Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hegyilany

0 bejegyzést írt és 1113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nemzetközi kutatócsoport új publikációja szerint az EU-s mezőgazdasági támogatások rendszere több szempontból elégtelen. Egyrészt gazdaságilag nem megtérülő, mivel a már amúgy is fejlett régióknak juttat aránytalanul több forrást. Ebből következően a szegényebb régiók és a kistermelők jelentős…..
Vasárnap éjjel történt az eset, amikor Adriane és Marku horogjára egy hatalmas rája felesett.   Az aprócska tengeri teremtmény 4 méter hosszú és több mint 2 méter széles.   A mérlegeléssel már problémák adódtak, ugyanis a mérleg összeroppant a hatalmas súly alatt. Elviekben 200 kilós a…..
hegyilany 2017.02.28 20:19:25
  A 40. születésnap. Szép kerek szám.  De melyik nőnek ne lenne ott a fejében a mondat, mikor közeleg a nagy dátum: „Te jó ég, negyven??„ Van, aki kimondja, van, aki nem. Legtöbben azt hiszik, hogy ezzel a dátummal egy olyan korszak veszi kezdetét, ahol csak újabb problémákkal, bajokkal kell…..
A migránsos népszavazás előtt egy héttel barkácsbomba robbant a belvárosban. A detonációban két rendőrjárőr megsérült, állapotuk stabil. A rendőrség 16 órával az esemény után szólalt meg először, annyit mondtak: a robbantó kifejezetten a két rendőrre utazott, őket akarta „kivégezni”. Továbbá adtak…..
hegyilany 2016.09.26 16:40:28
@nnnnnnnn: Nem vagyok balliberális, de balliberális blog, teljesen önállóan egyből ez jutott eszembe. És a környezetemben lévőknek is, pedig ők sem ballibarális balrogok... vagymik
hegyilany 2016.09.26 16:41:10
@hegyilany: akarommondani "se balliberális blog"
Vannak tapasztalt, géplekésésben verhetetlen utasok, a legnagyobbak be is számolnak a hőstettükről, leginkább a Homáron - köszönjük is nekik az inspirációt ehhez a poszthoz. De egy fergeteges lemaradáshoz nem kell túl szofisztikáltnak lenni, mi is néhány tök egyszerűen kivitelezhető megoldással…..
A Milka a Kraft Foods legnépszerűbb tejcsokoládé-márkája. 1825. november 17-én alapította meg Philippe Suchard svájci cukrász Neuenburgban. Egy új, kézzel készített desszertnek hirdette, amelynek a receptjét nem adta oda senkinek. A márka szimbóluma a mindannyiunk által jól ismert  tehén, amely…..
CouchSurfing A helyes futótechnika 2016.08.16 12:39:36
Futok, és ez többet jelent nekem, mint te gondolnád. Két éve májusban kezdtem, az elején fogyókúra támogatása volt a cél, egészen júliusig utáltam futni. Nem esett jól, csak szenvedtem, és nem értettem, hogyan lehet a futást szeretni. Arra gondoltam, hogy valami biztosan jó benne, ha ilyen sokan…..
1968 a hippimozgalom robbanásának az éve. A hippik a flower power jegyében agresszíven tiltakoztak a fennálló rend, a vietnami háború és általában a háború ellen...
hegyilany 2015.04.30 16:48:06
Vannak hasonló hosszú ideje jól működő közösségek Európában is. Ilyen pl. a Longo Mai ( www.prolongomaif.ch/ ), egy 68-as ideológiai gyökerű, főleg mezőgazdaságból élő, de komoly társadalmi szerepet is vállaló közösség, amely számos európai országban jelen van. Magyarországon a Longo Mai adta az Ilona-malom Közösség alapötletét is, akik játszótérkészítésből élnek (www.ilonamalom.hu/).
„Úgy tizenöt éves lehettem, amikor először borzadtam el attól, amit „odalenn” láttam. Amikor szexuálisan aktív korba léptem, ez a dolog egyre jobban zavart, valósággal felemésztett. Évekig kínlódtam a vaginám miatt, ami a párkapcsolataimnak sem tett jót.” Harriet azóta…..
Én ilyen szomorú bakancsfotót még nem láttam. Pláne, hogy a kis hülye fogpiszkálóval kitámasztott talp egy Vibram, ami a világ első, kifejezetten hegymászásra kifejlesztett vulkanizált talpa a megbízhatóság és a hosszú élettartam ígéretével. Persze, lehet, hogy ez a…..
Enntrance In the mood for: GREY 2014.09.10 09:40:07
A szürke egy igazi "allrounder"! Mindig és mindehol jól mutat, a legjobb példát erre pedig a természet adja. Furán hangzik, de szeretem a szürke napokat (is), mint például a mai. A hangulat, és a fények, minden igazán különleges..., ilyenkor valahogy minden más szemszögből tűnik…..
hegyilany 2014.09.11 09:24:39
Orbitális fényáradatot és természetközeli élményeket garantál ez a minimál stílusú faházikó, a dimbek-dombok ölelésében. Egy ilyen környezetben, ahol maximum az őzikék kíváncsi szemei kukkantanak be az ablakon, teljesen helyénvaló, hogy a nappali-étkező mindkét oldalról…..
hegyilany 2014.09.03 10:27:52
Rövid időn belül két olyan, nők által írt cikket is olvastam, amely megemlíti, hogy nem szeretjük mi annyira a hosszas szeretkezést, mint ahogy a férfiak gondolják. Most nem linkelem őket, mert csak elterelné a figyelmeteket, az egyik meg sem érdemli, hogy reklámot csináljak neki,…..
Napfény Poszt Padlizsános pite 2014.08.02 22:35:17
Írta: Keresztesi Judit - Nagyvárosi nő megosztaná rovat2014. augusztus 1.         Padlizsánban nem vagyok igazán otthon, amit ismerek belőle, azt unom, amit nem ismerek, meg nem akarom megismerni, ilyen maradi gondolkodásom van bizonyos esetekben. De, ahogy a napok teltek, egyre kezdett…..
Örömszex: mikor pusztán és elsősorban élvezetből csináljuk. Vajon 10-ből hány alkalommal érezzük, hogy igazán jó, és hányszor, hogy kényszeredett? Hogy már eleve nincs kedvünk hozzá, hogy sehogy sem sikerül ellazulnunk, hogy a partnerrel nem tudunk egy hullámhosszra…..
Információink szerint 2012-ben megtörik az immár évtizedes hagyomány, és nem lesz biciklis felvonulás a fővárosban az autómentes napon. A Critical Mass honlapja szerint a szervezők megkezdték ugyan a felkészülést a rendszerint több tízezres rendezvény összehozására, de az…..
hegyilany 2012.09.05 15:10:26
@labi: De, a tapasztalat azt mutatja, mindenhova lehet bringasávot építeni (lásd Hollandia, Dánia), csak az a közlekedés más szereplői részéről lemondással jár. De ez lassan úgyis fejlődik, az igényekhez igazodva.
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
hegyilany 2012.08.28 10:15:00
@Javorka: Dehogynem! A törökök nem csak uborkát, hanem mindenféle más zöldséget is kovászolnak.

A poszthoz: gratulálok az írónak és a blognak is. Nagyon informatív, élvezetes olvasmány. Pár lengyel barlangász cimboránk dolgozik kinn norvég platformon, hallottam mát tőlük néhány érdekességet, de ez sokkal alaposabb beszámoló volt. :)
Szinte nincs olyan bűncselekmény, ami nem szerepelne a Bibliában, kivéve a hekkelést. De hogy még a kihallgatás művészetének alapismérvei is benne legyenek, azt azért nem gondoltátok, ugye? Mindez persze megspékelve egy ellen-Zsanett-sztorival (nem a nő vádol, hanem őt vádolják),…..
hegyilany 2012.08.27 17:52:14
@tiboru:
Nálunk volt olyan talajtan vizsga, ahol a kérdés úgy hangzott:
Hol született Ady Endre? Jellemezze a annak a kistájnak a talajviszonyait, ahol ez a település található.

Hát nem nevetett mindenki túl őszintén. :)))
A fiú, aki miatt ma meghatódtunk. Szilágyi Áron, aki huszonkét esztendősen elhozta az első aranyunkat az olimpiáról - kard egyesben. Csodálatos, hogy így "kiszúrt" a világgal.  Mutatunk néhány képet, melyet Oleg Borisuk készített korábban róla a Stílus magazinnak. A fotós,…..
Cikk az indexen. ..
hegyilany 2012.07.19 14:42:58
Az van, hogy tavaly novemberben megvettem életem kedvenc cipőjét a Hervisben. Tornához kerestem cipőt és egyszerre csak megláttam a Reebok Easytone-t, amibe belebújtam és azt éreztem, hogy álmaim cipőjébe léptem. Ilyen kényelmes cipőérzésem még soha nem volt és nagyon boldog…..
hegyilany 2012.06.21 17:18:51
@blattida: A futócipők 90%-a ilyen "vékony, hálós anyagból" van, aztán mégis el lehet velük futkosni jó ezer kilométert. :)))
Fehérneműre vetkőzött a világ egyik legtökéletesebb testű nője! Gisele Bündchen a saját nevével fémjelzett fehérnemű-kollekció gyönyörű és szexi darabjait saját magán mutatja be. A fotókat Nino Muñoz készítette. ..
hegyilany 2012.06.21 10:46:08