Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargaphoto

6 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az izlandiak nyelve nagyon hasonlít a kb. 1000 évvel ezelőtti norvég nyelvre. Az izlandi a legrégebbi élő nyelv Európában.Az izlandi nyelv az egyetlen, amelyben nincs öröklődő családnév, így a gyermekek apjuk keresztnevét kapják az -s birtokos raggal a dóttir (lány), vagy a…..
Andrea öccse a buta jogszabályok hálójában vergődik, szerencsére azért nem szó szerint, mindenesetre jól megszívta. Legálisan akart nyári diákmunkát vállalni, de hiába van érvényes diákigazolványa augusztus végéig, nem kötöttek vele szerződést. Ahhoz ugyanis…..
Több posztunk is volt az első Starbucks végtelen hosszan lebegtetett megnyitásáról, ezért nem hagyhattam ki a fenti internetes műalkotást, utólag is megünnepelve, hogy végre lehet drága nemzetközi porkávét kapni Budapesten is. A Starbucks-nyitásról írt a Szívlapát és a…..
vargaphoto 2010.06.17 02:13:27
@joetaylor: a regibol is ki lehetett szedni a katranyt csak jol bezselezett femkefe kelett hozza... kepzeld el a kavefozot amit a jovo generaciojanak terveznek... En hiszek abban, hogy a Szarvasi a zacparlok Technics MK-ja! kar, hogy kurva lassan fozi le 50 fore disznovagaskor.
vargaphoto 2010.06.17 02:19:48
@eml: ocsem - en nem szaroztam es vettem magamnak egy vuvzelat... patent. Ha el akarod kerulni az asszony nyavajgasat meg a gyerekobegatast mecs kozben - siman, sor, vuvuzela, infraporaz es tied a nagyszoba 90percre! harom kiloert tomor maganelet.
Mandiner blog Biszku-film: letiltva 2010.06.09 18:01:00
  Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános…..
Fura, mennyire nem nyilvánvaló, hogy a közösségi oldalakról leszedett és illegálisan felhasznált képek nemcsak személyhez fűződő jogokat sértenek, hanem közvádas bűncselekményt is megvalósítanak.Kedves Ügyvéd úr!A Tutti Frutti Party szexmagazin főszerkesztő helyettese…..
 pont így: JAJ! had kérjem már alásan a segítségeteket! Van egy ilyen beckses ügy. Ha benne leszek a top 3-ban ( azt hiszem ) akkor kapok 600.000 forintot hangszerekre. Ha szeretsz szavazz azért, ha nem akkor meg azért, hogy otthon zenéljek az új hangszerekkel, ahelyett, hogy…..
A Jobbik erejét, veszélyességét eléggé túlbecsülte a közvélemény, és egyre többen látják úgy, hogy a Fidesz tényleg képes megállítani a Jobbikot. A közhangulat egyre kevésbé kedvez a Jobbiknak. A Véleményvezér blog szavazásai. Milyen erős valójában a Jobbik,…..
Most minden csatornán a közösségi média folyik, illetve ha pontos akarok lenni, akkor a Facebook és a Twitter. Az már jól látszik, hogy ennek a hype-nak a nagy vesztese az iwiw: miközben messze a legnagyobb hazai közösségi oldal, alig hallunk róla, a hírekben sehol nincs.De a…..
Ez a bejegyzés 2010 augusztus 8.-án került föl, azóta sokan jöttek, ha van kedvük, írják meg a a saját négyesüket! Dögmatikus írta egyszer, neki mi a nagy négyese. Eszembe jutott, szavazzunk! Én majd átvezetem, megér egy hetet a dolog! Akkor eddig: …..
Itt a huszonnegyedik! Ismét lehet tippelni, hogy ki, mikor, hol és kit fényképezett? Most én rakok be képet, erre lehet tippelni. Egy hét múlva felrakom a megfejtést (ez most nehéz, én se találnám ki, de érdekes). Ki lehet találni, első megérzésre lehet jó a tipp! 23.…..
vargaphoto 2010.03.17 23:19:05
Ha te is szeretnéd esetleg megnézni a neten azt az 1010 képet amit megvett Magyarország, és a miénk, hát irj ide egy igent. Ismét nekifutok, szerintem fontos lenne hogy megismerhessük az egész anyagot, és ne Capa születésének 100. évfordulóján a mindenkori kultuszminiszter…..
globalphotography Napi 2009.12.30 16:44:00
Vannak idegesítő kis technikai glitch-ek amik kiszűrését otthon is el lehet végezni. Ha egy kép nem éles, az esetek nagy részében emberi mulasztás történt. 1/60s-nál is remeghet a kezed - mégha te esküszöl is rá, hogy stabil volt. Egy portré sorozat letöltése után…..
globalphotography Olvasnivaló 2009.12.30 14:30:00
Charlotte Cotton - The Photograph as Contemporary Art (Thames & Hudson world of art 2009) ahorn magazine - Online, ingyenes fotómagazin Daniel Augschoell és Anya Jasbar szerkesztésében.http://www.ahornmagazine.com..
globalphotography Lostinpixels 2009.12.30 03:22:00
 Lostinpixels Szamomra a 2009-es év legváltozatosabb, hazai vonatkozású fotoblogere. Technikailag sokrétű, felfedező kedvű alkotó. Képes koncepció nélül is egy koherens keretet tenni a fotói köré és olyan dolgokat vágni az arcomba ami izgalmas és insipáló.…..
globalphotography Gatyát felkötni 2009.12.29 22:19:00
04 január - The Sony World Photography Awards / amatör és profi nevezés 12 kategoriában. A nyertes $25,000-t zsebel be. Nevezés itthttp://www.worldphotographyawards.org/14 január - A világ legelismertebb jurnalist pályázata a World Press Photo. Regisztrációkat január 08ig…..
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
vargaphoto 2009.12.29 04:45:40
@untermensch: huh... Egyszer elgépelésért pofont osztogatni pont akkor parasztság mint velemény nélkuli ostoba bunkónak lenni.

Ha évente 1x utazol és nagyon be akarsz szólni, akkor nem kőművesnek kelett volna állni aranypofi!
globalphotography americansuburbx 2009.12.29 03:18:00
http://www.americansuburbx.com/ valószínűleg a legkiforrotabb összefoglalása az amerikai fotogragráfiának. Video gyüjtemenye és eszé katalógusa egyetemi esszék megírásához is elég valamint a szerzők nem ragadnak le a wikipedia szánalmas visszaböfögésénél. Potens…..
globalphotography Csaknekünk? 2009.12.29 02:09:00
Csak nekem? Talán. Talán téged is érdekel majd, hogy mi torténik a világban fotós körökben. Tudom. Te mindenkinel jobban tudod. Én is így vagyok ezzel. Talán van amit én nem tudok, de te meg tudsz osztani azokkal akik ezt a blogot olvassák...