Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matthew01

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az USA Today lap munkatársa ellátogatott a Transformers 3 forgatási helyszínére, Michael Bay pedig megosztott vele néhány információt, no nem sokat, mivel nem akarják jó előre elárulni, hogy mit tartogatnak a harmadik részre (nem kell agytrösztnek lenni, hogy sok robbanást és…..
matthew01 2010.06.11 16:29:36
Filmdroid 4 perc a Szupercsapatból 2010.06.10 21:47:21
Amerikában pénteken kerül a mozikba a Szupercsapat sorozat moziváltozata, alább 4 percet nézhetsz meg a filmből. A 4 főhős éppen egy kórházban tartózkodik, majd befut az elfogásukra küldött különítmény, ám helikopterrel elmenekülnek, azaz csak menekülnének, ugyanis utánuk…..
Christopher Nolan következő Batman filmjéről eddig nem sokat tudni, nem ismeretes, hogy ezúttal ki fogja terrorizálni Gotham városát. A rendező az Empire-nak annyit elárult, hogy Joker karaktere nem fog visszatérni, ez biztos. Ezen kívül szeretné Supermant kicsit modernizálni, de…..
Dastan herceg ezúttal Tamina hercegnővel látható, éppen egy akciódús jelenet közepébe csöppenünk,  utóbbi biztos helyre jut, előbbinek azonban nem  megy olyan egyszerűen a stabilabb talaj megtalálása. Az effekteken remélem javítanak még, legalábbis a videóban nem…..
Filmdroid Mi várható nyáron? 2010.04.28 11:02:30
Akció, akció, bumm-bumm, robbanás, varázslat, poén, akció, némi horror, no meg még robbanás. A nyáron várható filmek előzeteseiből vágtak ki néhány másodpercet, majd ezeket összefűzték és megszületett az alábbi videó...
matthew01 2010.04.28 17:23:45
A Comingsoon arról számolt be, hogy Carlo Bernard és Doug Miro írják a Nemzet aranya harmadik részét. A duó korábban a Perzsia Hercege és a The Sorcerer's Apprentice szkriptjét vetette papírra, ezen filmek mögött szintén Jerry Bruckheimer állt producerként, aki a Nemzet aranya…..
matthew01 2010.04.04 19:55:36
@suo tempore: miért is? mert nekünk van? az az 500 év különbség kb semmit nem számít. akkor rajtunk meg a görögök röhögnek
Közel két percnyi anyagot pakoltak a fel a netre Vasember 2-ből, akció nincs benne, csak csinos táncoslányok. A címszereplő repked egy kicsit, majd betoppan a Stark Expora, ahol átvedlik Tony Starkká. Ezt még biztosan követi néhány akciódúsabb jelenet a következő napokban. A…..
matthew01 2010.04.03 22:00:31
Michael Bay régen nem írt már a honlapjára, de nemrég feldobott rá néhány sort és megosztotta a Transformers rajongóival, hogy kik fognak szerepelni a franchise harmadik részében. „Hali, sok idő eltelt azóta, mióta nem írtam,  kicsit elfoglalt voltam. A Transformers 3…..
Filmdroid Új Vasember 2 előzetes 2010.03.08 10:24:00
Íme, befutott a Vasember 2 előzetese. A Bádogfejűnek ezúttal Whiplash-sel gyűlik meg a baja, no meg egy milliárdossal. Az előző trailerhez képest többet van a színen a Fekete Özvegy, illetve más másodperccel többet láthatunk a Vasember és Hadigép vs. többi robot harcából. Az is…..
  Charles Lutwidge Dodgson (íróként használt álneve Lewis Caroll) több dologgal foglalkozott életében. Íróként, költőként és matematikusként tevékeynkedett, papként is ismert volt. Több gyerekkönyv fűződik a nevéhez, de talán az Alice Csodaországban a legismertebb…..
Filmdroid Farkasember (The Wolfman) 2010.02.21 20:00:00
  Az Universal úgy gondolta, hogy a szörnykamrából a Múmia után még egy szörnyet elő kell rángatnia, szerintük a Farkasember érett meg némi vérfrissítésre és egy kis szőrbeültetésre. A Hetedik és Az Álmosvölgy legendája íróját, Andrew Kevin Walkert kérték fel arra,…..
A Paramount stúdió az olimpiai játékok alatt mutatta be Az utolsó léghajlító következő reklámját. A produkciót M. Night Shyamalan rendezte a hasonló című népszerű anime alapján. Adva lesz négy nemzetség (Tűz, Víz, Föld, Levegő), ezek háborúban állnak egymással, ám a…..
matthew01 2010.02.21 14:06:57
Az alábbi videó a Titánok harca színfalai mögé nyújt betekintést, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sam Worthington mond pár szót a filmről, megtudhatjuk, hogy a Kraken Hádesz titkos fegyvere, no meg Medúza lakhelyét is szemrevételezhetjük. Sajnos a videó nem túl hosszú: ..
A múlt héten hunyt el J.D. Salinger író. Elindultak a találgatások, hogy ezek után lehetséges-e, hogy a szerző művei, mondjuk a Zabhegyező (az Összeesküvés elméletben Mel Gibson karaktere rendelkezik ebből pár tucattal) vagy esetleg a Franny és Zooey a vászonra kerüljenek.…..
Filmdroid Egy kép a The Losersből 2010.01.31 14:33:16
Két napja látott napvilágot a The Losers képregényfilm előzetese, ma pedig egy új fotót vehettek szemügyre, amely a korábbi poszterre hajaz, ám írtó klasszra sikeredett. A történet egy csapat kommandósról szól, akik korábbi megbízójukon vernék le a port, amiért elárulta…..
matthew01 2010.01.31 22:14:18
Ma hajnalban átadták az Arany Glóbusz díjakat. A legjobb film és a legjobb rendező kategóriában az Avatar győzedelmeskedett, James Cameron na'viul is köszönetet mondott a Másnaposok pedig a legjobb vígjáték lett. A legjobb drámai színész Jeff Bridges lett, így valószínűleg a…..
  koimbra   Sir Arthur Conan Doyle klasszikus nyomozóját több, mint 130 éve ismerhette meg a közönség. Az író négy regényt és több tucat (szám szerint 56-ot) novellát írt Sherlock Holmes főszereplésével, ezekben a művekben a detektív fején a megszokott sapkájával…..
matthew01 2010.01.17 22:39:02
Amerikai box office eredményekAz Avatar újfent nem akadt legyőzőre, a három új bemutató egyike sem tudta megszorítani, a premierek közül csak a régóta halogatott Daybreakers mutatott fel jobb eredményt, a Leap Year és a Youth in Revolt nem teljesített valami fényesen, de nem…..
matthew01 2010.01.10 21:18:55
@Valaki1:azt nagyon jól teszed. okos húzás egy ilyen kommentet egy ilyen oldalra írni aminek az a címe h FILMdroid. így valóban nagyobb lesz az élmény. igazi bosszú.
Filmdroid Szupercsapat előzetes 2010.01.09 15:54:00
A történet követi a sorozatban is látottakat, adott négy katona, akiket elítélnek egy általuk el nem követett bűncselekmény miatt, azonban megszöknek. Ha valakinek gondja adódik és senki más nem segíthet, akkor felberélheti őket az illető, persze csak ha megtalálja őket. A kis…..
matthew01 2010.01.10 00:46:01
@freakin': moon?? de hol? szegeden sehol nem vetítik. és nem is volt. Pest?
Jay Baruchelnek igen jól alakul a karrierje, a Trópusi vihar és az Éjszaka a múzeumban 2 sikere után idén két nagy durranásnak szánt produkcióhoz is a nevét adja, a Hogyan neveld a sárkányod animációs filmben a hangját hallhatjuk, illetve Nicolas Cage okítja majd varázsolni a The…..
matthew01 2010.01.09 10:37:24
@Money: aha. értem. de ez a angolul wide?
ez micsoda? ezt a warner bros. akarja így?
v Guy Ritchie? csak annyi h nem értem h ez mit akar kifejezni. meg zavart is h nem teljes a kép. ha mozi akkor legyen nagy. csak a District 9-ban nem zavart mert azt hittem ez része a történetnek. de itt már zavaró volt nekem.
Guy Ritchie+Downey Jr.+Hans Zimmer+London.
ezek után semmi értelmét nem látom kicsinyíteni a képet.
James Cameron az Entertainment Weekly-nek beszélt az általa kifejlesztett technológiáról. Elmondta, hogy ezzel az új eljárással könnyedén át tudnak alakítani egy adott színészt CGI űrlénnyé, ugyanakkor nem csak különféle teremtményeket tudnak létrehozni, hanem emberi…..
A horror mestere 2008-ban (itt lehet megnézni a listát) többek között A sötét lovagot, a Halálfutamot, a Kínzó közelséget és a Trópusi vihart tartotta a legtöbbre, Stephen King szerint a 2009-es év legjobbja A bombaszakértő volt, de helyet kapott a felsorolásában a…..
matthew01 2010.01.06 09:40:08
@Outlier: mozgókép szempontjából nem számít a regény. elvégre a Filmakadémia sem osztogat íróknak olyan Oscart h: legjobb eredeti regény amiből forgatóköny született.
de abban igazad van h nem olvastam,szóval nem pont nekem kéne itt arcoskodni.csak a filmről beszélek.
matthew01 2010.01.06 09:41:23
+v
Elkezdődött az új év, január első hétvégéjén egyetlen széleskörű premier sem került bemutatásra, csak a régebben bemutatott produkciók versengtek egymással, már ha lehet egyáltalán versenyről beszélni, mivel az Avatar ismét maga mögé utasított mindenkit. James Cameron…..
matthew01 2010.01.04 20:56:06
@Shyllard: szerintem is a TDK istenség. nagyon-nagyon megfogott a film de azért sikerült pár technikai bakit találnom, de persze ezek egyáltalán nem zavaróak és csak itthon vettem észre amikor már minden vágást tudtam előre. de ha érdekel akkor nézd meg az alagutas üldözést. nincs szívem bántani de ott egy csomó baki van a forgalommal. de ettől még hidegrázós a jelenet. nagyvászon+fullhangerő. (kb akkor elég hangos ha összerezzensz minden sörétes lövésnél.akkor már elmondhatod h alakul)
Hamarosan a mozikba kerül a Titánok harca feldolgozása, a Slashfilm egyik olvasója, Lukáš Franta úgy döntött, hogy a remake előzetesében hallott zenét kivágja és összeilleszti az 1981-ben bemutatott eredeti film előzesével. Az új verzió teasere pedig alább megtekinthető...
matthew01 2010.01.04 20:43:46
@gabbor: de ezzel az állásponttal csomó régi filmet gyalázol. persze, igazad van h gagyi. de hát a Frigyláda kinyitása is az, meg a lépegetők is meg a T-800-as is ahogy üldözi Sarah-t, vagy a landolás az LV-426-on. sőt pont a Nyolcadik utasnak is 2 lába, 2karja van. ha jól tudom Francis Ford Coppola mondta ezt: Minden film tele van hibával. De ha a Film működik akkor ezek nem zavaróak, viszont ha a film nem működik, Na akkor észrevesszük őket és zavaróak lesznek.