Regisztráció Blogot indítok
Adatok
×Szandy×

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemtanú a gyerekek lelketlen lehúzásának tartja a Kutyatanya nevű, virtuálisállat-nevelgetős közösségi oldalt. Mások szerint ez egy szokásos üzleti modell, minek moralizálni a gyerektémán. Az oldal lényege, hogy elindulunk egy 1 napos kölyökkel, akit etetnünk, itatnunk és…..
×Szandy× 2009.12.29 16:29:02
Helló.
Sajnálattal olvastam a cikket, hogy vannak ilyen szülők, akik csak a negatív dolgokat képesek közvetíteni.Főleg saját gyermeküknek.Az ilyen körülmények között élő gyereknek nem nagy jövőt jósolok!!
Kiindulva a címből: Megölöm a kiskutyádat, ha nem küldesz emelt díjas SMS-t!
Valóban?Szerintem itt csak túlreagálásról van szó ill. a gyerek nem tudja elkülöníteni a valóságot a virtuális világtól.Ha ez van,akkor nem kellene engedi géphez ülni és akkor nem lenne gond.Ezt a cikket teljesen felesleges volt megírni,mert már 2 éve vagyok az oldalon,azon kívül több mint egy éve moderátorként tevékenykedem a kutyatanyán,így már sok emberrel találkoztam és mindenki éretten tudja kezelni a kasszáját és még élvezi is a játékot.Aki nem képes felfogni a játék pozitív oldalát(márpedig csak az van,az pedig már külön szitu,hogy luxuskivitelt akar-e a kutyájának/cicájának vagy sem.)Nem kell a szívére venni,ha elveszik,bár ahoz elég csúnyán cserbe kell hagyni az ebet,hogy elvegyék.Az elvevés mögött pedig nem az állhat,hogy kevés a pénz..Rengeteg osztálytársam van,akik már 1 éve bírnak sms és egyebek nélkül élvezetesen nevelni,az már csak egyéni szociális probléma,ha a gazdi nem érti a jétákot és nem tudja egyszerre élvezni is.Mondom:nem kell játszania.Senkinek se kötelező.Az meg már a szülő hibája,ha ennek ellenére is hadja játszani.Okosabb lenne elmagyarázni neki,nem pedig egy netes cikkben saját magára haragítani gyerekek tömegeit és az orruk előtt ily kegyetlen módon becsmérelni a kedvelt oldalukat.Kultúrált emberek NEM így intézik el a problémáikat.Szégyellheti magát és büszke lehet magára,hogy ilyen mocskos dolgokat,hazugságokat tud írni.Gondolom amilyen a cikk,olyan a szülő,mást nem kell hibáztatni.És remélem így beszél a gyerekével is,fantastic..Gratulálok!