Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilvuplé möngyő

403 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Az, hogy megérkezem haza, kezemben nyolc cekkerrel, nem azt jelenti, hogy azonnal el kell kezdenetek kérni ennivalót. Legalább várjátok meg, míg leteszem a cuccot. Esetleg megkérdezhetitek, mit segíthettek vagy milyen volt a napom.   Igen, tudom, hogy pénzre van…..
Szilvuplé möngyő 2011.08.02 12:03:18
   Milyen volt a barnaságom, nem tudom már.   ..
   Az időjárás mondjon le!   ..
  Se az oslói tömegmészárlás, se Amy Winehouse halálának,se a póni harapás szőrével híre nem döbbentett meg annyira,mint a tüneményes Tündérbogyó bejelentése,miszerint még a föld színéről is törli bolondos blogját a Jellemkomikát.Ó, gondoltam ez valami…..
   és igen, igenújra itt, újra velükmert az ismétlésé a tudásÓ, az anyja! én már csak tudom negyed nyolckor kibéreltem magamnak egy talpalatnyi követúgy kábé annyira, mint tavaly ilyenkor és az istennek sem mozdultamnemsokára megérkezett az ismerősöm az…..
   Egy életem, egy szandálom.Jó tett helyében, jót hánysz.Három a magyar igazság, de egy a ráhajtás.  ..
  Esni vagy nem esni? Ez itt a kérdés.Szerintem esni, de már lassan el is állni.Sőt, kisütni a nap.Ehhez képest nem lesz ma koncert. ElQuimbyetlenedtem!  ..
    Úgy lézengtem ma, mint a holdkóros macska a forró bádog a tetőn.    ..
  Foghatnám arra is, hogy az olykor-olykor kibuggyanó könnycseppjeima viharos parti szél következményei, de ez így nem lenne igaz.Csendben hallgatom a hullámok morajlását és várom, hogy elérjenek azagyamig és kimossák a minduntalan feltörő gondolataim folyamát. A…..
  17:50Most már biztosan állíthatom, hogy lesz maga juszt is az enyém.Csak az enyém! 21:00Susanna mamája is megmondta mikor  parányi fehér sortomban, fehér trikómbanés fehér tornacipőmben magam mögött becsuktam a kerti kis kaput, hogy soha nemnéztél ki ilyen jól…..
  Úgy élvezem én a strandot, ottan annyira érdekes... ...dolgok történnek, mint például:  - Maradj nyugton Dávidka egy percig, míg bekenlek.- Majd ha megszáradtál bemehetsz a vízbe!- Réka, Tamás gyertek ki!- Apu, felfújod nekem a bálnámat?- Nem szabad…..
  A végeláthatatlan beszélgetéseinket csendes hallgatások törik meg.Nap perzselte bőrünket lágyan simogatja a szél.Kezünkben egy-egy jó könyv. Hozzá jeges kávét szürcsölünk és füstöt eregetünk.Ez maga a kánaán. Nekünk a Balaton a Riviéra...tárárárárárá…..
  Nem hagyok semmit az utolsó pillanatra, de most mégis így alakult.Ej, ráérünk arra még...Majd, ha rámegyünk az autópályára az első lehetőségnél megvesszük.Minek is evvel ennyire kapkodni, minek is elővételben megváltani.Na addig kóvályogtunk a nulláson, míg az…..
  Legalább már 36 fokos lázban égtem és Te nem ápolsz anyám,sebtében rettentő nagy pakolászásba kezdtem, mintha nem is csak egy, hanemlegalább három hétre indultam volna. A táskát degeszre tömtem különféle kistopokkal, sortokkal, szoknyákkal, ruhákkal, kis izékkel -…..
   Napi szintű társalgásaink közepette említést tettem Susannának az éppen időszerűévi rendes balatoni kiruccanásunkról.-Jó tedd le, mindjárt visszahívlak. Megkérdezem mikor szabad a nyaraló.Kisvártatva csörgött a mobilom.-Hétfőn indulhatunk! - szólt a…..
   Szerintem blogberekesztek egy időre.vagy végleg, nem tudom...   ..
    Milyen jó, hogy nem a Hufnágel Pistihez mentem feleségül.    ..
    Komolyan nem gondoltam volna, hogy egyedül nem tudok kinyitni egy önműködő ajtót. Csúcs! Nem tudtam kimenni, mert azt hittem, hogy csak akkor nyílik ki, ha befelé toljákvagy kifelé húzzák, egy azon időben, amikor megnyomja valaki a szerkezetetés nem…..
  Éppen itt az ideje a kovászos uborka eltevésének. A hozzávalókat körültekintően és gondosan kiválogatjuk a zöldséges standonkihelyezett ládikából. Válogatni csak pontosan és szépen, ahogy a csillag megyaz égen, úgy érdemes. Lehetőleg egyforma hosszúságú és…..
  Cselekvő és munkaképtelen vagyok.Nyugodtan elolvasható az idevágó korábbi passzusrectangulum  No comment!  ..
    Már mennyire tele van a puttonyom a különféle umra, iumra, riumra végződő latin szavak poszthoz illő keresgélésével.    ..
  Na, akkor engedek az erőszaknak és megpróbálok újra belecsapni a lecsóba.hú télleg oszt mán azt is össze kéne ütni, nem? Tököm tudja mi volt  vagy mi van, de semmi kedvem nem volt írogatni.Már arra is gondoltam, hogy kész, vége, befejezem, többet egy sort…..
    Felcsillanó halvány remény sugarakba kapaszkodva lebegek.Egyikről a másikra rugaszkodom, de nem tartanak meg engem. Égből pottyant mese.    ..
   Mindig sikerül kiválasztanom azt a bevásárlókocsit,amelyik sosem abba az irányba megy amerre tolom.   ..
  Teljesen felesleges egy érintésből messzemenő következtetéseket levonniés azt gondolni, mintha ez egyenértékű lenne egy copf húzkodásával. Pedig tisztára olyan érzésem volt.Óvodáskori.  ..