Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-+Seth+-

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
Farkasová Gabriela A minap megláttam egy fotót Krakkóról, és elöntöttek az emlékek. Nosztalgiázni támadt kedvem, ezért úgy döntöttem, bemutatom nektek a lengyel kulturális és kulináris fővárost. Sok a látnivaló, bár egy hétvége is elég, hogy felfedezzük a legfontosabb épületeket, múzeumokat és…..
Igazából eddig nem tudtam elképzelni, hogy milyen zenét hoz majd össze Till Lindemann, a Rammstein énekese szólóban, most meg már nem is kell. Itt van ugyanis a Peter Tägtgren svéd metálproducerrel -zenésszel összerakott projekt első klipje, a Praise Abort. Szavak nincsenek rá mi…..
-+Seth+- 2015.05.29 14:16:32
@havaz.petty.rianás: mindent mondanék rá, de hogy buzis és műmájer azt nem. :))
Ahogy a múltkor megígértük folytatjuk a sztárok szuperjachtjainak felvonultatását. Kezdjük is rögtön P.Diddyvel a rapper, üzletemberrel. Természetesen saját jachtja van, ami nem kevesebb mint 65 millió dollárba került, igaz használtan vette. Azonban nem akármit választott, hanem…..
Ezt kiálltotta a srác cimborája, miután az beleugrott a vízbe Sydney kikötõjében. Szerencsénkre volt nála egy GoPro kamera, így nem csak kép, de videó is van az esetröl! Téged meggyõzött a videó vagy csatlakozol azokhoz akik szerint fake? Mit gondolsz?..
Különös hírek keringenek a Ducati csodálatos csúcsmodellje, a Panigale körül. A világ talán legszebb mai motorkerékpárját még csak most vezetik be a japán piacra, ezért eddig nem volt ismert, hogy a helyi hatósági elvárásokat csak egy kiadós erőszaktételt követően teljesíti…..
Vroom Divat lett Rossit alázni? 2012.04.09 19:52:00
Futam után mindig érdekes látni a nyilatkozatokat, hogy ki mire fogja a kudarcot (azt most hagyjuk, hogy jogosan, avagy csak alibiből). Katarban Stoner izomlázra, Pedrosa influenzára, Spies az esések miatti vibrációra, Crutchlow pedig arra panaszkodott, hogy a startnál egész egyszerűen…..
Vroom Jöttek, láttak, .... 2012.03.12 11:40:00
 Újabb CRT csapat fedte fel a 2012 külcsínt az Aspar után, igaz az Ioda Racing némileg elegánsabb bemutatkozást választott: a velencei kaszinóban rántották le a leplet az idei motorjaikról.A csapat felépítése azonban még hasonlít is az említett spanyol kollégákéhoz, ugyanis…..
Sokan nem tudják - és nem is hangoztatom sehol - de nagy rajongója vagyok mindennemű motorversenynek is. A MotoGP-t ugyanúgy követem, mint a Superbike világbajnokságot, sőt, a dolgok jelenlegi állása szerint néha-néha már az utóbbit jobban is kedvelem. Múlt vasárnap sem bántam meg,…..
-+Seth+- 2012.02.29 13:23:31
Vroom Fék? Minek az! 2012.02.11 20:00:00
Rossinak ugyan saját pályája is épült, de most egy kis salakmotorozásra támadt kedve a társaságnak. Felkerestek egy erre alkalmas helyet és a haverokkal (Iannone, Pasini), itt élték ki magukat. A tíz perces dokumentumfilm ezt örökíti meg, rengeteg különböző géppel, sok…..
Robogó Robogós, akit felrúgnál 2012.01.06 12:57:00
Nem járok BKV-val (nálam az a világvége és az öngyilkosság után jön), de állítólag vannak irritáló köcsögök, akik a zenés mobiljukat üvöltetik, ám egyáltalán nem zavarja őket az a tény, hogy ezt más is hallja. Uram bocsá' másokat esetleg zavar. Naivan azt…..
Vroom Elkészült Rossi pályája 2011.12.05 14:39:00
Nemrégiben beszámoltunkk Valentino Rossi saját pályájáról. Időközben elkészült, már csak a próba maradt hátra: nosza, össze is gyűlt a baráti társaság és a hétvégén felavatták, amit fel kellett.Természetesen a házigazda gurult elsőkként a pályára, ám nem csak…..
Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző a kasszába állt azon a sajtóeseményen, amelyen a Tesco és az Ökumenikus Segélyszervezet nagyszabású adománygyűjtő akciót indít november 28-tól december 31-ig az áruházlánc magyarországi üzleteiben. A pénztáraknál kihelyezett…..
Franciaországban és Európa déli államaiban egyre hangosabb a társadalmi elégedetlenség, amely a motorosok számára életveszélyes szalagkorlátok ellen irányul. Már évtizedek ezelőtt megszületett a javaslat, amely egyszerűen megoldaná a balesetek esetén végtagcsonkoló fémcsíkok…..
Vroom Piros 58 2011.11.01 11:37:00
Talán nem kell ecsetelni, milyen nap is van ma. Sokakra emlékszünk ilyenkor, de talán a legfájóbb mindig az, aki nemrég ment el. A post "aktualitása" azonban nem a közhelyek pufogtatása, hanem azért született, mert a motogp.com összehozott egy korrekt megemlékező filmecskét…..
A mostani mezőny legalább fele, de lehet, hogy a kétharmada nevetve lenne világbajnok a nyolcvanas vagy a kilencvenes években? Vélemények az azonos című írásunkról...
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..