Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SkyRR

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Aztán elkezdte mesélni, hogy már alig várja, hogy nyár legyen és újra vitorlázhasson a Balatonon, mert pár éve vett egy szuper vitorlást” - a mai történetünk főszereplője egy lány, aki egyedül ácsorog egy bulin, de hamarosan le is csapnak a felkínált prédára. Az…..
"A politika részéről nem kaptunk visszajelzéseket a hétfői adással kapcsolatban, se elmarasztalót, de dicsérőt" - idézi a Független Hírügynökség Rényi Ádámot, a 40 milliós játszma című tévéműsor főszerkesztőjét. Korábban mi is megírtuk: a tv2…..
SkyRR 2011.03.22 23:15:33
@jelentéktelen alak:
Már a neveddre is aláhuzzást adott ki...
A komputer nem téved...
SkyRR 2011.03.22 23:52:15
@cseplin:
Harvard = Boston
Én MapleGrove-ban laktam, de mindenkinek Minneapolis.
És tényleg olyan, mintha C. Ronaldo zseléje belecsapódna az arcodba? - próbálta megtudni Sixx, hogy milyen moziban 3D közvetítést nézni. Illetve, a portugált talán másként nevezte. Moziban nem láttam még meccset, így már eleve az is nagy élmény, hogy tűzfalnagyságban látom…..
SkyRR 2010.11.30 21:46:59
@SkyRR: Bocsi, de lehet, hogy tudatalatti elszólás: Családi csomag....
SkyRR 2010.11.30 21:56:35
@NightBagoly:
Nekem az a gyanúm (sőt biztos vagyok benne), hogy magát az adást HD formátumban kapják, csak a kábel TV-k felé, a magasabb szükséges sáv-széllesség költsége miatt nem adják.
Nem is nagyon látható 4:3-as adás, de még azt a rohadt 16:9 szignált sem adják.
Lehet, hogy pénzügyi kérdés, de nekem is megérne valamennyit...
Remélem olvassák :-)
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
SkyRR 2010.11.25 21:54:17
@zummazumm: Igazad van (mármint az utolsó mondat)
Sajnos én is úgy érzem, hogy csak úgy lehet ezt 'túlélni', ha a zember mindenből megpróbálja kihozni magának legjobbat (bár nem alapvetően lopással).
Vannak lehetőségek...
Tudja valaki, hogy mi történik azokkal, akik még a kötelező időszak előtt léptek be.
Ugyan én megtehetem, hogy próbálok egy normális (nem okvetlen EU, de európai) államban nyugdíjat szerezni, és most próbálom kimenteni az önkéntes (nem magán) nyugdíjpénztári befizetéseim is.
Miért fizetném azt az összeget járuléknak, amiért nem kapok semmit...
Ez adó, de ezt fizethetem más állam kasszájába is, akik vissza is adják.
Ezzel csak az a baj, hogy az adót sem a magyar államnak fogom fizetni, bár az itteni szolgáltatásokat fogom igénybe venni.
Nem szeretné, de van más választás????
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
SkyRR 2010.10.27 01:53:53
@Scaramella va alla guerra:
Tudod jol, hogy nem errol beszeletem, egesz jol felfogom a magannyugdij, es kirovo-eloszto nyugdijrendszerek kozotti kulonbsegeket.
A bizalommal van baj... Es en nem a magan-nyugdijrrol beszeltem, hanem, az onkentesrol...
Az mikor lesz allamositva???
Ja, es en aki nem vettem fel devizahitelt, mivel iskolaim miatt (amit nem a magyar allamtol kaptam), ereztem a kockazatot,
lassan mar megvetett ember leszek, en csak fizessek...
Koszi (es ez kormany-fuggetlen).
SkyRR 2010.10.27 02:01:21
@Scaramella va alla guerra:
Egyebkent szemelyesen rohadtul nem erdekel az egesz nyugdijrendszer, olyan mint achilleus es a teknosbeka este, soha nem fogom elerni :-) .
Mindig is arra gondoltam, hogy felreteszek valamennyi penzt, arra az idore, mikor mar nem tudok/nincs kedvem dolgozni...
De tenyleg, hol tartsam? Mikor lesz allamositva?
SkyRR 2010.10.27 02:10:50
@Akitlosz:
Igazad van abban, hogy 1990-ben nem tudtam, hogy hova jutunk, de azert sejtesem volt, es orulok hogy lertuk a 20, na jo 13 evvel ezelotti nyugat-europat...

De ha ez valamennyire cel volt, vegyuk mar at a tobbi, tenyleg igazi ertekeket is, ne csak a konzumalast (bar annak sem vagyok ellenere)....
Michael Knight Na ki a király? 2010.10.26 19:50:00
Lázár János - és a hírek szerint Orbán Viktor - pontosan úgy viselkedik, mint a Sziget-reklámban a ping-pongos hülyegyerek, aki hatalmas arccal csak azt hajtogatja, hogy "na ki a király?".Engedtessék meg nekem két megjegyzés a mai nap elképesztő történései kapcsán.…..
Nem akarok hosszas litániát írni arról, hogy mekkora taplóság, és milyen alávaló dolog egy politikai szervezet részéről, egy katasztrófából direkt politikai tőkét csinálni. Illetve lehet, de azt csak a szolidaritás és a segítő szándék vezérelheti, nem pedig az ellentáborra…..
SkyRR 2010.10.26 23:27:15
@zme:
Sot, ki kene boviteni a dolgokat: Voros ruha, voros auto, sot VOROS KERESZT...
Ok nagyon undoritoak.
Biztosan te is láttál már fekete vagy sötétszürke nadrágot (esetleg teljes öltönyt), visszafogott tónusú nyakkendőt és hófehér inget viselő, jólfésült és frissen borotvált fiatalembereket, amint helyes, téglalap alakú névtáblával mellkasuk baloldalán, esetleg…..
Sárdobáló Mi hazafiak vagyunk! 2010.03.23 15:00:00
Mi hazafiak vagyunk! Ugyan nem hivatkozunk folyamatosan magyarságunkra, még csak nem is említjük minden második mondatunkban, hogy a Haza mindenekelőtt. Nem a Haza jár folyamatosan a fejünkben. Nem gondoljuk, hogy attól leszünk magyarabbak, hogy mások kevésbé azok. Attól még, hogy…..
SkyRR 2010.03.23 22:42:36
@namitirok:
Szerintem a hazafisság nem egy rossz tulajdonság, bár néha esztelen dolgokra is vezethet(lásd USA háborúk).
Hülye példa, de néhány cigány, aki elesett az 'Erdély visszaszerzésében háborúban' (remélem ilyen nem lesz), hős lenne...

A józan nemzettudat is normális.
De nem erről szól alapvetően ez...
SkyRR 2010.03.23 23:06:47
@Antifaszok Réme:
Akit elnyel a 'cigány csőcselék', azok nem 'titek', hanem mindenki...
Vagy megpróbáljuk megoldani...
De én rohadtul nem származási alapon próbálok ehhez hozzáállni, mert én azokat az embereket is 'a te általad cigány' kategóriába sorolom, akik pl. olyan módon élnek, akik életmódja nem fér bele az elfogadott társadalmi együttélés minimumának.
(nézz körül néhány budapesti kerületben, ahol a tényleg cigányok a legnormálisabbak).
SkyRR 2010.03.23 23:28:58
@Antifaszok Réme:
Ja, és engem itt(X.ker) sokkal több atrocitás ért (szerencsére nem túl súlyos, de lehet csak testalkatom miatt), néhány HMCS-től, mint a cigányoktól...
Tegnap felbontottunk egy ásványvizet, majd több mint a felét megittuk. Ma reggel, döbbenten láttuk, hogy a maradék víz a flakonban megkékült és valami iszonyat volt a flakonban. Mint laikus, nem tudok másra gondolni, hogy valami "papucsállatka" szerű valami, de lehet…..
SkyRR 2010.03.03 23:33:22
@Megdobbent:
Persze lehet: Kérnék egy csipetnyi genetikai mintát...
Meg megadom a ciprusi bakszámla számot...
SkyRR 2010.03.03 23:34:55
@hex.kelly:
Ez is megy, a zigótát összehozom, a hasizom már a te dolgod :-)
SkyRR 2010.03.04 00:28:06
@Sir Bedevir:
Csakis csapvizet...
Az evolúció csak úgy megy, ha mutálódunk, és alkalmazkodunk :-).(a klór már életünk része, ne hagyd ki...) :-).
Én maradtam a csapvíznél...
w Milyen volt szőkesége? 2010.01.31 15:45:00
Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard 1990-ben kiléptek az időből, és most vitaminreklámként, a régi fényben tértek vissza a színpadon. Jók voltak és most is jók, csak az ország szaladt ki alóluk. Hozzáadott értékként hallgassuk meg itt a Napoleon Boulevard egy kevésbé…..
SkyRR 2010.02.01 01:05:55
@Crock O. Deal:
' Vagy az élet volt kegyetlen, vagy...'
Kevesen mentünk, a költségek meg azonosak..
Ez van...
SkyRR 2010.02.01 01:05:55
@Veér Farkas:
Te tényleg abban a világban éltél..????
A P.Box csak azért jöhetett létre mert szét akarták verni a P.Mobil-t (az akkori legjobb bandát) Vikidált nagyon jó ajánlatokkal csábították...
És nm lett belőle?
És tévedés ne essék, ma már nem vagyok rajongójuk, de amikor még az utolsó koncert volt, én ott voltan az IfiParkban...
És taps helyett mi volt: Áruló, Áruló....

Na ennyit erről....