Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cold Russel

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Okostelefon-kompatibilis téli kesztyű kellene (amivel lehet navigálni az érintőképernyőn)" - twiteltem be délelőtt, és tucatszámra érkeztek a tippek és linkek az ismerősöktől. Legyen benne kézmelegítő is, írta egyikük, míg a másiknak a felgombolható ujjúak…..
Cold Russel 2010.12.20 20:57:53
Már-már megszokott, hogy idehaza a nagy csatornák a karikákat nem tudják még mindig megkülönböztetni, de ahogy a Bild című újság is tudósítja, a kölni székhelyű társaságot sem kell félteni. Mert ők meg írni nem tudnak. Legalábbis helyesen, ugyanis kisebb botrányt okozott,…..
Mit csinál egy 9 hónapos kisbaba, ha békén hagyják a játékaival? Természetesen igazolja a termodinamika második fő tételét! Az alábbi videón pár óra játék lett felgyorsítva pár percre: Ha tetszett, ez is tetszetni fog: Megvan a bizonyíték - a nők így születnek! ..
Hogy hogyan rakhatjuk össze a tökéletes nőt? A válasz egyszerű: számítógéppel! A végeredmény pedig az alábbi képen látható: (rákattintva felnagyíthatod) Ha nem tetszik a végeredmény - nekem például nem - akkor a következő weboldal segítségével te is próbálkozhatsz.…..
Kívánság Üst Fabyen ajándéka 2010.02.04 18:00:00
Ajándékozott: Fabyen Korhatár: nincs Leírás: Illusztráció Fabyen Ép testben ép lélek című történetéhez  Ötlet: A kacsa, Draco és Harry szintén bárhogy és bárhol.   Kérünk nézd át ezt a rövid leírást a feltöltésről. Minden nap két-három ajándékot…..
Cold Russel 2010.02.18 19:18:02
@Fabyen^^: weepingsymphony.deviantart.com/art/Versus-154590889
Ééééés, itt a link a végső (kissé felcuccolt :") verzióhoz!!
Kívánság Üst Itt az idő 2010.02.18 18:00:00
Elérkezett ez a perc is, mikor kiderül, ki kinek volt a rejtélyes alkotója. Néhány szerző neve többször is szerepel a listában, ez azért van így, mert ők voltak az üst hősei, akik segítkeztek póttörténeteket írni vagy rajzokat készíteni azoknak, akiket cserben hagytak az…..
Ajándékozott: Luna DrahuroraKorhatár: nincsFigyelmeztetés: nincsÖtlet: Doktor Szöszi a maga rózsaszín módján tüntetést hirdet Voldemort ellen a Roxfortban. A mardekárosok elsőként csatlakoznak, na de mivel győzi meg őket? Kötelezően szerepeljen benne Gyilkos Woods, a bókbödön…..
Ajándékozott: Silverflower Korhatár: nincs Ötlet: 1. Egy holdra üvőltő vérfarkas a Tiltott Rengeteg szélén. 3. A Mikor egy szív magányos történetemből (ego) szeretnék egy elképzelést Serénáról. Saját elképzelésem ugyan megvan róla, de kíváncsi vagyok, hogy más hogyan…..
Cold Russel 2010.02.07 19:08:12
Kívánság Üst Muki ajándéka 2010.01.24 18:00:00
Kinek: muki Korhatár: nincs Figyelmeztetések: kissé OOC Hermione Leírás: Mi történik ha valaki sóbálvány átkot szór a télapóra? Ennek a valakinek be kell fejeznie a Téltata munkáját az fix, és az is, hogy ez nem lehet zökkenőmentes. Azt hiszem, ennél többet nem is mondhatok…..
Akinek küldöm: anneliseKorhatár: 12Figyelmeztetés: nincsLeírás: Mi lehet az, ami hirtelen úgy megnehezíti Hermione életét? Ki lehet az, aki iránt olthatatlan szerelmet érez? Hermione egy nap rádöbben, hogy valami változás állt be a szervezetébe, ami miatt őt most már nem az…..
Cold Russel 2010.01.23 00:43:12
Kívánság Üst Tia ajándéka 2010.01.18 18:00:00
Kinek készült az ajándék: TiaKorhatár: 18Figyelmeztetések: Komor hangulat, kínzás, erotikus tartalom. Leírás: A középkori boszorkányégetések idején játszódik, egy különleges körülmények közt elítélt lány, s az ő igencsak különös vőlegényének története. Sajnos nem…..
Ajándékozott: Cold Russel Korhatár: nincs Figyelmeztetés: nincs Kívánság: A lényeg, hogy ilyen tükröződős izé legyen, és legalább egy ember (vagy, ami ahhoz hasonlít szerepeljen rajta).   Kérünk nézd át ezt a rövid leírást a feltöltésről. Minden nap két-három…..
Kinek készült az ajándék? Lizi Eyre Korhatár: 12 Figyelmeztetések: egyetlen egy pici slash utalás, nem több :D, és egy ooc Harry Leírás: Mi történik, ha egy író kétségbeesik, hogy nem lesz kész az ajándékkal, és egyetlen múzsáját felhívja? A múzsa homlokon csókolja, és…..