Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norka*

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy végre jól működő honlapja van Anh Tuan-nak már tőle is lehet szemezgetni a love or hate rovatba. Már egy pár hete meg akartam mutatni nektek ezt a nyakláncot az idei kollekcióból, amit volt szerencsém személyesen is felpróbálni és meglehetősen érdekes érzés, márcsak…..
Az ember legjobb barátja a kutya. Sok felvetés szerint nem véletlen, hogy milyen kutyát választunk magunk mellé, és ez a választás tökéletesen le is képezi a személyiségünket. Idővel a kutya a tulajdonságainkat is átveszi, így méginkább igazzá válik az előző állítás. Pont…..
Robert Pattinsonért nők milliói rajonganak azóta, hogy eljátszotta Edwardot, a tökéletes vega vámpírt. Minden lépését paparazzik hada kíséri, szinte naponta jelennek meg róla újabb pletykák. Állítása szerint nem szereti ezt a felhajtást, félénknek és unalmasnak…..
norka* 2010.02.13 20:45:45
OurFashion Gyász 2010.02.11 19:40:56
Ma meghalt Alexander McQueen. Londoni lakásához kimentek a mentők, de ekkor már nem tudtak rajta segíteni. Öngyilkos lett a világ egyik legzseniálisabb embere...hogyan történhet ez meg?? Egyenlőre nem tudtam még feldolgozni ezt a tényt. Mert nem "csak" egy ember halt meg,…..
norka* 2010.02.11 19:46:30
... mert a Guerlain tavaszi kollekciója a cseresznyevirágzást és a tavaszt juttatja eszembe. Csodás, mozaikszerű szemhéjpúdert, púderkompaktot és új köntösbe bújtatott parfümöt tartalmaz a kollekció....mert ha már vitágokról beszélek, akkor azonnal ez a Valentino táska jut…..
A LOVE magazin nyolc szépséget vetőztetett meztelenre a legfrissebb címplapjához - Kate Moss, Naomi Campbell, Natalia Vodianova, Amber Valletta, Daria Werbowy, Lara Stone, Kristen McMenamy és Jeneil Williams testét mindössze néhány stratégiai helyen elhelyezett photoshop flekk…..
OurFashion Valentino álomcipő 2010.01.28 17:28:00
Hiányoztatok. Rengeteg munka, projektbeadás, tenderek, prezentációk és hasonlók szórakoztattak az elmúlt pár hétben, de most újult erővel itt vagyok, és újra elárasztalak bennetekett szebbnél szebb dolgokkal.Elsőként itt is van ez a pókháló finomságú…..
OurFashion Topogók Párizsban 2010.01.27 14:09:40
A párizsi haute couture divatbemutatók alkalmával nem csak a kifutón sorakoznak a szebbnél szebb kreációk, hanem a nézők soraiban ülőkön is. A környéket ellepik a street style fotósok, ilyenkor lehet a legjobb képeket lőni, hiszen mindenki a legjobb formáját hozza. Igazából…..
OurFashion Louboutin Resort 2010 2010.01.06 07:58:00
Én valóban hiszek a gondolat teremtő erejében, de már annyiszor mondogattam magamban a Christian Louboutin cipők láttán, hogy "nekem bizony ilyenem egyszer lesz!", hogy attól félek egyik nap az egyetemre menet több 100cipősdoboz fog a nyakamba hullani az égből.A 2010-es…..