Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kriszpiri

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "A barátságot nem lehet aranyban mérni, az nem elég tiszta hozzá. A barátságot csak emlékekben, nevetésben, békében és szeretetben lehet mérni."Stuart és LIna McFarlane "A barát híd a nagyvilágba. Épp úgy látunk az ő szemén keresztül, mint a…..
 Időjárás: 28-32 c   Már atom meleg van este is. 2x bekapcsoltam a légkondit a hálóban lefekvés előtt 2 órára, hogy kellemesebb legyen az éjszaka birodalmában és csak ágynemü huzattal takarózom kb 1 hónapja. Az volt ám a nagy élmény, amikor elővettem a még…..
Időjárás: 20-25 c, nincs napocska egy idejeMotivációs körmondatok hatására próbálok sürübben írni. Mai ebédem banán mellett egy mangó volt, amit tegnap vettem reggel az edzésről hazafelé. Miután még sosem ettem és láttam élőben ilyet, gondoltam csak megkérdezem unokatesó…..
 A fiú csapatunk Várjuk a hajótEdzés előtt készülődés a versenyre, rendeljük az egyenruhát   Időjárás: néha esik, de legtöbbször 20-28 c Zsuzsi 4 hét múlva jön… Amióta edzek nagyon repül az idő és ajándéknak számít, ha 07.30-ig…..
  Ezt az infot könyv és saját tapasztalat alapján sikerült összegyúrnom. A DHL-es újság lapjaiba készült, de helyhiány miatt kimaradt, ezért megosztom Veletek:A kulturális sokk nem kerül el senkit, így engem sem. Van akinél hosszabb van akinél rövidebb ideig tart és 5…..
 Időjárás: 24-29 c, volt hétvégén vasárnapig, amikor is jöttek a gonosz felhők Pénteken az új hajammal elmentem a hegyemre egy szokásos futásra. Gondoltam bemutatkozom a lepkéknek és a madaraknak, de a kis dögök reggel 7kor még alszanak. Amúgy meg megismernek szerintem a…..
 Időjárás: 20-29 c, napocska A 9 napos ünnep utáni hétfőn munkába menni botrány volt. Kettőt léptem előre, hármat vissza. Csak Cukorka dobott fel egy kicsikét, mert most már konkrétan kifejezi szeretetét.Azonnal felborul és felajánlja a pocakját egy…..
 Időjárás: 12-16 c, esős egész héten az ünnepek alatt             Hétfőn sütöttem sült húst petrezselymes krumplival és a haveromat meghívtam ebédre. Asszem kicsit elsóztam, de hát előfordul az ilyen…..
 Időjárás: esős 13-17 c Szerdán még amikor caplattam hazafelé félholtan a metrótól, leszólított egy jól öltözött idős muksó. Hát első ránézésre megijedtem tőle, nem is nagyon akartam beszélgetni. Miután gondolom ez az érzés látványosan kiült a fejemre,…..
 Időjárás: napos 16-20 c Szerdán egész nap álommanó ült a fejemen. Nagyon gáz volt, erősen kellett koncentrálnom, hogy valami le tudjon kötni az alváson kívül. Simán és gond nélkül aludtam volna ülve az asztalnál, ha csak megkérnek rá szépen vagy akár…..
 1 ügyfél látogatás Időjárás: 22-26 c, holnapra lehűlést jeleztek a kollégáim. Meglátjuk…  Ma nagyon csúnyán és 2400 m mélyen aludtam el. Menthetetlen helyzet volt, nem tudom, hogy értem  be 9.00-re. A kutyus nagyon édeske volt, mert amikor dumáltam…..
A kínai nevem: 安妮可 - NIKOÁtírtam, mert én így szeretném értelmezni: 安: safe, - megbízható, 妮 : Girl  - lány  可  : lovely, - kedves   Időjárás jelentés: szemerkélő, de nem esernyő kinyitós eső ijesztgetett egész nap, ohne…..
Hello Kedeskéim,Köszönöm mindenkinek személy szerint a hozzászólását, akár emailben, akár blog kommentként érkezett! Minden visszajelzés hatalmas öröm számomra, mert így úgy tűnik, megéri csokorba fogni a kusza gondolataimat.Na nézzük, mi a mai menü...Ma reggel…..
Sziasztok,Bejártam a környéket, nagyon sokan vannak mindenhol, pláne munka után 7-10 között. Metróztam, megnéztem a 101 emeletes csodát közelről és ma már 2x laktam nagyon jól. Ha így haladok,  2 hét múlva pufóka leszek és mehetek a kínaira új…..