Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyonkutya

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
  Ez egy Škoda, és tízmillió az ára. Tudják mit? Minden fillérét megéri Vélemények az azonos című írásunkról...
nagyonkutya 2010.05.07 00:11:24
@Rocko-: Ez így van!Így spórolnak a multik.Van egy meglévő platformja és több embléma alatt eladják a fő elemeket,amit kívül látni az meg ízlés dolga,hogy kinek mi tetszik.Egy kis króm ide egy kis plussz oda.
nagyonkutya 2010.05.08 03:07:08
@Rocko-:már elmálkedtél erről valakivel,hogy mi azonos egy konszernen belül nem olyan rég.Egy tuti,a legköltségesebb fő elemek azonosak és sok karosszéria elem is.Ha beülsz a VW bármelyik márkájába és csak amit belül látsz,kapásból találsz egy rakás azonos elemet,ahogy ezt a Skodát elnézem,itt is van belőle dögivel.Dolgoztam autóipari beszállítonál,ismerem a szisztémát.Volt a seggem alatt Passat,Octávia,BMW5,Alfa 159,Audi A8,stb.Más kategóriák,de ha azt nézem,hogy mit adnak az árukér,egyik se rossz,főleg nekünk egyszerű melós embernek,akit gyerekkorában nem kergettek az asztal körül hogy Mercivel vigyenek oviba.Tetszik,van pénzed rá,kipróbálod,ezt eljátszod 5 márkánál és döntesz.Ennyi.Aki meg márkafan az egy márkán belül cserélget újabbra.
Sokan tudják rólam, hogy nem szeretem a terepjárókat. Feleslegesen nagy, környezetszennyező, energiapazarló, kihasznál(hat)atlan vasak, amelyeknek a volánja mögött még a legszelídebb buddhista szerezetes is előbb-utóbb olyanokat mond, hogy "ha nem megy odébb, letolom", meg…..
Wokingban nagy a feszültség. A McLaren központban mindenki feszülten, lélegzetvisszafojtva várja az új MP4-12C fogadtatását. A Ferrari 458 Italia és a Gallardo LP560-4 közé szeretnének vele beférkőzni. A technológia és a know-how, a tudás ehhez bizonyosan adott, a kérdés…..
Belsőség Hadd csattogjon! 2010.01.14 12:03:00
Tegnap este holtfáradtan estünk be a szerkesztőségbe Csikóssal. Egy kicsi, de maradandó károsodást okozó olasz autót és egy svédet voltunk vezetni, fotózni, ami bizony Csikós részről sok aszfalton fekvéssel, részemről pedig hidegben ácsorgással járt. Szóval voltunk már jobb…..
nagyonkutya 2010.01.15 03:02:57
  Na jó, nem mindenki, de én például igen. Egyébként nem vettem volna egy erősen durva válságévben egy olyan autót, amire praktikus szemszögből nézve az égvilágon semmi szükségem nincs. Mercedes–Benz 280 SLC, 1975. Noooormális? Vélemények azonos című…..