Regisztráció Blogot indítok
Adatok
glabla

0 bejegyzést írt és 233 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába vagy nagyonokos, nincs ide írva semmi.                                                                                                                                                                    …..
glabla 2012.07.26 13:13:21
A Trónok harcának csöcsfaktora a Spartacus és a Magic City mellett messze a legmagasabb a tévében látható sorozatokat illetően, vetkőzik benne boldog-boldogtalan, ha kell, ha nem. Namármost a készítők nem minden jelenetet bíztak a vetkőzést tekintve amatőrökre, azaz színészekre…..
glabla 2012.05.31 14:14:37
  Brad Pitt ma ünnepli 48. születésnapját. Emlékeztek rá még a Dallas-ból? Mert ugye ott is előfordult. Boldog szülinapot neki, reméljük, nem viselték meg nagyon a nálunk történt fegyveres összetűzések...Ti melyik filmet kedveltétek tőle? Persze, a Harcosok klubja az…..
„Kiderült a titok! Két métert zuhannak Gundel-Takács vesztesei, és egy kényelmes szivacságyon landolnak” - közli boldogan az eddig hétpecsétes titokként kezelt információt a mai Bors. A bulvárlapnak a Maradj talpon! nevű MTV-vetélkedő egyik munkatársa és egy volt…..
Van az úgy, hogy az ember ért valamihez, teszem azt, kiváló harangöntő, vagy zseniálisan fonja a kosarat, és az is előfordul, hogy a mesterségét csak közepes, ne adj isten, átlag alatti színvonalon műveli, kicsit csálé lesz a csizma, vagy rövid a mellény, a kolléga majd…..
 Van egy fiatalember, akinek az ég világon semmi köze a divathoz, mindössze szeret rajzolni. Véleményem szerint még ő sem gondolta, hogy ekkora népszerűségnek fog örvendeni egyik kósza ötlete, mely eredményeként papírra vetett nyolc Disney hercegnőt, azonban nem a mesékben…..
glabla 2011.11.14 09:11:52
@TrueY: igazad van. hájas disznó hercegnőket minden mesébe!
(A szerző kultúrakutató, publicista)Az amerikai, német, angol és francia sajtó véleményrovatát és riportjait 2011. októberében három fő téma uralta: az euro-krízis, az „arab tavasz” és következményei, és az Occupy Wall Street mozgalom (OWS).…..
Like Gyanús 100 % UV Védelem xD 2011.05.01 18:14:00
 Ügyeljetek arra, hogy használjátok a tetszik gombot! /*Like gyanús*/..
 A TV2 celeb vonyíttató produkciója péntek esténként képes legyőzni a konkurens RTL Klub csatornát, de a műsor producere szerint nem ez a cél, hanem az, hogy hétről hétre egy szuper tévé showt tárjanak a nézők elé. Ehhez talán Hajdú Péter a legmegfelelőbb figura. Vagy…..
2perc Fültágítós szivatás 2011.04.11 20:33:00
Szeretnél nagyon menő pólót nyerni? Likeolj minket facebookon! ;) --->..
glabla 2011.04.14 14:48:47
@kawaii: veled már megcsinálták mi?
Pont tegnap mutattuk meg Ferrell első jelenetét az Office-ban, amiben Michael Scott ölelgeti hátulról, mára meg itt egy kérdőjeles infó az EW.com-tól, miszerint a tuskó vígjátékairól ismert színész állítólag állandó szereplő lenne az Office nyolcadik évadában. Ferrell a…..
Az Egy nap a városban blogon már többször hírt adtam tehetséges utcazenészekről, először Ferencet ismerhettétek meg, majd a népzene két fenegyerekét láthattátok. Most, azt hiszem, megtaláltam a legjobbak után a legrosszabb utcazenészt. Aki egyébként abszolút…..
 Íme, megjött, megérkezett: a Mobile World Congressen bemutatták a Samsung Galaxy S2-őt. Vajon képes lesz-e megismételni az elődje sikereit?A lényeg a lényeg: dual-core, de nem Tegra 2 (bár a videóban azt mondják, de közben már helyesbítettek), ahogy azt sejtetni lehetett, a…..
A QC Termemilano olasz wellness központ szeretné bebizonyítani az embereknek, hogy a tömegközlekedés nem is annyira stresszes, mint ahogy azt oly sokan gondolják. Relaxálni is lehet a járműveken, bár ezt idehaza semmilyen formában nem lehet érezni, szaunázni is csak nyáron a bűzben.…..
glabla 2011.02.10 22:04:22
A jobboldal az MSZP kormányzását gyakran illette „diktatórikus” illetve „diktatúra” jelzővel. Szerencsére azonban, 2010 tavaszán kétharmaddal győzött a demokrácia… de hogy annak milyen kritériumai vannak, hívjuk segítségül a Fidesz illetékes…..
Igaz a hír, hogy Szabó Margaréta is jelen volt szereplőként az Angelina Jolie, egyelőre címnélküli filmjének a fóti forgatásán. A színésznőt a Barátok köztből is ismerhetjük. A színésznő honlapja itt...
Ha az ember köp egy nagyobbat, akkor teljességgel előfordulhat, hogy egy Star Wars moc-ot , vagy képek gyűjteményét készletekről, vagy csak házilag készített ilyen-olyan képeket kap telibe, bármelyik, képtár oldalon.Vannak ezek között jó és persze kevésbé jó alkotások és…..
glabla 2010.09.26 14:48:57
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
Szomorú történet, pedig vidáman indul.kép innenSziasztok!Szeretném megosztani a saját történetemet,már csak azért is,hogy könnyítsek a lelkemen.A történet 7éve Pesten játszódik.A lány(kislány) nincs 16,a sárc 20.2héttel a 16. szülinapom előtt ismertem meg Cs.t egy szórakozó…..
glabla 2010.08.28 17:19:25
A Nike szabadalmat adott be olyan cipőre, mely magától kötődik be, pont mint a Vissza a jövőbe film második részében. Az már csak hab a tortán, hogy a filmben is Nike márkájú az önbekötős cipő. A szabadalom szerint a cipőben lehet majd szabályozni, hogy szorosan legyen a fűző…..
glabla 2010.08.26 11:45:41
Hétvégén lesz a 25. Forma 1-es Magyar Nagydíj! Ez nagyon üdvözlendő, hiszen már alig akad nemzet a világon aki nálunk több versenyt rendezett volna. A véletlen műve lenne ez, vagy más oka is van ennek a kimagasló eredménynek? Évről-évre árnyalják a rendezvény sikerét a piszkos…..