Regisztráció Blogot indítok
Adatok
waffle

75 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sarah Ferguson, the former Duchess of York, has been busted for taking a bribe from a tabloid reporter. If you want more details about this, google the words “Ferguson” and “embarrassment,” and pass through the five pages of stuff about me.The movie 'Avatar' is out on DVD…..
benyúlhatok a zsebembe? - csi miamihelló. jó újra látni, vörös - horációnak címezve- a férfi áldozatnak leszakadt a lába.- de itt van mellette. - csi miami- hé derek, kölcsönadná a sokkolót?- hogyne. - csi miamiaz ízlésed, mint egy 90 éves gyomorrákosé - bertaJake! -…..
mozigekkó Mai szülinaposunk 2010.05.18 10:33:00
Tina FeyEgyik all-time kedvencünk, a Saturday Night Live egykori szereplője és vezető írója, a 30 Rock szülőanyja, és Sarah Palin titkolt ikertestvére. Láthattuk a Bajos Csajokban, a Baby Mamában, nemrég pedig a Date Nightban. Többszörös Emmy, Golden Globe és SAG nyertes. Tina Fey…..
mozigekkó Rövid hírek 2010.05.18 10:22:00
Terry Gilliam új filmjében, The Man Who Killed Don Quixote-ben Robert Duvall mellett nem Johnny Depp fog szerepelni, mivel ő inkább kalózkodik, hanem Ewan McGregor. Ewan egy 21. századi executive lesz, aki visszarepül a 17. századba és összespanol Quixotéval.Eddie Murphy lehet csinál…..
Kecskebűvölők -meneküljhátrasenézz spoiler! - George Clooney és Grant Heslov újabb közös munkája (a Good Night, and Good Luck-on dolgoztak már együtt) Jon Ronson azonos című könyvének adaptációja, és olyan nagy neveket sikerült megszerezniük, mint Ewan McGregor, Kevin Spacey,…..
A legsikeresebb amerikai reggeli műsor házigazdájaként filmekre az elmúlt években nem jutott ideje, de idén beugrik a játékháborúba, hogy az egyik karakter hangját adja. Meet: Stretch..
waffle 2010.03.10 18:32:53
2010 Razzie  Winners Worst Picture * Transformers: Revenge of The Fallen All About Steve G.I. Joe: The Rise of Cobra…..
mozigekkó Up in the Air 2010.03.07 10:20:00
A héten eddig szerencsém volt a mozifilmekkel, mert mind az Egek Ura, mind pedig a Viharsziget igencsak tetszetős volt, remélem ez a szerencseszéria a ma délutáni Alice-szel sem ér véget. Az Up in the Air szerintem egy olyan film, aminél tök mindegy, hogy moziban látod vagy vasárnap…..
mozigekkó Shutter Island 2010.03.06 10:25:00
Spoiler alert!DiCaprio és Scorsese kollaborációja ismét valami zseniálisat eredményezett, pedig én nem szeretem a félős filmeket, de ez tényleg nagyot ütött. A regényt nem olvsatam még, de mivel a fogyasztói társadalom lelkiismeretes tagjai vagyunk, megvettük a mozi után. Sajnos a…..
mozigekkó Géniusz... de miért? 2010.03.06 10:14:00
Hjajj... Sok kérdés merült fel bennem miközben néztem ezt az új magyar csodát, de legfőképp az, hogy: Miért, Robi, miért????? Tényleg kéne valami friss, modern, hálivúdias magyar film vagy sorozat, de tényleg nincs senkinek új ötlete? Kristóf bejátszotta a szokásos gimis cumót,…..
a szeméremcsont sosem hazudik- bonessem pedig a vagina - camszép, szimmetrikus farpofái vannak - zac, boneshogy csinálnál kedved egy jó kis dán ondóvodkához? - gordona gyilkosok menekülőben vannak, fegyver van náluk, valószínűleg veszélyesek. - csi miamiantitestek, eric, antitestek -…..
Ha őespésége is kitwittelte, akkor hát mi is. Gratulálunk a fiúknak! ;)   ..
Sam Mendes útja az amerikai kisvárosok polgárainak kitaposott ösvényén halad, már ami a filmjeinek tárgyát illeti. Ha a James Bond-film nem téríti el ettől az iránytól, a jövőben megeshet, hogy a téma mesterévé válik. Igaz, nagy kihívás felmutatni azt a színvonalat, amit…..
mozigekkó Rövid hírek 2010.02.13 20:18:00
Gloria és Emilio Estefan gondozásában pénteken fogják felvenni a We are the World spanyol változatát Somos el mundo címen. A remake-ben olyan sztárok segédkeznek majd mint Ricky Martin, Shakira, Jennifer Lopez, Marc Anthony és persze Gloria Estefan.Heidi Klum és Paulina Porizkova…..
 A közreműködők: Akon, Bono, India.Arie, Patti Austin, Tony Bennett, Justin Bieber, Bizzy Bone, Ethan Bortnick, Brandy, Jeff Bridges, Toni Braxton, Zac Brown, Kristian Bush, Busta Rhymes, Natalie Cole, Harry Connick Jr., Kid Cudi, Miley Cyrus, Celine Dion, Snoop Dogg, Drake, Earth Wind…..
mozigekkó Rövid hírek 2010.02.11 17:23:00
A The Ellen Degeneres Show szerződése 2014-ig meg lett hosszabítva. juhhééééééééé!!Alec Baldwint kórházba szállították, de a hírek szerint már jobban van.A kövi Pókember film 3D-ben jön. yaaay.Paramount úgy tűnik mégis megkisérli a Dűne újabb filmváltozatát.Az Éli…..
mozigekkó Vicces Bond-lány nevek 2010.02.10 22:10:53
Klikk..
Itt van a díjazottak listája. Gratulálunk nekik...
Spoiler alert!A film főleg arról nevezetes, hogy Drew Barrymore rendezői debütálás, ám én inkább Kristen Wiig (Maggie Mayhem) miatt néztem meg, akiben nem lehet csalódni, még ha nem is erőlteti meg magát, akkor is jó bármiben. De próbálom ezt a postot nem eltéríteni egy hozzá…..
Most nagyon jó lesz mindenkinek, mert ebben a mélyenszántó összeállításban az internet egyik legcsudálatosabb oldaláról, a guys with iphonesról csipegettük össze a celebekről készült fincsi képeket. Enjoy.    Jesse Tyler Ferguson - Modern…..
Well, honey on its own is just honey. But add plastic wrap and... it's a different situation. Life, Stewart, is filled with disappointment. I'm not going to comment on evidence, but what I will say is that this animal has provided us with a mountain of evidence, and we will not sleep till we've been…..
waffle 2010.02.07 10:54:46
@Melllvar: igen, igen. nagy kedvenc a bácsi. de van ám még belőle: mozigekko.blog.hu/2010/01/22/idezetek_horejsio_edison
waffle 2010.02.07 19:33:19
@freakin': én NCIS-t nem szoktam, most nálam nagy kedvenc Bones és Criminal Minds, de azok nagyon láwosak :D
mozigekkó Rövid hírek 2010.02.05 22:26:09
Azt susogják (és nem a mackók), hogy Howard Stern fogja átvenni Simon helyét az American Idolban. Betty White (az egyik Golden Girl) rajongói indítottak egy Facebook oldalt, mert szeretnék, hogy az idén 88 éves komika hostolja az idén 35 éves SNL egyik adását. A Vanity Fair szerint…..
mozigekkó celeb b-day 2010.02.03 20:25:20
Isla FisherA bájos színésznő Ománban látta meg a napvilágot skót szülők gyermekeként. Fiatalkorát Ausztráliában töltötte, ahol már korán belekóstolt a színészetbe. Kevesen tudják róla, hogy két bestsellert is írt amikor csupán 20 éves volt (Seduced by Fame, Bewitched).…..
mozigekkó Iron Manbook 2010.02.03 01:50:00
Nem vagyok kocka, de ez zsííííííííííííííííííííííííííír              via gizmodo..
waffle 2010.02.03 11:04:29
@freakin': a gép vagy a matrica? vagy is? :) mondjuk én Robertet is elfogadnám.... ;)
Az NBC zöld utat adott egy új sorozatnak, amiben Matthew Broderick lesz a főszereplő és arról fog szólni, hogy egy gazdag emberke felbéreli őt, hogy pofozza helyre a nem túl sikeres hamptonsi újságját. A producer az SNL mindenségatyja Lorne Michaels lesz.Broadwayre viszik az Amerikai…..