Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bishop828

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fugaszerkesztés a mai magyar építőiparban. A 2009-ben felújított budai alsó rakpart egy részlete a Margit hídról nézve. Múlt heti hír az InfoRádión: „Lebontatná és újraépíttetné a Margit híd alatti alsó rakpart új támfalát a Budapest Világörökségéért…..
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
bishop828 2009.12.29 01:47:37
@Beela: Bela - a probald tarkonbaszni a gyereked egy gepen ahol nyugateuropaiak ulnek korulotted - tuti, hogy a kommando rangat le a geprol - egy fulest adni a pujanak az rosszab mint a terrorizmus.

Ezert nem csinaljak.

En inkabb sokat foglalkozom a gyerekeimmel es fentartom az "En vagyok az APUKAD te vagy a kislanyom... ez azt jelenti, hogy lehet lazadni, de a demokracia az csak 18eves korod utan egy szavazas jellegeben fog majd megjelenni az eletedben."

eddig bejott...
bishop828 2009.12.29 04:12:12
@untermensch: Ferfi letemre elolvastam a modoros blogon, hogy kurvar a le tudom szarni az ekezeteket meg a "szatyit"... ha ez szamodra "so gay" akkor lehet, hogy nem kene ismerkednunk, mert interneten nekem kellemetlen.

Az meg egyenesen gyanus, hogy "hat te nem is beszelsz magyarul" .. mi a tok? mostanaban .info -val is lehet regelni?

Ha ugy erzed, hogy a "szatyi" szo szamodra kizar minden hozzaszolast akkor remelem holnap reggelre ki tudod majd huzni a kezed a valagadbol.

en kerek elnezest!