Regisztráció Blogot indítok
Adatok
félember

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
A családi adókedvezmény kiterjesztése nagyon szép gesztus, gondolom, a kádnéppártosok meg is hatódtak és szorgosan törölgetik a könnycseppeket a szemük sarkából, hogy most akkor ők mennyire fasza gyerekek meg minden, azt hiszik, az asszonyok innentől kezdve Harrach Péter képeket…..
félember 2013.07.26 22:03:18
Több tucat oka is van, hogy mért nem születik annyi gyerek mint a múltban, párat már említettek mások feljebb.
Néhány ok.:

- Régen tudták a párok, hogy együtt lesznek halálukig, ma lassan az szépnek számít ha 10 évet megél egy házasság. Persze senki nem úgy indul neki, hogy válni fog de a szembejövő infó hatással van tudat alatt.

- Vallás. Támaszt és iránymutatást adott a nehézségekben illetve valamiféle állandó reményt a jövőre nézve.

- Nevelés. Dédapáinknak nem volt idejük sok erre viszont hatalmas tekintélyük volt.
Elmondta kétszer az öreg és ha nem csinálta a gyerek akkor harmadszorra kapott egyet. Ha az sem volt elég a tanuláshoz akkor lekerült a nadrágszíj. Ma mivel fenyítés már nem divat ezt csak rengeteg minőségben odatett idővel lehet helyettesíteni vagy szakemberekkel. Mert ha nem akkor olyan kezelhetetlen hiszti gyerek alakulhat ki aki megint egy visszatartó ok a gyerekvállalástól.

- Gyerekmunka. Bizony hasznosítva voltak, kora tiniként meg már szinte egész nap.

- Táplálkozás. Régen főzött az anyjuk. Ami nagycsaládnál kötelező mert ha nem akkor mint manapság sokszoros pluszköltség vagy pedig a junkfoodtól további gyengülése az amúgy is leterhelt szülőknek illetve betegségek a gyerekeknek.

- Általános IQ növekedése, tanultság, információ. Ma jobban ismerik és képesek mérlegelni az emberek a "projekt költségeket" és sokan nem akarnak olyan egyszerű/szegény gyerekkort az utódaiknak mint nekik volt. Szeretnének többet adni de esetleg látják, hogy jelen helyzetükből nem férne ki. Ebbe bele tartozik a gyerekeinkre fordított , velük eltöltött idő is.
8ker Kutyaszarató utca 2013.05.04 09:54:30
 Kutyaszar megint - örök téma. Szia, Pár éve azon gondolkodtunk a Köztársaság tér Erkel Színház felőli sarkán lakva, hogy le kellene cserélni a Bezerédi utca táblákat Kutyaszarató utcára, esetleg Hugyálda-Szaroda utcára - na nem másért, csak mert annyira tele van…..
Végre eltemették a Vérfarkas-nőt, akit a 19. században úgy mutogattak, mint ember és orangután keveredéséből született majomlányt. Halála után újszülött gyerekével együtt mumifikálták és tovább mutogatták.   Julia Pastrana Mexikóban született 1834-ben súlyos…..
"Dúcidegrendszer ide vagy oda, Igor kifejeztten érdeklődő állatka, odafigyel ránk, élvezi, ha simogatják, fogdossák, és szeret fürdeni. Sokkal érdekesebb állat, mint egy csigától várná az ember. És mindenekfelett extrém cuki is" - írja Ildi.…..
Ők is a társadalom tagjai, a nemzet részei, és egy valamirevaló közösség sosem feledkezhet meg legelesettebb tagjairól. (Fotó: text.freeblog.hu)Pintér Sándor egy interjúban arról beszélt, hogy a közterületeket meg fogják tisztítani „a koldusoktól és az ország hangulatát…..
félember 2010.08.02 10:45:16
@scorpioscorpio: Teljesen egyetértek!
Nem mindenkinek tolt papa mama a segge alá iskolákat, normális értékrendszerű művelt közegben való felnevelkedést és anyagi vagy egyéb segítséget.

Lecsúszni nem annyira nehéz de onnan feljönni nehezebb mint 200 fekvőtámasz egybe lenyomására gyúrni.

Ettől függetlenül nem hagyható, hogy Indiára kezdünk hasonlítani.
Tényleges segítségre és motivációra van szükségük ami nem megy szimpla törvényi szabályozással se üres pénzosztással.
Kedves Terror blog!   Örülök, hogy megtaláltalak titeket, remélem tudtok segíteni. 16 éves lány vagyok,gimnáziumba járok.   Első munkahelyemen töltöm az időmet idén nyáron diákmunka kertében. Persze már tavaly is dolgoztam, de csak kisegítettem egy rokonunknál, szóval…..
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
Ismét lassított felvételek 7 lenyűgöző és hipnotikus percen keresztül Moby andalító Sunspot című dalára, Philip Heron és James Adair rendezésében. ..
félember 2010.07.28 23:08:42
@Kerek Perec: mit személyeskedsz paraszt? Beszélj a videóról, itt az a téma te nyomi.
félember 2010.07.28 23:51:49
@Darqo: Igazad van, elnézést is kérek.
Nekem jobban bejönne egy olyan forgatás ami nem öncélú törögetés hanem valóságban, használat/működés melletti eseményeket mutatna meg, illetve kültéren természeti eseményeket.
Persze művészeti cél is vezérelheti de ebben azt nem kaptam el igazán.
Az amerikai sajtó egyből felkapta Obama legutóbbi tévényilatkozatát, és nem csak azért, mert a Mexikói-öböl katasztrófája most a legégetőbb teendők egyike, hanem azért is, mert az elnök egyáltalán nem türtőztette magát. Barack Obama ugyanis az olajszivárgás kapcsán az…..
Pár napja járta körbe a szaksajtót a játékpiacon elég alapos felméréseket készítő NPD Group elemzőcég új, Gamer Segmentation 2010 című tanulmánya. A majdnem 19 ezer játékos megkérdezésével készült felmérés leginkább meghökkentő eredménye az, hogy a játékosok 4…..
"Hosszú volt az éjszaka! Egyébként 2 hetes Pitbull vagyok. Ugye nem is vagyok annyira félelmetes?" - írja Jolán a képen látható szafaládé nevében...
félember 2010.05.08 19:33:32
Jó látni, hogy az összes létező csatornán terjed a kisfilm (80.000 felett a nézők száma, a videó feltöltése utáni második(!) napon), és a lelkes önkéntes terjesztők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a kormányhoz is eljuttassák azt. A kapcsolat.hu-ról ugyan negyed…..
Nagyon rossz volt szombaton a Tigris étteremben vacsorázni. Még annál is rosszabb, mintha a keresztrejtvénypályázaton mikrosütő helyett kétszemélyes szextúrát nyernénk Makaóra a mindenkori pénzügyminiszterrel. Ezúton is óvnék mindenkit, hogy valaha kipróbálja, az élményeim…..
Macskapcsolat Macskazabálók? 2010.02.28 08:33:00
A közelmúltban nagy felháborodást keltett Olaszországban egy főzős műsor. Beppe Bigazzi séf a RAI 1 nemzeti televíziós csatorna La Prova del Cuoco című műsorában a "fehér macskahús" ízletességét magasztalta. A műsor után határozatlan időre felfüggesztették a…..
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..