Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oTTo$$

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
oTTo$$ 2012.04.04 15:49:00
@Nazarin: akkor minek irtad ide? hogy biztosan 17 évesen mikor behívták, !!katonának!! és azóta is tuti vérnáci ?
oTTo$$ 2012.04.04 15:54:22
@Nazarin: ja hogy igaza van abban amit ír? pedig az lenne a lényeg.
az mindegy . no itt van a kettős mérce.
Állítólag mindjárt itt a tavasz, de a távoli északon, ahol Pontonok várnak az optimista magyarra, még javában tart a tél. A lapp fiatalok népviseletben moonwalkolnak, a lányok vidámak, a hosszú éjszakák és rövid nappalok meghatározzák a hangulatot. Isznak, mulatnak, autóval és…..
oTTo$$ 2012.02.23 15:44:48
@B-road: igen ha elfogadod a másikat.
azt is aki a pofádba tolja hogy ezt bizony a jó magyar föld adta...
Melyik európai uniós, nem posztszocialista országban tudjátok elképzelni, hogy a) egy demokratikus kormány belügyminisztere a szélsőjobboldal vezérével nyilvánosan vitatkozzon b) az egyik legjobb állami egyetemen, amelyet c) az ország legismertebb politikai elemzője vezényel,…..
oTTo$$ 2012.02.18 17:42:56
@Dr. Táskás Tóni: nehéz ügy ez a demokrácia ,nem is neked való .ki van még a a palettán aki érdemes lenne?

Török Gábor igen is jól tette hogy leült velük. had lássa a "nép" miről is van szó
  A Kétnyelvű Dél-Szlovákiáért Mozgalom alaposan felkavarta az állóvizet a szlovákiai (és valamelyest a magyarországi) sajtóban. A civil aktivisták egy olyan témát vetettek fel, ami nem új és nem is egyedi jelenséggel foglalkozik. Jópár magyar cég van – MOL, OTP,…..
oTTo$$ 2012.02.11 20:23:08
@jan: el kéne azt is fogadni hogy van akinek meg fontos hogy milyen nyelven milyen országban beszél és él.
nem?
Korábbi posztjaink a témában: 1. Öt trollhárító a külhoni szavazók védelmében 2. A zEmberek véleménye a 6árontúliak szavazójogáról 3. Orbán Viktor csak egy politikus A határon túliak választójogáról A határon túli magyarok választójogáról racionális vitát…..
 Ezekben a hetekben zajlik az ENSZ-közgyűlés fórumán a palesztin állam elismeréséről szóló vita. A hazai zsidó csoportok, Izrael-barát személyek és közösségek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a magyar döntéshozók az izraeli álláspontot fogadják el, s még…..
      „Addig folytatjuk az ügyintézést, amíg a Bankkal kötendő bármilyen szerződés vagy ügylet dokumentumait meg nem értettük.” Miközben  a banki hitelkárosultak megmentésének a korábbi nyilatkozatokhoz képest igencsak soft…..
Ha magasról szarol a villanyszámlára, illetve ha kibogozhatatlan számodra a "minél-több-energiát-használsz-hűtésre, annál-inkább-melege-lesz-a-Földnek" egyenlet, vegyél légkondit. Használtat lehetőleg, aminek olyan a hangja, mint egy szovjet traktor-alkatrészekből…..
A kollektív megtévesztettségnél és manipulálhatóságnál - amellyel nap mint nap, igen sűrűn találkozunk -, van egy még kétségbeejtőbb társadalmi létforma: az, amikor egyszerűen elfelejtődik, majd kihal a tudás. Az az állapot, amikor elfelejtjük, vagy éppen meghaladottnak,…..
Adó- és járulékemelést varr a kormány a vállalkozások nyakába azzal, hogy fel kell emelniük a bruttó 300 ezer forintnál kevesebbet kereső dolgozóik nagy részének a bérét, ha részt akarnak venni a közbeszerzési pályázatokon, illetve állami támogatást igényelnének.A nettó…..
oTTo$$ 2011.06.24 13:39:38
@neutro: akik a VW-t alakították is kicsiként kezdtek...
-----
nincs ilyen vállalkozás dolgozni kell tőkét termelni, félretenni és utána lehet álmodozni.
Magyarországon nem volt ipari forradalom és tőkefelhalmozás ezért szar vagy, nincs is kkv de ezt a lépcsőfokot nem lehet átugrani. lehet szidni a kkv-t de ha nincs erős kkv akkor semmi sincs. a magyar olyan amilyen, jelentős versenyhátrányból indulva, tapasztalat és tőke nélkül kell egy nagyon kemény versenyben helytállni brutális bürökráciával és adókkal terhelve , itt mindenki fasza gyerek csak a vállalkozók csalók? miért? ha olyan fasza lenne vállalkozni akkor mért nem mindenki ezt csinálja?
miért tud csalni a vállalkozó? mért tud szla nélkül szolgáltatni? ( számlával senki nem vesz semmit)
ha senki nem vállalkozna akkor mi lenne? ezekre a kérdésekre kell választ keresni.
nem bűnbakot keresni
oTTo$$ 2011.06.24 14:11:21
@neutro: no ezek a bajok de ez nem a kkv hibája hanem a környezeté! azé a hibás közgazdasági szemléleté hogy "verseny van boldogulj" nincs verseny elnyomás van, kizsigerelés.
ha vállalkozóbarát ( és nem mutyibarát) lenne a környezet akkor TE magad is boldogulnál.
de így?így mindenki rabszolga lesz a tescoban/ vagy valamelyik másik multiban.
én/ mi is IT-sek vagyunk én kikerültem DE-be autóban aludtam/ autóztam évekig 2-3000 km-t hetente+ meló éjjel nappal.mert kint megfizettek. itthon kerestem volna 50-100ezer HUF-ot persze zsebbe akkor... szerencsém volt.
de ha a Te meg az én fajtám nem hisz benne meg nem tesz érte akkor ki? kifog itt 20 -30 év múlva dolgozni? értéket előállítani? gazdaságot 8%-al növelni? mi lesz itt sivatag? mindent megvesznek kilóra a multik? tesco élet?
Előzmény: 5 trollhárító a külhoni szavazók védelmében A Serbia Insajd második Vajdaság Insajd különszáma – mert mi hiszünk az autonómiában!   „Nem bírtam végigolvasni, annyira undorítóan pofátlan, gyomorforgató stílusú, tipikus szerbmagyar okádmány.Pont…..
Utolsó meccsére készül a thaiboxos Kunkli Tivadar. Ellenfele a nála 100 kilóval nehezebb amerikai Bob Sapp lesz. A felkészülés körülményeiről kérdeztük a magyar bunyóst. HírCsárda: Hogy készül a meccsre? Vannak különleges módszerek egy ilyen, láthatóan nehezebb és…..
Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a…..
oTTo$$ 2011.04.19 14:54:06
@Baldvogel: A "parancsot teljesítettek"-->
mas pl. egy ezredes megitelese meg a kozkatonae.
nurnbergben egy wermacht/ waffen ss kozlegenyt sem iteltek el.

megegyszer: a Waffen-SS harcolo alakulat volt nem volt rendfenttarto , gyilkolo, taboror alakulat.
oTTo$$ 2011.04.19 15:09:38
@Baldvogel:
megegyszer: a Waffen-SS harcolo alakulat volt nem volt rendfenttarto , gyilkolo, taboror alakulat.

nem ok oltek zsidokat, civileket. ok katonakat oltek. igen nagy sikerrel mellekesen.
a wermacht vezetese meg kifejezetten lenezte hitlert.
oTTo$$ 2011.04.19 15:43:25
@Baldvogel: elotte meg: ( SS-TV != Waffen-SS wikipedi kicsit kever, talan elfogadot hogy a derek nacik nem adtak valna nekik kulon nevet ha ugyan az lett volna a dolguk... pl.: rendorseg - csendorseg. de mindegy is . azer lassuk be hogy a wikipedia nem a legmegbizhatobb forras .
a googli ezt dobja ki elsore pl.: www.waffen-ss.com/page.php?page=1
Many soldiers in the Waffen-SS distinguished themselves in combat, and in a small number of cases, became notorious for their atrocities. However, these crimes against humanity should not label the entire Waffen-SS as an organization of hate
)

The linking of the SS-VT with the SS-Totenkopfverbände (SS-TV) in 1938 posed important questions about Waffen-SS criminality,[12] since the SS-TV were already responsible for imprisonment, torture and murder of Jews (and other political opponents) through providing the personnel for manning of the Concentration Camps. Their leader, Theodor Eicke, who was the commandant of the Dachau concentration camp, inspector of the camps and murderer of Ernst Röhm, later became the commander of the 3 SS Totenkopf Division.
Kicsit fáradtak vagyunk, úgyhogy kérdéses készítünk-e még videót az anyagokból, amiket Hejőszalontán készítettünk, de ezt az egyet azért meg akartuk veletek osztani. Előre is elnézést a gyönyörű énekhangokért,az itt felállt kórusnak még nem volt ideje közös gyakorlásra,…..
oTTo$$ 2011.04.04 09:36:11
@iii: " Jobbik feszültségkeltése és beavatkozása, amivel egymás ellen uszítja a cigány és nem-cigány lakosságot."

haver, egy idos embert vertek meg a hazaban nem a kocsmaban verekedett ossze ket tarsasag..
tudod bementek azt megvertek direkt hogy feljen nem az utcan a hazaban..
hozzad tortek mar be? voltal mar ugy otthon hogy egy idegen bennt maszkalt az otthonoban amit te aludtal?
Napjaim elég bezártan telnek, emberekkel csak akkor találkozom, amikor heti rendszerességgel kórházba megyünk A. nénivel.Marco, Enzo, Habib taxisofőrök. Olasz, török származásúak.Az ápolónők, Verena - lengyel, Hattice - török, Alexandra - görög, Oksana, a pedikűrös orosz,…..
Toyotás Józsinál utoljára vagy három éve jártam. Kivittem hozzá a 4Runnert, amire gyakorlatilag ő beszélt rá, és nem is bántam meg. A későbbiekben inkább nem zargattam az elfoglalt művészt. A Tervszerű Megelőző Karbantartást Mazda Mester végzi, a check engine-lámpa…..
Már nincs szó a közösségből való kizárásról, csak a gazdasági racionalitásra való hivatkozásról és a számokról. Csak éppen utóbbiak hibásak. Szépen lassan kapcsol a kormány is magánnyugdíj-rendszer ügyben. Úgy tűnik felmérték (vagy a közvéleménykutatóik mérték…..
Ha a rendszerváltás óta eltelt két évtizedet végigtekintjük, akkor a legismertebb sportág, a labdarúgás területén alig néhány cigány származású focistát tart számon a lelátók szájhagyománya. Aki egyáltalán szóba jöhet, az a délvidéki Kerekes Zsombor, Pisont István,…..
Groó Diána rendezőnő idáig két nagyjátékfilmet forgatott, 2004-ben a Csoda Krakkóbant, és idén a Vespát. Jó mókának tűnik ez a rendezősdi. Leszívjuk  nagyrészt az állami csecst, forgatunk valamit, ha bűnrossz, akkor rámondjuk, hogy "művészfilm", azt úgysem…..
oTTo$$ 2010.09.29 15:24:51
@kávé és cigaretta:
kortárs magyar alkotásokat-->
hol kinek mikor??
kortars?? magyar??? alkotas???? szanalmas
tudod mi az alkotas? amikor valalki - nem egy "kepzett" - ember letrehoz valamit segitseg nelkul..
igen egy nagyadag szar is alkotas . de ez ??? ez nem.
Elnyomnak, segítség, elnyomnak!   Példátlan. No nem a hangnem, hanem az, hogy mi, a pór nép pór tagjai hozzájuthatunk az Országgyűlés bizottságainak jegyzőkönyvvezetőinek magasságos bölcsességéből olyan csemegékhez, mint amilyen az alábbi. Az affér az utolsó, 2010.…..
oTTo$$ 2010.07.21 15:13:15
@Lord_M_:
ez akkor igaz ha minden lap tiszta de ha tudom hogy a partner saros bizony en elkuldom picsaba, ha nem huzza meg magat, nem kicsit.
mas kerdes hogy itt a novak gyerek nincs helyzetben.
de qrvara felhaborito hogy az "inteligens kommunikacio" allarca alatt ilyen cinikusak a tobbiek. ez igy egyszeruen nem normalis es nem is eletszeru ezek mar olyan melyroljovo reflexek hogy az felelmetes...
oTTo$$ 2010.07.21 21:20:28
@Lord_M_: ezzel abszolut egyetertek de en nem olvastam sehol hogy
novak kibalva hiszterikusan mondott volna barmit csak azt hogy azt mondja "Elkepeszto!" es tenyleg, elkepeszto...
Sárdobáló A Jobbik zsenialitása 2010.07.15 07:00:00
A tegnapelőtt botrányt kavart eset, hogy a Jobbik szelektív táplálással próbálja kitenyészteni a "színtiszta magyar" fajt, valójában komoly politikai manőverként is értelmezhető. Maga az akció mit eredményezhet az árvíz által sújtott faluban? Az…..
Pár napja megy itt a morfondírás, hogy milyen szerencsétlen az időzítése a kettős állampolgárság-törvénynek a szlovákiai választások miatt, miközben sokaknak nem tűnik fel, hogy semelyik másik ősi ellenség nem ugrál - ki ezért, ki azért. A románok például azért nem,…..