Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bodolóczki Barbi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Picit hosszúra sikerült mert ez 2 beszámoló!!:P Tele vagyok élményekkel!!Azt se tudom hol kezdjem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D.Azért megpróbálom...:))). Szóval...Péntek reggel felkeltem.Suli volt...:((.6 óra:((.Én a szünetekben Evinek(aki szintén István…..
Bodolóczki Barbi 2010.05.02 11:53:32
- Tünde pécsi beszámolója -Előzmények:   2010. március 19. este 8 óra, Maestro Pizzéria, Pécs. Ez a dátum, és helyszín, ahol végre három dimenzióban is találkozhattam Tabáni Istvánnal. Mielőtt még ennyire előreszaladnánk, elmesélem az előzményeket. Volt 2009…..
Tegnap a Neo FM rádióban hallhattuk először István Ments meg című saját szerzeményét, amely egyben nagylemezének címadó dala is. A Neo FM honlapján van egy szavazás, amelyen össze lehet állítani saját Top 10 listánkat: http://www.neofm.hu/?lapid=2 Ezen kívül lehet kérni a…..
A nyíregyházi fellépésről Zeliziné Hajzer Erzsi írt nekünk beszámolót. Szeretettel Nektek. Őszintén, ahogy átéltem. Azzal kezdeném az én találkozásom című élménybeszámolómat, hogy mindenkinek eljön az a pillanat amikor szemtől- szembe állva elmondhat egy- két…..
Ezúttal egy olyan rajongótársunk írását olvashatjátok, akinek sajnos még nem sikerült találkoznia Istvánnal. Pedig nagyon készült, és csoálatos ajándékot készített Istvánnak. Mi, akik ott voltunk a Camponában Simon Barbival, már láthattuk a készített meglepetést. Itt…..
Padrienn beszámolója: Szondykata gondolata volt, hogy István egy „hihetetlen csoda”. (Remélem, megengeded nekem Szondyka, hogy használjam ezt a szókapcsolatot, a tegnapi napomra utalva vele.) István első klubkoncertjére, melyen a Smile Showtime Band vendége…..