Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hosi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Azthiszem egy gitárosnak, de nemcsak neki hanem egy zenésznek is, a legfontosabb a hangszere, és hamár ilyen fontos, általában nevet is szoktak adni neki. Én pedig már fél éve azon töprengek, hogy milegyen a neve, mert még mindig nincs neki. Pedig szegénykém már elég…..
Hearthache #71 (H)(#) Hosee (#)(H) 2010.01.21 23:41:00
  Nos Hosi :D sokaknak semmit sem mond ez a név, de annál többeknek mond valamit. Hosi az én osztálytársam :D Skinhead, magas, kopasz, szadista, és rohadt poénos arc. ez mind :D És most egy kicsit Hosi életéről: :D  Hosi - vagy másik nevén "a rohamparaszt" - a…..
 Szóval nemsokára megjelennek a videó bejegyzések... Hát töményen ez :D Várhattok szilveszterről is videókat, és sztem elötte is lesz még. (karácsony pl)  Éshát azok szépen fellesznek majd ide rakva. Úgyhogy készüljetek szilveszteri Részeg-Riportokra is. :D..
hosi 2009.12.29 00:16:04
Szinte az összes barátom megszenvedett az új osztályába való beilleszkedésbe, köztük énis, és mind azt valljuk, hogy legszívesebben újrajárnánk az általános felső tagozatát. De ha jobban belegondolunk, mind rájövünk hogy jó helyre kerültünk. És ez az első pár iskolanap…..