyi fér bele. Amikor azt írtam alig egy hete, hogy Molnár Oszkárt azért kell kirúgni, hogy a többi…..
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
w A jövő elkezdődött 2009.07.02 06:00:00
A Bajnai-kormány minisztere bemutatta a MÁV új elnökét. A kormányzati kommunikáció külön hangsúlyozta, felhívta a sajtó figyelmét arra, hogy Andrási Miklós fideszes. Vasúttal eddig nem foglalkozott, de ennek jelentősége eltörpül a bulvárszenzáció mellett. Apám, egy fideszes!…..
w Dakota rodeó 2009.03.31 06:00:00
Tudja-e Bajnai Gordon, milyen állatot nyergeltek fel neki? Ha tudja, miért ül fel rá? Miben reménykedik? Ha nem tudja, mi lesz az ország szekerével, amit ez az állat vontat? Bajnai Gordon jó képességű technokrata, egészen nagyméretű költségvetéseket is átlátott, összerakott és…..
s.krisz 2009.04.01 12:06:46
@Tök Etele:
'Én csak azt nem értem Árpi, hogy miért kussol mindenki ebben az országban, az MSZP-vel és az SZDSZ-szel együtt akkor, amikor bele kellene üvölteni ennek a sok barom egy évvel ezelőtti vizitdíjellenes népszavazónak, hogy MÉG MINDIG NEM ÉRTITEK MARHÁK?'

Kössz szépen a minősítést seggfej!!!
Majd ha a jelenlegi bevételeimből nem 51%-ot kell befizetnem az állami intétmények fenntartására és működésére, hanem 20%-ot, akkor fizetek az orvosnál, a hivatalban, a rendőrségen, az autópályán- stb.
Addig pedig oldják meg a jelenlegi járulékból a finanszírózást és kuss. Stimmel, marha???
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
w Szövetség a nemzetért 2009.03.03 02:00:00
Nem volt nekem tiszta eddig, hogy mire jó, ha létrejön egy Reformszövetség. Bokros Lajostól – akit nem értem, miért akarnánk külföldre küldeni, amikor a hazának szüksége van rá – kezdve az Oriensig elég sokan elmondták eddig is, hogy ejnye, nem lesz ez így jó, rossz…..
s.krisz 2009.03.03 11:55:16
"@is: - igen, duplájára emelte a minimálbért, onnantól az össze autógyár Szlovákiába ment, a textil és cipőgyárak meg Romániába

1.Hajrá, mond el az embereknek, hogy kár belétek a pénz, éljetek meg úgy, ahogy tudtok - monjuk havi harmicból...
2. Hajrá, mond el az embereknek, hogy nyomorogjanak két gyerekkel és a nagyszülőkkel egy kétszobás lakásban, mert mire összejönn a havi harmincból egy lakás....
3.Hajrá, mondel az embereknek, hogy eddig mennyit hozott az államkasszába (közvetve és közvetlen) autópályáink tömkelege
4. Meg lett volna, ha van idő és nyomásgyakorlás
5. Meg lett volna, ha idő és nyomásgyakorlás
6. Hogy jön ide a NATO????
7. Ott volt helyette a sookal eredményesebb lakájmédia, nem elfelejtve a kormáynváltás utáni nagytudású Keller Lászlót és ténykedését
8. Mese-mese-mátka
9. Ezt elkúrták. nem kicsit, nagyon
s.krisz 2009.03.03 14:41:25
@Rózsa Misi:
"Szerintem amikor rájuk adom a voksomat, a lehető legjobb döntést hozom meg saját értékítéletem szerint. Pont ezért nem tépelődöm azon, a választás előtt, hogy vajon biztos a legjobb, ha elmegyek és rájuk szavazok."

És arra gondolsz-e, hogy a másik 2-4-6-8-10 millió állampolgárnak jó lesz-e a döntésed? Vállalod a felelőséget, ha az általad választott nem olyan irányba tereli az ügyeinket, melyet a nagy többség elfogad, hanem csakis a saját kis bázisának kedvező döntéseket hoz???
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..
w Roncsderbi 2008.12.01 13:50:00
Arra, hogy Szijjártó Péter hajmeresztő ostobaságokat beszél, nem illendő már rácsodálkozni; aki Szijjártó Péter szövegeit szóvá teszi, az gyurcsányista aknamunkás. Szijjártó Péter a párt lecsúszott slicce, nem illik rá ujjal mutogatni úri társaságban, sőt odanézni se. A…..
s.krisz 2008.12.02 12:01:02
w A dublőrök éjszakája 2008.05.22 06:00:00
Re: A KDNP-ből csinálhat Orbán saját ellenzéketÚristen, győztünk! 1990-ben állítólag így vette tudomásul Antall József, hogy az MDF megnyerte a választást. Nem volt a tarsolyukban semmiféle program - nem is csoda, hogy magát a tarsolyt kezdték lobogtatni identitásképzőként,…..