Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medwe00

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Európa Salzburgja 2008.07.15 07:01:00
A napokban a mediterrán hangulatok városában, vagy ahogy az egyik innen elszármazott, nem túl okos közjogi méltóságunk nevezte, Európa leendő Salzburgjában, Pécsett jártunk. Utunk célja konkrétan az ivás volt, de ha már ott voltunk, körbenéztünk egy kicsit a 2010-es Európai…..
A Homár is kipróbálná a szép zöld kártyáját, ha lenne miért, így viszont az olvasókra bízzuk a tesztelést: valóban 406-os hibakódot jeleznek vissza vásárlásnál a terminálok? Levélírónk szerint a vele történt eset ugyanis nem egyedi. Előljáróban leszögezném, hogy 11…..
A blogunk kedvenc mű-celebje, az ország celeb típusú állatorvosi lova, Molnár Anikó eltávozott. Igaz, csak Londonba. Szegény, belefáradt az itthoni munkakeresésbe, a soroztos kudarcokba. Nehéz is lehetett. A munkanélküliség magas, az adók magasak, a fizetés alacsony, a munka 8-10…..
A Digitalspy írta tegnap, hogy annak idején Hugh Laurie úgy vállalta el a sorozat pilotjának főszerepét, hogy egy percig sem bízott a sorozat többi epizódjénak berendelésében. Elég furcsa olvasni, hogy mennyire szkeptikus volt azzal a szereppel kapcsolatban, ami tulajdonképpen a…..
medwe00 2008.04.03 16:34:42
Sanyci faházban lakik, és az élet apró banktechnikai döfésekkel próbálja kicsinálni. Zavar támadt a rendszerben, és hősünk nem látta a számlaszámát. Egyszerű probléma, hamar meg lehet oldani, gondolta, aztán a végére az orrbeverésről való álmodozásig jutott. Mielőtt…..
w Lesz gázáremelés 2008.01.02 13:00:00
A Modern képmesék epizódjai, és továbbtanulóknak a részletesebb anyagok megtekinthetők a sorozat honlapján.Ma este elkezdődik a Modern Képmesék, 19.25-kor megy adásba az első epizód az MTV-n. Az utolsó részeken még dolgozom, M. Tóth Géza csapata pedig a középsőket rajzolja,…..
Amikor annak idején a csajom bevállalta a szólót az anyáknapi nagycsoportos ünnepségen, nemigen fordult meg a kis fejében, hogy a) egyszer ezzel pénzt is kereshetne, b) majd  Blikk címlapon hozza, hogy a legújabb pláza budijában smárolt XY pályatársával. A tízmillió…..
Az ország legnagyobb plázájáról kiderült, hogy egy szeméthalom közepén lakik és tömegközlekedéssel nem lehet megközelíteni. Ráadásul a ma 10 órai megnyitót is elhalasztották:Ennyit a nyitásról. Még azt a 20 embert is elküldték aki ott várakozott, hogy csak 13.00.kor…..
Az egyik legjobb dolog az, amikor egyszercsak lejjebb van az út. Ami mégjobb, amikor feljebb, mert ha elég magas és elég gyorsan futunk rá, az egy garantált dupla defekt, két pótkereket meg csak az hurcol magával, aki épp a Dakar rallyra igyekszik. Ilyentájt meg az sem nagyon jellemző.…..
Minden eddigi autópályamatricás történetünk közül a legbizarrabbat tapasztalta meg tegnap drk. Székesfehérvárról Budapest felé akadt el az M7-esen, ahol a beszámolója szerint egy benzinkúthoz terelték az ellenőrizni óhajtott forgalmat: Szoval az tortent velem tegnap, hogy a…..
Nem mintha a MÁV-nál sokkal rózsásabb lenne a helyzet, de ezúttal egy volánbuszos szolgálati hasznosinfó következik. Enyhén paranoiás naivügyfelünk, István mindenkiben a gonosz manót látta, amikor kiderült, hogy július 1-jétől a buszokon már nem lehet jegyet venni, csak a…..