Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hintalo

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán örömteli, hogy az MTVA, az RTL és a TV2 mellé odalépett a Viasat is, és saját gyártású magyar sorozatokkal jelentkezik - a 200 első randi mellé most az Ízig vérig érkezik, egy hetente jelentkező dramedy Gryllus Dorka és Simon Kornél főszereplésével. Az alkotógárdában ott van Herendi Gábor és…..
hintalo 2019.03.08 19:17:02
Idén már a harmadik éttermet éri támadás Nápoly belvárosában, az akciók hátterében pedig feltehetőleg a helyi maffia, a Camorra áll. A bűnszervezet tagjai így próbálják meg rávenni a helyi pizzériák tulajdonosait, hogy fizessenek védelmi pénzt - legalábbis a hatóságok alapos gyanúja…..
hintalo 2019.03.04 13:32:24
Jött egy bejelentés a Wizz Artől egy új nyaralóútvonalról, csak nyáron és nyilván méregdrágán elvisznek Valenciától egy köpésre, Castellonba. Amúgy Valenciába van egész évben Ryanair, tehát nem egy nagy hír ez. Ami érdekesebb, az egy újabb budapesti útvonal bezárása. Ezt most a Wizz…..
hintalo 2019.02.20 09:35:49
@Ete.S: Nem írtam olyat, hogy nincs tovább SJJ, csupán, hogy épp az is változott csendben és nyögvenyelősen.
hintalo 2019.02.20 16:44:36
@Gtusa: legelő??? így már összesen két járat lesz ott hetente! :)
hintalo 2019.02.20 17:28:01
@Yumurdzsak:
Konkrétan az április 19-22. 20490/17590 - 18390/15490
június 19-23-nál 13790/10890 - 18390/15490
Ezek már nem túl baráti árak egy 45 perces repülésre...
Eddig a priority utasok voltak a karám királyai, akiket nagyjából senki sem buzerált. Ők azok, akik elsőként mehetnek ki a fagyba ácsorogni a gép előtt, de persze a lényeg, hogy felvihetnek a fedélzetre a kistáska mellett egy normál kézicsomagot. A fizető vendég nagy úr, nem illett nézetegni a…..
hintalo 2019.02.20 08:13:56
@Fillér B. Gusztáv:
@bez20:
Kb. 20 órán át nem volt benne a rendszerben a május 3. utáni időszak, utána bekerült szerda vasárnapra ELFOGYOTT megjegyzéssel, majd valamikor éjszaka került beárazásra a módosított menetrendhez igazítva. Jelzem támogatás ide, támogatás oda, 2-3x szorzót dobtak az eddigi kellemes 2990-es jegyekre...
Aki nem schengeni országba utazik Lisztferihegyről, egy ideje már megúszhatja a karámozást. Nem kell bokáig az esővízben gázolni, nem kell küzdeni a széllel, sem pedig ácsorogni a vizesblokk nélküli hodályban fél órán  át. Akkor ez már maga a csoda, nem? Hát, annyira nem. Volt szerencsénk már…..
hintalo 2019.02.01 11:15:18
@Európai téridő: már augusztus elején innen repültünk Szarajevóba, akkor csak egy kapu volt kész, térerő már akkor sem volt, hála a vasbetonnak, de a staffok is csak recsegtek egymással.
(Vigyázat, a következő bejegyzés nyomokban iróniát tartalmaz. Komolyan venni sem egészében, sem részleteiben, saját felelősségre sem ajánlott!) Barcelona. Katalónia fővárosa, a Földközi-tenger partvidékének egyik ékköve. Népszerű turistacélpont. Az emberek a világ minden pontjáról özönlenek, az év…..
2018. november 25-én a BKV50 programsorozat zárásaként villamosfelvonulást rendeztek a felújított budafoki és a kelenföldi kocsiszínek között. A felvonulásban részt vevő 10 járgány közül csak 7 szállított utasokat. A járgányok a belváros irányú Budafok kocsiszín megállóból indulva a Fehérvári út -…..
Életbe lépett az ultra fapadosoknál az új csomagszbály és miközben az utasok egy része hisztériázik, a Ryanair bejelentette, hogy novemberben még nem büntet a kapunál, ha az utasok túl sok kézicsomaggal jelennek meg ott. Érthető, hogy a Ryanair az utasok és a brit bulvársajtó bögyében van, sokat…..
Akkor mielőtt belekezdenénk, vegyünk két nagy levegőt! Orron át belélegezzük, csak a has emelkedik, a mellkas nem mozdul. Figyeljünk a kilégzésre és a helyes artikulációra: „Elmegy a picsába a kibaszott RTL Klub, hogy ilyen olcsó kurvákat mutogat hétfő esténként, mégis mi…..
A saját példámon keresztül próbálok segíteni az éppen notebook vásárlást tervezőknek. A régi laptopomat egy HP 255 G4-et, ami 2 évig hasznos társam volt, lecseréltem, mert nem bírta azt a tempót, amit a munkám során diktálok és elvárok egy "munkatárstól". Nem kirúgásról van szó, a család továbbra is…..
hintalo 2018.09.26 10:42:08
@maradokapénzemnél: A Te észrevételed is jogos :) Fél évet szoktak adni, ha cégnél veszed, én az elsőt és a másodikat ott vettem, utána már bíztam benne annyira, illetve tudtam, hogy mire kell figyelni, hogy a 3-6. már magánszemélytől volt. 4 éve van meg a legrégebbi, fél éve a legújabb, a családban aki gépet akart venni, rábeszélés nélkül, látva és kipróbálva döntött emellett, eddig egyikkel sem volt gond. Most is kontaktban vagyok egy 32 ezer forintos i5-ös verzióval, annyiért ajándék, a 2. gyerek meg nemsokára kinövi a Celeronos netbookot :)
Ez itt eléggé tiszta sor: a Vodafone tájékoztatója alaposan félreinformálja az előfizetőket. Ha valaki nem Floridában, hanem a világ valamelyik más pontján járt hasonlóan szerencsétlenül, ne hallgassa el! Tisztelt Tékozló Homár! Azért tartottam ki a Vodafone mellett eddig, mert sokat utazom EU-n…..
Kinek rossz a szomszédja, annak sok a gondja. A népi bölcsességben rejlő igazságot valószínűleg mindenki megerősíti, aki nem a Hortobágy vagy egy erdő közepén lakik magányosan, hanem a véletlen sorsolta embertársakkal körülvéve, tőlük legjobb esetben is max. egy kerítéssel elválasztva. Bár egy…..
Kevés szuperebb dolog van annál, mint hogy az utóbbi években a Balaton környékén lassan, de biztosan háttérbe szorul a klasszik zimmerferiizmus, és egyre több jó ízléssel megvalósított, elsősorban a helyi kultúrára és minőségi alapanyagokra építő szolgáltatás, szálló- és vendéglátó egység várja az…..
hintalo 2018.08.30 14:58:46
A Nemzeti Együttműködés Rendszere csak akkor működhet tökéletesen, ha minden hatalmi ág, minden önkormányzat, hivatal, civil szervezet és bíróság úgy meghajol Orbán Viktor akarata előtt, akár Semjén Zsolt, ha a főnökét hallgatja. A Fidesz vezetőit még mindig annyira nyugtalanítja az ellenállás…..
Sokszor írtunk már róla, hogy az Origo címlapján szinte külön hely van azoknak a híreknek, amik vérszomjas bevándorlók bűneiről számol be. Sokszor ezek ugyan több hónapos, vagy éves hírek, de ezek általában nem számítanak. Ma a címlapon beszámoltak Mamoudou Gassama hőstettéről, aki úgy mentett meg…..
hintalo 2018.05.28 13:49:52
Aki nem ismerné, az itt tájékozódhat a posztban mószerolt Flixbusról. Röviden annyit érdemes tudni róla, hogy egy német alapítású cég, gyakorlatilag a fapados légitársaságok üzleti modelljét lemásolva indított távolsági buszjáratokat, ami az online check-in és társai megjelenése mellett a kényelmi…..
hintalo 2018.05.25 12:10:10
Ha valaki azt mondja nekem pár hónappal ezelőtt, hogy az Elephone egy Snapdragon processzorral ellátott telefont készül piacra dobni, lehet, hogy hahotázva körbenevetem. De a gyártó meglépte ezt, így biztosítva be azt a pozícióját, hogy ne csak egy kis kínai manufaktúraként gondoljunk rá, hanem igen…..
hintalo 2018.05.22 15:20:30
@nezdmitrendelszblog:

Továbbra sem adja fel :8
Available shipping methods:

Shipping Estimated Shipping Time Shipping Cost:
Registered Air Mail 10-25 business days FREE SHIPPING
Priority Line 13-15 business days FREE SHIPPING
Expedited Shipping 3-8 business days Ft2423
A Künzle étteremben az étel isteni olasz, de a hely az, ahová sok helybeli német jár, a pult mögött pedig szinte csak magyarokat találni. Miközben a naptáramat böngészem, hallom, hogy magyarul beszélik meg mit kért az egyes asztal, s mit a hetes. Amikor odalépnek hozzám felvenni a rendelést,…..
hintalo 2018.05.17 10:08:18
@William Kidd: Előbb kapcsold ki az M1-et. Te fogsz a legjobban meglepődni, ha hőn szeretett vezéred már nem csak pénzért, hanem a saját haveri körének bizniszeinek működtetésére elkezdi majd behozni a külföldieket, akárhonnan, de feltételezem annak is állva tapsolsz és köszönöd az utalványt. Lassan ráébrednél, ha valóban kikapcsolod innentől az M1-et, hogy nem az a migrációs probléma, amit eddig veled etettek, mert a letelepedési kötvényeseken és orosz maffiózókon kívül a kutya nem jött ide. A valódi baj, hogy körülötted is elfogynak az emberek. üsd be a hírkeresőbe, hogy munkaerő és kezdj el szurkolni a szimpatikus munkáltatónak, mert 1 iskolából kikerülő fiatalembert most 8-10 szektor akar a magáénak tudni, és még nem mindenki lépett színre...
Ahhoz képest, hogy tegnap még az volt a narratíva az összes termékükön, hogy jönnek Soros verőlegényei és megbasznak mindenkit, még a fákat is, ma csak a hirado.hu-n van egy mínuszos hír a több tízezres, egyébként békés tüntetésről és a pestisracok stábja ment ki forgatni, ezen túl a címlapokat…..
sörfigyelő Adelskronen búza 2015.04.22 09:18:34
Illat: savanykás, de határozottan búza jelleg Hab: szép, sűrű, krémes Szín: majdnem arany, elégé áttetsző Spórolós, de iható búzasör. Jobb, mint a Valentins és az Oettinger búza, (mikor az éppen pocsék). Mindenesetre érdekes, hogy a saját Oettinger név alatt futó…..
hintalo 2018.04.09 19:48:54
Lakájmédia ma reggelről, origó edisön. Bitch, please. (via)..
Tisztelt Őszinte ingatlanos! A VI. kerület egy népszerű terén néztem egy nagyon korrekt, sármos, fiatalos lakást, szépen és alaposan felújítva egy 1800-as évek  végén épült házban. Hátránya viszont az, hogy a harmadik emeleten van, nincs lift, így kisebb expedíció a feljutás. Ezen felül a lépcsőház…..