Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerámia_53

0 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zseniális szakértelemről tett tanubizonyságot a Miele szervizese. Emailre nem reagálnak, a telefonos rendeléseket elfelejtik, aztán amikor mégis kijön a szerelő, azon kívül, hogy fingja nincs, hogyan működik a sütőjük, olyat bír mondani, hogy a pirolízises öntisztítás…..
Öt új adónemet vezethet be Budapest, miután a Fővárosi Közgyűlés minapi ülésén a képviselők elfogadták a főváros 2011 és 2014 közötti gazdasági tervét. A terv öt új adónem bevezetését is felvetette, így Budapest vizsgálja, hogy bevezethető-e az úgynevezett…..
Igazi vérfagyasztó horrort küldött egyik kedves olvasónk. Önhibáján kívül totálkárosra zúzták az autóját, a károkozó biztosítója, az Allianz pedig a "szerencsétlen véletlenek" egybeesésének következtében teljes anyagi csődbe kergeti naiv ügyfelet. Először nem…..
Habzó szájjal ordibálva lökdösték ki Liviát és párját az Álommester Team termékbemutatótúrájáról, amikor megpróbálták nem átvenni egy kisebb összeg befizetése esetén kedvezményes vásárlásról szóló nyereménykupont. A Budapesti Békéltető Testület néhány…..
A MÁV sincsen túl jóban a naptárral, minden gond nélkül ad el ugyanis már lejárt jegyet. Sőt, az izgalmakat növelve az utasok versenyezhetnek a helyekért (alig várom a korszakot, amikor énvettemhamarabbeztajegyet felkiáltásoktól lesz hangos a vonat), hála a duplán eladott…..
Úgy tűnik, vannak dolgok, amiken még a kétharmad sem változtat. A Fidesz-kormány sem mer az öregségi nyugdíjasok juttatásaihoz nyúlni. Ismét egy kicsit több konkrétumot tudtunk meg a Széll Kálmán-tervről. Sajnos tényleg csak egy kicsivel többet, hiszen Matolcsy György…..
Az utolsó szó jogán büntetőperében elmondott beszédével nyerte el Stohl András a kritikusok díját a Pécsi Országos Színházi Találkozón. A látogatás az áldozatnál, A megtört elkövető és az Adj egy cigit című egypercesekben nyújtott teljesítményét is…..
Kerámia_53 2011.04.08 13:17:12
@◄ViZion: Ismered azt a kifejezést, hogy "irónia" ? :-)))
Zoli sajnos még azelőtt sikeresnek értékelte órája eladását a Vaterán, hogy a vevő vissszahozta volna, ő pedig visszaadta neki a pénzt. A Vatera ettől függetlenül igényt tart a jutalékra:Meghirdettem egy órát 35 ezer forintért. Licitált is rá valaki, később átvette a…..
A Szkeptikus Társaság Közhasznú Egyesület is csatlakozott ahhoz a világméretű akcióhoz, amely a homeopátiáról kívánja lerántani a leplet. A “10:23 Homeopátia - Nincs benne semmi” kampányt a brit Merseyside Szkeptikus Társaság indította útjára 2010-ben. A…..
Kerámia_53 2011.01.21 17:41:12
@Dekatlon: Fogja támogatni, hidd el! Ebben az országban legálisan működhetnek jósok, kuruzslók, távgyógyítók, horoszkóp-készítők, papok, stb.. - miért pont a homeopaták ne kereshessék magukat hülyére az agyhalottakon?
Kerámia_53 2011.01.21 18:22:38
@mrs. white: "Amúgy meg egy rákost is többek közt a gyógyulásába vetet hit gyógyít meg az ebben segítő szereken kívül. Innentől kezdve tökélesetesen értelmetlen azt elemzni, hogy valami milyen módon hatott a szervezetre, valós hatásokat kiváltva vagy az értelemre hatva maga az agy vált ki öngyógyító hatásokat a szervezetben"

Nem igazán értem, mi is az a "vetet" hit...
A "tökélesetesen"-től ugyan messze vagyok, mi több, "elemzni" sem tudom - de azt tudom, hogy minek nevezzem azt, aki(?) desztillált vízért súlyos ezreseket kér el...
Kerámia_53 2011.01.21 18:49:53
@ment_a_lista: Depresszió, szorongás mint betegség? Na ne már! Unatkozó ...-k és ....-k tipikus betegsége! Az ilyet el kell küldeni napi 10 órában havat lapátolni, árut feltölteni - egyből nem lesz ideje "depizni"! :-)
Igen nagy érdeklődést váltott ki a blog átadással kapcsolatos felhívásom, mellyel kapcsolatban hamarosan döntésre viszem a dolgot, de most következzen egy újabb bejegyzés, hogy az olvasók se unatkozzanak.Történetem azt hiszem nagyon is általános, és így sok embert érint. Párom…..
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
Álljon itt néhány jelenség, ami miatt úgy gondolhatjuk, hogy a Sziget nem tetszetős: Mit érdemel a közeli kerületekben tapasztalható zajszennyezés?Mit érdemel a tömeg a közeli hipermarketben?Mit érdemelnek a hipermarket parkolójában tarháló punkok?Mit érdemel, aki azt hiszi,…..
Kerámia_53 2010.08.14 18:29:23
@Katzenbach: Nálam a 10.61 -essel nincsen gond.

Verzió - 10.61
Összeállítás - 6430
Környezet - Linux
Rendszer - x86_64, 2.6.26-2-amd64
Böngésző azonosítása
Opera/9.80 (X11; Linux x86_64; U; hu) Presto/2.6.30 Version/10.61
Kerámia_53 2010.08.14 18:45:16
@Ferre: Nem értek Veled egyet: A tirpákok a magyarországi szlovákok egyik elkülönített csoportja (hu.wikipedia.org/wiki/Tirp%C3%A1kok) - a pepsi szigetre (Nem összekeverendő a Magyar Szigettel!!!) kilátogatók egyszerűen bunkó alkoholista kábszeres agyhalott tetvek!!!!
Kerámia_53 2010.08.14 19:03:27
@sanyix: Semekkora biznisz.. A szigetre járó állatoknak fogalmuk sincs arról , mi az a halláskárosodás, a decibel... Ezek a tetvek csak azt tudják, mennyibe kerül az "anyag", amitől annyira tompák lesznek, hogy az ottani ricsajt el tudják viselni.
Zoltánnak sikerült a szegedi Media Marktban közel másfélszeres áron hazavinnie egy újrahasznosított Samsung merevlemezt, ami azonban nem csak használt, hanem hibás is volt. Vajon mire számítottak az üzletben? Hátha támasztéknak veszik a billegő asztal lába alá? Szombat délelőtt…..
Kerámia_53 2010.08.14 18:41:32
@Kzsolt: Dolgozók tízparancsolata:

1 - SOHA ne dolgozz teljes energiáddal - a kizsákmányoló mocsok tetves kapitalista munkaadó sem fizet tizedannyit sem, mint amennyit keres Rajtad!

2 - Ha lehetőséged van rá, hogy következmények nélkül BÁRHOGYAN kiszúrj a mocsok tetves kapitalista munkaadóddal - tedd meg!

3 - Minden téren keltsd rossz hírét a mocsok tetves kapitalista munkaadódnak!

4 - SOHA, de SOHA ne ajánlj fel SEMMILYEN önkéntes munkát a mocsok tetves kapitalista munkaadódnak!

5 - Naponmta jelentsd fel a mocsok tetves kapitalista munkaadód az APEH -nél! Hidd el, minden mocsok tetves kapitalista munkaadónak van vaj a fején!

6 - Bérelj fel dzsigolókat, hogy elcsábítsák a mocsok tetves kapitalista munkaadód "feleségét" (aki ilyenekhez megy, az amúgy is egy rohadt kurva!) - majd zsarold meg a mocsok tetves kapitalista munkaadód a fényképekkel!

7 - Öntsd le kromofággal a mocsok tetves kapitalista munkaadód kocsiját (BMW, AUDI, Mercedes, ugye?)

8 - Tépd le a mocsok tetves kapitalista munkaadód mérőórájának a plombáját és jelentsd fel az ELMÜ--nél a mocsok tetves kapitalista munkaadód!

9 - Ha élelmiszert gyártat veled a mocsok tetves kapitalista munkaadód, akkor köpjél bele és kérj bevizsgálást az ANTSZ-től!

10 - Ha mocsok tetves kapitalista munkaadódnak lány van, fizess egy kancigánynak pár ezrest, hogy azt tegyen vele, amit csak akar!

11+ UTÁLD a mocsok tetves kapitalista munkaadóTTTTTT
Nemrég kaptam ezt a megdöbbentő olvasói levelet, amit soron kívül közlök.Azzal a kéréssel fordulok önökhöz, hogy valamilyen tanácsot, ha tudnak, kérem adjanak nekem.2008-ban felvettem a Volksbanktól 9 millió, euró alapú hitelt. Az egész úgy kezdődött, hogy volt egy családi…..
Kerámia_53 2010.08.13 14:03:58
@revizor: "Az egész úgy kezdődött, hogy volt egy családi házam, amin nem volt hitel."

HP (!= Hewlet Packard) élhetett volna, mint Marci hevesen, de a moúnika sóban látta, hogy minden (c) és felelőtlenül "gondolkodó" "ember" eztetet csinyájja, így felvette a zsebpénzére a milliókat. Most csodálkozik, hogy a bank visszaköveteli. Remélem mindenét elszedik ettől a null-IQ-s baromtól és a holnapi éjszakát már a híd alatt tölti - oda való!!!
Olvasónkat kihagyhatatlannak tűnő ajánlattal keresték meg állítólag független tanácsadók.Nem feltétlenül szeretnék a nyilvánosság elé kerülni, csak tanácsot szeretnék. A történetem teljesen átlagos.2004-ben egy új gépkocsi vásárlására felvettem 1.800.000 Ft svájci frank…..
Kerámia_53 2010.08.13 12:31:09
@1. Zaphod Beeblebrox: Na, ezen igencsak vígadtam: "fű-fa-virág pénzügyi tanácsadó lehetett valós tudás és pénzügyi tapasztalatok nélkül"

Ha valakinek valódi, komoly pénzügyi ismeretei vannak (=ismeretségi tőke) akkor az nem fog vadidegeneknek a haszon x%-áért tanácsot adni, mikor realizálhatja a haszon 100%-át!
Amennyiben nem így van, úgy pedig sz@rt sem érnek a tanácsai - gyakorlatilag a meteorológiai előrejelzéssel egyenértékűnek tekinthető. ("Időnként megnövekvő felhőzet, helyenként zápor, zivatar, néhol felerősödő szél...:-))
Csatlakozás     Tisztelt Blog vezető!   Először lépek önnel kapcsolatba egy érdekes dilemma miatt. Megerősítést vagy cáfolást várnék öntől egy olyan esetben, amit én mint diákként dolgozó élek meg egy munkahelyen. A munkahely egy diákszövetkezeten keresztül…..
Rövid figyelmeztetés mindenkinek Lászlótól, akinek majdnem ellopták az autóját, ami végül nem sikerült nekik, de két zárat tönkretenni annál inkább. Szeretném mindenki figyelmét felhívni hogy a XIV. kerület Fogarasi úti OBI áruház parkolójában autó tolvaj banda…..
Kerámia_53 2010.08.06 19:47:18
@Mitévő Légy: Ej, de szívesen látnám én is, ahogyan az összes politikus és jogász kéz- és láb nélkül koldul az aluljárókban!!! :-))))
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
Kerámia_53 2010.07.31 09:25:51
@JohnHenry: Tudod az árvízkarosultak közül senki nem kérte, hogy jöjjön az ár... A devizahitelesek viszont önként választották az eladósodás eme módját - így jártak.
Kerámia_53 2010.07.31 09:34:13
@Claritas: "de hibás az is,aki megengedte, hogy ekkora nyereség képződjön,mikor előre látszott,hogy a legtöbb hitellel baj lesz az első betegség/munkanélküliség esetén..."

Akkor hibás az eladó is, aki cigit ad el az embereknek, mert tüdőrákot kaphatnak tőle, aki szeszes italt árusít, mert be lehet rúgni...??

Felnőtt, (állítólag) értelmes emberekről beszélünk, akik anyagi lehetőségeik és a lehetséges kockázatok figyelembevételével hozták meg döntéseiket - ami az idő haladtával helytelennek bizonyult. Ennyi.
Erdélyi Mónikáról már régóta pletykák keringenek, hogy nem éppen a higiénia felkent papnője, de amit ezúttal, a legnagyobb kánikula kellős közepén tett, az mindent visz. A 37 éves, súlyproblémákkal küszködő hölgy az Avon kozmetikai cég 20. születésnapi partijára volt…..
Kerámia_53 2010.07.25 08:12:07
@Spéter46: Egyetértek!!! Viszont ha büdös is taplója, azzal csak előkelőbb helyet szerez a "celebek" világában, így megértem, hogy havonta egyszer fürdik csak - friss, üde bőrrel kitagadnák a klubból!
Kerámia_53 2010.07.25 09:44:21
@www.Bisex.hu: Egyszerű a válasz: a törzsközönségével, akik(?) nézik... Lákátos, orsós és társaik....
Zsuzsa 2 napot ült otthon arra várva, hogy a PPS futárja kiszállítsa a teszveszes matracait. Különösen bosszantó, hogy az ügyfélszolgálat azért mindig bemondott valami határozott időpontot: Kedves Homár, kérlek közöld az alábbi levelet a Blogon, mert nagyon-nagyon elegem van…..
Komolyan mondom egy vicc ez a Magyarország... Csak összehasonlítás szintjén, én kereskedelemben dolgoztam 2 évig értékesítési vezetőként, és akkor sem kerestem annyit, mint most Ausztriában, utolsó szartúró segédmunkásként. Egy vicc Magyarország Igen kérem, az a nagy helyzet,…..
Kerámia_53 2010.07.25 08:21:52
@durmi7211: Tökéletesen igazad van!!! Ha egy csöppnyi összefogás is lenne, akkor senki nem vállalna nettó 2-300 ezer alatt munkát, a kizsákmányoló piócák meg nézhetnének nagyot, hogy "jáj, ájvé, há' a sales manáger és a többi tetves ingyenélő seggvakaró nem rakja ki az árut a polcokra!!!!"
Nem a manágereket, ilyen olyan celebeket és egyéb ingyenélőket kell megfizetni, hanem azt, aki alkot, oktat, gyógyít - aki a munkát végzi! Ha eltünne az összes celeb és médiasztárocska, a kutya észre nem venné - de ha a szemeted hetekig ott rohadna a ház előtt, akkor biza lenne sírás-rívás! Akkor kinek is fontosabb a munkája???
Csaba hívta fel arra a figyelmünket, hogy az ismert pizzéria nem akar szóba állni a legostobább internetezőkkel. A jelenséget csak üdvözölni tudjuk, reméljük, a donpepések meg csak akkor küldhetnek levelet kifelé, ha fel tudják sorolni a carbonara hozzávalóit...
Rájöttem! Havas Henrik 2010.07.22 10:26:00
Magyar médiaszemélyiség, újságíró. Vezetett tévé- és rádióműsorokat is, fogós kérdéseivel minden riportalanyát könnyedén sarokba szorítja. Emiatt sokan nem szeretik, de ebben az országban sosem díjazták azt, aki nevükön nevezi a dolgokat. Műveltségével,…..
Kerámia_53 2010.07.22 15:48:59
@Archenemy: Ostoba balfasz mond ismeretlenül véleményt másokról - vagy havas buzipajtásai....
Na, ennyit erről a blogról. Lehet tovább fényezni a nagy semmit! :-)
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
Kerámia_53 2010.07.17 16:25:25
@"autónepper": "mi közöd hogy mibe ülök?"

Remélem előbb-utóbb ide ülsz majd -
www.csillagborton.hu/ - a nokiás dobozkáddal együtt! :-)
Kerámia_53 2010.07.17 17:00:19
@Zsuzska78: Hagyd, az ilyen bmw-s barmok az általad használt kifejezéseknek a tizedést sem ismerik... Passzív szókincsük kb. 100 szóból áll, az aktív pedig ennek a tizede! Csak az a baj, hogy az ilyen állatok is szaporodnak és kint vannak a közutakon, nem a börtönben, ahol a jól megérdemelt helyük lenne!
Kerámia_53 2010.07.17 17:00:57