Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petke33

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt bármit leírnék, le kell szögeznem, hogy az a 27 másodperces videó, amin a Hangyász motorját hallhatod forgatás közben, életem főműve. Illetve Ákos főműve. Semmiképp ne hagyd ki, van láng, lobogó falinaptár, és olyan hang, hogy ezredszer visszanézve is nyihogok…..
petke33 2012.12.04 14:19:56
@Nínó Karotta: Hello,nem szoktam olvasni a hangyász kalandjait,de ez jó volt.Ha lehet ilyet kérdezni kb eddig mennyibe van ez a móka,nem bántásból de szerintem sokkal komolyabb(kiforrottabb)kész autót vehettél volna ennek a fele árából,na jó,nem komolyabbat(vagy ez az életműved)?A hungaroringes körre kiváncsi vagyok,a hangja páratlan.
petke33 2012.12.05 13:07:32
@Szkotti: Komolyabbat visszavonom,bár attól függ mennyibe lesz a végén.Kiforrottabb szinte minden ami valamilyen szinten gyári,de itt mindig lesz csiszolni,faragni való,soha nem lesz megbízható(túl sok autó alkatrésze van beépítve ami használat során fog kijönni)bár ne igy legyen.De amikor nekiált Ő sem tudta mibe vágott.
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
Ebből sem sokat látni, de Hoyaaa fogott nekünk egyet!Én nem mondok semmit, tietek a pálya...
petke33 2010.05.18 21:34:28
Belsőség Anonim Alkoholisták 2010.02.06 11:14:00
Amióta a 95-ös a 310, helyenként a 320 forintos literenkénti árat verdesi, egyre többek fantáziáját mozgatja meg a 210-220 Ft körül mozgó E85, népszerű nevén a bioetanol. Mai cikkünk blogposztja...
Gyakran érkeznek hozzám olyan beszámolók, hogy a tiszta E85-öt egyes típusok szó nélkül megeszik. Az első ilyen tapasztalatom több mint másfél éve egy régi 1,3-as Swiftel volt. Azóta a legváltozatosabb járművekről hallottam a Škoda Formantól kezdve a Mercedes E200-ig akiknek a…..
E derűs januári hétfőn állóhajóztunk egyet a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületével. A sajtóból sokakat érdekelt, merre tart a magyarországi gépjárműkerekedelem, erre gyorsan választ kaphat, ha megnyomja a ctrl-f kombinációt (alma-f macen) és rákeres: visszaesés.…..