Regisztráció Blogot indítok
Adatok
princessannelise

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek készült: Milasnape Korhatár: 12 Leírás: Estelle Bailey, a Roxfort tanári karának legújabb tagja magába zárkózott, kicsit megkeseredett teremtés, akinek az élete nem éppen úgy zajlik az iskola falai között, ahogy azt szerette volna. Rossz a kapcsolata a diákokkal, és…..
Akinek küldöm: anneliseKorhatár: 12Figyelmeztetés: nincsLeírás: Mi lehet az, ami hirtelen úgy megnehezíti Hermione életét? Ki lehet az, aki iránt olthatatlan szerelmet érez? Hermione egy nap rádöbben, hogy valami változás állt be a szervezetébe, ami miatt őt most már nem az…..
Akinek készült az ajándék: Citrompor fanclub Korhatár: 12 Figyelmeztetések: Leírás: Albus Dumbledore-nak, Cedric Diggorynak és Perselus Pitonnak meg kell ajándékozniuk Harry Pottert. Vajon megbirkóznak a feladattal, vagy az kéjes élvezettel maga alá gyűri őket? A reklám után…..
Ajándékozott: Xwoman Korhatár: nincs Figyelmeztetés: nincs Kívánság: Egy szép hermionés rajzot kérnék, de ha lehet, ne a filmes Hermionéról mintázd.   Kérünk nézd át ezt a rövid leírást a feltöltésről. Minden nap két-három ajándékot teszünk…..
Kívánság Üst Tia ajándéka 2010.01.18 18:00:00
Kinek készült az ajándék: TiaKorhatár: 18Figyelmeztetések: Komor hangulat, kínzás, erotikus tartalom. Leírás: A középkori boszorkányégetések idején játszódik, egy különleges körülmények közt elítélt lány, s az ő igencsak különös vőlegényének története. Sajnos nem…..
***   Bella Swan a feje tetejére állította a világomat. Egy idő után már azt sem tudtam volna megmondani, ki a vadász és ki az áldozat, ki cserkészett be kit, de mindez valójában lényegtelen volt. Szerettem őt. Szerettük egymást. Mindent megadtam volna azért, hogy velem…..
Kinek készült az ajándék? Lizi Eyre Korhatár: 12 Figyelmeztetések: egyetlen egy pici slash utalás, nem több :D, és egy ooc Harry Leírás: Mi történik, ha egy író kétségbeesik, hogy nem lesz kész az ajándékkal, és egyetlen múzsáját felhívja? A múzsa homlokon csókolja, és…..
Kívánság Üst Etti ajándéka 2010.01.10 18:00:00
Ajándékozott: Etti Figyelmeztetés: Slash, snarry Korhatár: 14 Tartalom: A Rend szerint pár napra biztos, távoli helyre kell küldeni két legfontosabb emberüket. Harry és Perselus összepakol hát, hogy egy isten háta mögötti, csak kezdetben nyugalmasnak tűnő erdőség közepén…..
Kívánság Üst Venom ajándéka 2010.01.09 18:00:00
Kinek készült az ajándék: Venom Korhatár: nincs Figyelmeztetések: nincs Leírás: Készült Venomnak, utólagos kellemes ünnepeket kívánva!:) Az ötlet, ami alapján dolgoztam: Harry Potter és Draco Malfoy fogadása: ki tudja hamarabb megszerezni McGalagony alsóneműjét? Mivel nagy a…..
Kívánság Üst Hajgi ajándéka 2010.01.09 18:00:00
Kinek készült az ajándék: Hajgi  Korhatár: 14 Figyelmeztetések: nincs  Leírás: Draco Malfoy utolsó hódítása – a komoly, felnőtt Draco Az ötlet, ami alapján dolgoztál: Egy Draco-Hermione történetre gondoltam, melyben Draco utolsó hódítási…..
 --@--  - Drágám? – kiáltotta Hermione, amint kilépett a kandalló zöld lángjai közül, és leseperte magáról a hamut.  - Labor! – hallotta a kurta feleletet. Miközben felakasztotta kabátját a fogasra az előszobában, a padlás felé vette az irányt.…..
~ ~ ~   A napok egyre jobban sietnek el mellettem, én meg csak nézek utánuk, hogy vajon hová szaladnak. Én igazán nem rohanok sehova. Mégis, úgy érzem, mintha folyamatosan leelőznének, és csak időnként találok vissza a jelenbe, épp egy padban ülve, akár a reggelim felett…..
Kívánság Üst verity ajándéka 2010.01.03 18:00:00
Akinek készült az ajándék: verity Korhatár: nem korhatáros Figyelmeztetések: nincs Leírás: D/Hr, kissé OOC karakterek, valamilyen furcsa humor-szerűség, és voilá, el is készült az ajándék. Az ötlet: Draco Malfoy és Hermione Granger egészen véletlenül ugyanakkor éreznek…..
Kívánság Üst Ashley_ ajándéka 2010.01.02 18:00:00
Ajándékozott neve: Ashley_ Korhatár: Nem korhatáros Figyelmeztetések: nincs Leírás:  Voldemort és Dumbledore egy feltámasztott mézeskalácsfigurát próbálnak megállítani, annak őrült terve elkövetésében. Mézi Géza, új nevén GB. Man egy radikális rezedagyilkossá…..
Kinek készült az ajándék: Kyrelith Korhatár: 14 Figyelmeztetések: erotikus tartalom Az ötlet, ami alapján dolgoztál: Draco&Hermione. Hörm felül, keze Draco pólója alá csúszik, csók előtti pillanat.   Kérünk nézd át ezt a rövid leírást a feltöltésről. Minden nap…..
*   Egy jó fél óra múlva Piton fürdőköpenyben és papucsban lépett ki a fürdőszobából. Hajáról közben egy törölközővel itatta fel a vizet, s gondolta, megejti a vendégszobát menetközben, hogy beszélgessen egy kicsit Amyvel, de a szoba üres volt. Perselus futva ment…..
Perselus   Évek teltek el, mióta utoljára seprűn ültem, de most bepótolom. Egy helyes hugraburos lánytól oroztam el a járgányt, aki nem túlzottan bánta a dolgot...  A magasba török, miközben a hideg szél az arcomba vág; úgy érzem, hosszú idő óta most élek…..
III. Egy percig nem szóltak semmit, csak ültek némán az ebéd maradékai fölött, amelyekhez már senkinek sem akaródzott hozzányúlni. Seamus és Dean hangtalanul tátogtak, és a fejüket rázták, míg Hermione a szemét törölgette. Ron aztán sután átölelte fél karjával, és a…..
Akinek készült az ajándék: Laorinne Korhatár: 16 Figyelmeztetések: SLASH, durva nyelvezet Leírás: Ron a varázs New Yorkba megy tárgyalás céljából. Itt megpróbál megbirkózni a feladataival kisebb-nagyobb malfoyos segítséggel. Hogy a végére mi kerekedik ki meglátja mindenki, de…..
Kívánság Üst Nara ajándéka 2009.12.28 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Nara Korhatár: Nincs Figyelmeztetések: Nincs Leírás: Az ötlettől picit eltértem, a főszereplő nő nem őrült, inkább furcsa, illetve a romantika nagyon kicsi, sőt, lényegében nincs is romantika, ugyanis egy novellába Pitonnal – szerintem –…..