Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisisa

31 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na képzeljétek, hát a mi hajunk örül nagyon. Lett ugyanis egy új barátja. Egy Lush hajkondicionáló. Először megijedtünk az erős illatától, mert ugye ez hajparfüm is egyben. Neroli, rózsa, grapefruit, rózsafa, narancsvirág és benzoin. Nekünk a rózsa és a narancs jött át első…..
  Azt kell mondjuk, jó fej ez a Beyoncé-Jay-Z házaspár. Nem nagy pénzekért adták el Ivy lányuk első képeit (alig múlt egy hónapos), egész egyszerűen az énekesnő saját közösségi oldalán osztotta meg a képeket. Mutatjuk a kicsit, és egészen biztosnak érezzük, hogy…..
"Sziasztok!Mostmár 99,99% hogy nálam is lesz cukiság otthon:)Ő egy alig másfél hónapos kis homokszínű angóra vadászgöri, aki a hét végén költözik hozzám. Neve még nincs (a tenyésztőtől fog kapni egy törzskönyv-nevet, de az nem ugyanaz) ,szívesen vennék…..
Attól, hogy mi nem látjuk, még veszélyes lények bújhatnak meg a lepedő alatt. A macskák érzékei sokkal kifinomultabbak. :-)Forrás:indavideo..
2perc Milyen szülő az ilyen?? 2011.11.30 15:52:00
2perc.blog.hu..
Közröhejbe hajlik lassan a Fidesz törvénygyárának működése. A tegnapi-tegnapelőtti ellenzéki obstrukció eredménye, hogy kormányunk nem tudta eldugni a Munka Törvénykönyvének vitáját éjszakára. Végülis csak négymillió adófizetőt érint, gondolom kormányunk őket…..
Kisisa 2011.11.30 12:01:48
@nahát-nahát: Tanultam én is hittant. A saját tapasztalataim alapján gondolom úgy, hogy az egyház a saját szakállára dolgozik. Nem az az érdeke, hogy az embereknek jó legyen, hanem az, hogy a saját pénztárcáját tömje tele.

Nem azt mondom, hogy minden hívő személy rossz és kihasználja a vallás nyújtotta lehetőségeket a saját céljainak megvalósítására, de ha már hinni kell, akkor azt templom, adomány és a büntetéstől való félelem nélkül teszem meg.
Kisisa 2011.11.30 12:03:13
@Kara kán: Tudomásom szerint, ezeket nem Isten nevében követték el.
Kisisa 2011.11.30 12:34:54
@nahát-nahát: Az biztos, hogy nem mi költjük el azt a pénzt, és nem is a hívő emberek. Nem hiába nem házasodhatnak a papok, így a vagyon is megmarad. Hehe, nem hiszem hogy akkora gond lenne a Vatikánnak fenntartani magát. Szívesen belenéznék a könyvelésükbe. :)

Te mit kapsz az egyháztól? Erre kíváncsi vagyok. Befizetsz bizonyos összegeket, mit kapsz érte cserébe? Mi az a plusz, amit megkapsz ott, és ne kapnál meg mondjuk az ágyad mellett imádkozva?

Az üldözéses részt nem nagyon értem, nem hallottam még hírét a keresztények irtásának. De persze tudom, a zsidókat is üldözik, a cigányokat is, az arabokról nem is beszélve. A kínaiak és japánok meg nem sírnak ilyen miatt. De őket is üldözik.
Tisztelt Praxis Blog!   Újfent rákényszerültem - a tervezettnél jóval hamarabb -, hogy írjak Önöknek.Az elmúlt nap folyamán ultrahangos vizsgálatra voltam hivatalos - kismamaként ez nem is annyira meglepő. Azonban annál inkább az, ami ott történt.  Egy héttel ezelőtt…..
A majmok bolygója franchise-t, amit a ’70-es években kínosan sokáig hagytak haldokolni, pont 10 éve próbálták újjáéleszteni Tim Burton segítségével, de a stúdió szigorúan figyelő szemei alatt a szürreális mesék mondója csak megbecsteleníteni tudta a hullát. Erre jön ez…..
Kisisa 2011.08.17 12:06:16
@rockjano: nem, nem szarok sünt azért, mert nincs pénzem minden új filmet megnézni moziban. A transformerst is itthon néztem meg, azért már süncsalád jár? :P
Eltart egy ideig, mire rájön, hogy a lejtőn túl kell letenni a követ...Forrás: indavideo..
"Egy madár, talán rigó, belefészkelt a gázóra szekrényébe, ez idén már a második fészekalja fióka, szerintem rettentő cukik, ahogy összekapaszkodva szinkronéhesek :)" – írta nekünk mondhatatlan.Köszönjük! És mielőtt lerondáznátok ezeket a csöppségeket,…..
Kisisa 2011.06.15 18:04:16
Szóval jól lemaradtam, már ami a blogolást illeti.Az események, sorrendben:1) Húsvét - nem voltunk vidéken, ugyanis Húsvét előtti hét pénteken este a Péterfyben ücsörögtünk. Magas volt a vérnyomásom péntek délután, így elmentem a háziorvoshoz. És a nőgyógyászhoz. Utóbbi…..
Mütyür blog Semmi különös 2011.04.20 20:25:00
Dokibácsinál voltunk a héten, kaptunk beutalót, időpontot is foglaltam már ultrahangra. Három hét múlva megyek, akkor már legalább itthon leszek. Alig várom. :-) Fáradt vagyok és minden bajom van már.Vérvételre is kell mennem két hét múlva. Remélem minden rendben lesz. :-)A…..
James Cameron twitterén jelezte, hogy a Skynet kedden 20 óra 11 perckor életre kelt.Az 1984-es filmből kiderül, hogy a Skynet 1997 augusztus 4-én világuralomra tör, robotjai kiírtják az emberiség nagy részét, a maradék pedig elszántan küzd a túlélésért, élükön John Connorral.…..
Kisisa 2011.04.20 20:06:03
@JohnHenry: :-)))))) Legalább két perce ezen nevetek..könnyesre röhögtem magam.. :D :D :D
Mütyür blog Védőnő csere 2011.04.07 09:58:00
Úgy alakult, hogy hétvégén költözünk. Remélem. :-) És mivel más hely, másik védőnő kell. Kedden voltam utoljára a VI. kerületi rendelőben, ezentúl a XIII. kerületibe kell majd mennem. Persze a szokásos vizsgálatokat megejtették, miszerint fogytam fél kilót, a vérnyomásom…..
Mütyür blog 31. hét 2011.03.31 12:25:00
Nóri 1,7 kg, normál súlyú és méretű. Bár a doki szerint, ha ilyen ütemben fejlődik, a végén négy kilós lesz. Úgyhogy egy picit megijedtem. :-))))Amúgy minden oké, jól vagyunk, bal oldalon nem tudunk aludni, Nórinak nem kényelmes. Nekem az lenne, de mivel széjjel rúgja a hasamat…..
Mütyür blog 29. heti 4D ultrahang 2011.03.18 21:48:00
Nemrég értünk haza. Máris itt a fotó.Íme Nóri belülről:  És íme kívülről:..
Mütyür blog 28. hét 2011.03.10 14:16:00
Dagadok! Nem csak a pocakom, hanem kezem-lábam is. Sajnos. Úgy tűnik, nem úszom meg. Igyekszem só és fűszermentesen étkezni, de két-három napja arra kelek, hogy fájnak a kezeim és folyamatosan zsibbadok is. A lábam pedig elfárad hamar és fáj is néha. Jó, a térdem amúgy is, de…..
Mütyür blog Nyomás 2011.03.02 12:52:00
Magas. A vérnyomásom. Úgyhogy kaptam gyógyszert, reggelente egy szemet kell megenni belőle. És mérnem kell a nyomásom. Úgy tűnik beállt 130/75 körüli értékre. Néha kiugró, de ez általában étkezés után fordul elő.Amúgy minden rendben van, bár mióta szedem a gyógyszert, az…..
Mütyür blog Heti események 2011.02.20 13:24:00
Szerdán voltunk ultrahangon. Minden rendben, Mütyür növekszik szépen. Még aznap elmentem a dokimhoz, kaptam beutalót vérvételre, illetve felküldött a kardiológiára, mert aznap "kicsit" magas volt a vérnyomásom. Jövőhéten kapok egy 24 órás kütyüt, addig pedig mérnem…..
Vettem nadrágot. Végre! Nem csúszik le a gatyám útközben és nem csúszik fel a felsőm ha megyek valahova. :-) Öröm és bódottá'! Kényelmes, farmer anyagú nadrág, egy nagyon aranyos varrónő csajszinál vettem. Még majd visszamegyek hálóinget és melltartót is venni.…..
Mütyür blog Pocakfotó 2011.02.03 15:24:00
Ahogy ígértem, íme a fotó: ..
Mütyür blog 23. hét 2011.01.31 13:25:00
Igen, igen. Beléptünk. Ma van a napja. :-)Az utóbbi időben, úgy másfél-két hete, mintha többet ennék, mint eddig. Éhesebb is vagyok, és a csokitortát nagyon nagyon kívánom.Őnagysága nagyon jól elvan a pocakban, rohangál fel s alá, ha úgy tartja kedve, akkor belebokszol a…..
Mütyür blog Kontroll 2011.01.21 13:02:00
Tegnap kontrollon voltunk. A két héttel ezelőtti eredmény miatt. Mütyür kalimpálva fogadta a dokinőt, és egész végig fenn volt. És szerencsére eltűnt a múltkori felritkulás, teljesen normális minden odabent a pici fejében. :-) Viszont egy hónap múlva megint kell mennem, a…..