Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csabajazz

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap (elkúrt) képe 2010.11.12 10:00:00
Ilyen az, amikor Pistikét rászabadítják a fotósoppra. Body of Proof plakát, a sorozat hamarosan az ABC-n. Ja, és ha valaki nem ismerné fel, a képen Dana Delany látható...
Nem tudom minek köszönhető, de az utóbbi időben rendszeresen kapom az ajánlatokat, hogy teszteljem le a Trabi Racer nevű csodát. Már régóta elhatároztam, hogy autós játékot többet már nem szeretnék bemutatni, de ezt pláne értelmetlen volna, hiszen ez egy ún. alias játék. Azaz…..
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.14 22:00:47
Ahogy észrevehettétek, kevesebb a bejegyzés, mint a megszokott. Ennek egy épkézláb oka van: költözöm. Remélem nagyon érzékelhetően nem fogja befolyásolni a blog működését, de sajnos az is benne lesz a pakliban, hogy nem lesz egy jó ideig internetem sem. Persze azért megoldom…..
Csabajazz 2010.09.17 15:30:46
@zooglaw: Egy kicsit most hadd védjem a City Interactive-ot ugyanis a point&click kalandjátékaik igenis jók. Nem klasszikusok de kellemesen játszhatók. Pl. Art of Murder kalandok illetve a Chronicles of Mystery sorozat.

A mesterlövészt én is szívesen megnyerném vagy megvenném, még sajnos sehol sem láttam boltban, csak illegal version-ben van meg. :(
Tengerpart, csöcsök, seggek, cápák és polipok, sőt, cápolipok! A hadsereg új szuperfegyvere! Eric Roberts főszereplésével újabb mérföldkőhöz érkezett a SyFy zsékategóriás tévéfilmdömpingje, ennél jobb nyári szórakozást el sem tudunk képzelni nagy hirtelen. ..
Jó egy hete adta hírül a sorozatjunkie, hogy Spanyolországban már kapható az elmúlt két év legjobb sitcom-újoncának, a négy kocka meg egy maca felállással operáló The Big Bang Theory-nak első évados DVD-je, ráadásul magyar szinkronnal, ahogy azt kell. A magyar szinkronos…..
A Monty Python-csoport tagjai sokan is voltak, sok mindent is csináltak, nem csoda, hogy jó pár darabot nem láthattunk még idehaza a munkásságukból. Mától eggyel kevesebb ilyen lesz. A Comedy Centralon ugyanis indul a Michael Palin és Terry Jones által az angol kultúrát kifigurázó 9…..
Múltkor Pozsi, most pedig Dark Future írta meg első tapasztalatait a Google böngészőjéről... Két-három nap használat után merészség lenne a Chrome-ról nagy igazságokat kinyilatkoztatni, így jelen értékelésem nem több, mint egy szubjektív gyorsteszt. Mivel a szoftver vállaltan…..
Webisztán Töltsd a Firefoxot! 2008.06.17 23:43:00
Itt az idő, hogy az IE végre méltó helyére (sorban a másodikra) kerülhessen. Aki szerint jobb lenne a világ, ha az emberek többsége Firefoxot és nem IE-t használna, azok számára ez a 24 óra a nagy lehetőség, hogy szavazzanak. Vagyis: töltsék le a Firefox 3-at. (A magyar verziót…..
Bigyóblog Döntsünk rekordot! 2008.06.17 19:00:00
Töltsétek le a Firefox 3-at! Download Day. :) A történelmet kedvelők pedig a Lifehackeren végigkövethetik a Firefox-történetet képekben...
A Mozilla kiadta a Firefox böngésző első Release Candidate verzióját. (A szemfülesebbek már péntek óta ezt a böngészőverziót használják.) Ugye a szoftverfejlesztésnek ez az a szakasza, mely a legközelebb van a végső verzióhoz. Mostmár kizárólag kiemelkedően súlyos bugok…..
Nos, kihirdetnénk az eredményt, miszerint Minden Idők Legviccesebb Monty Python Repülő Cirkusza Jelenet az Első Évadból díjat a Comment:com olvasóinak szavazatai alapján, feszült csend, visszaszorított lélegzet, tövineríz A világ leghumorosabb vicce kapja. A második világháborús…..