Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mycrobi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádok enni. Séta közben pedig időnként megéhezem, budapestiek tízezreihez hasonlóan. Ezért örülök annak, hogy az utóbbi években óriási mértékben bővült a város street food kínálata. Ajánlok néhány nagyszerű helyet. Az összeállítás egyik célja az, hogy bebizonyítsam Önöknek: nem csak a…..
Mycrobi 2015.06.18 18:29:48
@boróka.: Élesztő ételbár a nevük azt hiszem.. :)
Ott is kiváló a lángos, meg jók a rakott kaják is.. A főzelék nem street food, de ott mindig jót ettem.
Remélem a Citroënnel jössz haza- kommentelte Perkó Rudi az elhagyott Méhari láttán. Romokat nézni indultam Karthágóba, és végül romokat is találtam, de még milyeneket! Nem mernék rá megesküdni, hogy a pun háborúk általános iskola végi, vagy gimnázium eleji tananyag-e, de a…..
Mycrobi 2015.04.13 08:12:58
Mit tudnak ezek az életről a sok lógó kormány mögül, dobfékeken ülve és ócska V8-motorokat etetve? Elismerték, hogy semmit és sírva mentek haza. Ez itt a csoda!..
  Egy pár perces videóban, ami ráadásul zenéhez készült, nehéz lenne egy science fiction összetettségét vagy okosságát kivitelezni, így elsősorban inkább a látványviláguk miatt lehet egy-egy klipet sci-fi stílusúnak nevezni. Az elektronikus zene berkeiben gyakran fordulnak…..
A Totalcar TV első három adásának nyilvános ősbemutatóját elég hülye időpontban tartottuk. Hétköznap délelőttönként csak lógós egyetemisták tudtak eljönni a budapesti Liszt Ferenc téren található Hooters étterembe, hogy a műsorvezetők társaságában tekintsék meg a…..
A dániai Tannisbyben, az Év Autója zsűritagjai számára szervezett teszten jó pár autót kipróbáltunk Csikóssal. Ezek a ma kapható legjobb autók, már csak azért is, mert az új autó mindig jobb, mint a régi. Legalábbis ezt hisszük. Mert csendesebbek, kényelmesebbek, nagyobbak és…..
A múlt heti elátkozott nem élesülő kérdésnek ismét nekifutunk ma, de úgy, hogy ne legyen belőle országos blamázs. Kedvezmény az olvasóknak, hogy a kérdés este kilenc körül fog élesülni, ha tehát nem megy automatikusan, akkor is kirakom kézi vezérléssel. Úgyhogy tessenek…..
Mióta várok erre az autóra?! Még a végén tetszeni fog az "új" Impreza formaterve is.További képek az autoblogon...
Andrus Ciprian független designer készítette el egy kompakt Hummer terveit. Vajon ezt is megveszik a kínaika? Nem hinném...Via CarScoop...
Mycrobi 2009.12.28 16:18:22