Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kung - fúj (törölt)

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid THE END 2012.08.04 19:54:18
Nem szokás abbahagyni egy több éves és sok ezer látogatóval büszkélkedő oldalt, de én mégis megteszem. 2007 októberében indult útjára a Filmdroid, hatalmas lelkesedéssel vágtam bele azzal a céllal, hogy minél több hírt megosszak az olvasókkal a filmek világából.…..
Kivágta az erkölcsi biztosítékot az amerikai Egymillió anya (One Million Moms) nevű „családvédő” szervezetnél az NBC ősszel induló sitcomja, a The New Normal (nagyjából Az Új Átlagos). A médiaipar szemetét sajátosan szelektáló szervezet a honlapján arra szólítja fel…..
Filmdroid Lesz Hellboy 3 2012.07.15 21:02:00
A Hellboy harmadik részét gyakorlatilag a képregényhős kedvelőinek a többsége epedve várja, a bibi az, hogy az első két rész nem hozott valami fényesen, így a stúdió sem erőlteti igazán. Guillermo Del Toro ugyan szerette volna megcsinálni, de voltak egyéb teendői is, de…..
Filmdroid Red Tails 2012.07.09 21:20:00
Ez az első irományom, ennek tudatában olvassátok! Remélem, tetszeni fog  - walter sobchak Ezen az oldalon láttam először a Red Tails trailerét, és rögtön tudtam, hogy ezt a filmet látnom kell. A történelem mindig is érdekelt, főleg a második világháborúé, az Amerikában…..
Guillermo Del Toro jövőre egy nagyobb költségvetésű sci-fivel érkezik, az EW leközölt egy képet a produkcióból. Charlie Hunnam és Rinko Kikuchi néz egymásra, talán a nagy csata előtti pillanatok ezek. Hatalmas szörnyek lépdelnek elő az óceánból, az emberiség nagy robotokkal…..
kung - fúj (törölt) 2012.07.04 05:23:26
Nagy öröm, hogy a Marvel saját kezébe vette hőseinek a sorsát. Eleddig mindegyik produkció hozta a vártakat és a Bosszúállókkat véget ért az első fázis. Ennek örömére a Marvel egy ultimate mega giga Blu-ray kiadással kedveskednek a rajongóknak, aminek a Marvel Cinematic…..
Filmdroid Hell 2012.06.25 21:56:00
Van, aki egész életében egyetlen témakör körül mozog. Persze nem feltétlenül lehet az adott filmes hibája, hiszen ha hozzávágnak egy valag pénzt, hogy valósítson meg egy látványos pusztítást vagy prezentáljon egy világvégét, akkor ő meg is teszi. Roland Emmerich viszonylag…..
Az örökké morcos és a törvényt betartató Dredd bíró először 1977-ben bukkant fel a 2000 AD képregényben. 1995-ben lépdelt fel a vásznakra, eredetileg Arnold Schwarzeneggert szerették volna a szerepre, állítólag azért mondott nemet, mert a főhős a film nagy részében sisakban…..
kung - fúj (törölt) 2012.06.23 05:20:53
Filmdroid Iron Sky 2012.06.08 23:31:00
 Így kell fokozni az érdeklődést! Timo Vuorensola évekkel ezelőtt látott hozzá az Iron Sky-hoz, már az első információmorzsák több millió ember figyelmét felkeltette. Nácik a Holdon? És 2018-ban visszatérnek? Mikorra lesz kész? A hír közzététele megtette a hatását,…..
Jobb lett volna, ha a Terminator franchise a második rész után lepihen? Sokan így vélik, hiszen már a harmadik felvonást is rengetegen utálták és a negyedik sem köszörülte ki a csorbát. Ennek ellenére bejelentették, hogy jön az ötödik rész, amelyben ismét Arnold Schwarzenegger…..
Mivel sem a Singularity sc-fi, sem az Alapítvány filmadaptáció nem áll úgy, hogy az előkészületeket meg lehessen kezdeni. De Roland Emmerich nem unatkozik, hamarosan a White House Down akciófilmhez lát hozzá, ahol Channing Tatum próbálhat életben maradni a falak között. Az Elnököt…..
George Lucas pályafutása során mondott már sok mindent, de jó ideje azzal szórakozik, hogy a Star Wars rajongóiról gomboljon le újabb és újabb dollárokat. Néhány hónapja bejelentette, hogy visszavonul, bár ezt inkább csak annak lehetett betudni, hogy közeleg a Red Tails film,…..
A CGI animációs film 10 évvel később játszódik a Paul Verhoeven-féle történet után. Flint Dille, a Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay írója tette le az asztalra a forgatókönyvet, amelyből Shinji Aramaki készítette el a produkciót. A Starship Troopers: Invasiont nyáron…..
kung - fúj (törölt) 2012.05.28 13:37:25
@Llew:
Ott a Battleship Yamato, de azt nem tudom mikorra fog ideérni.Én is szívesen néznék egy jó kis űrcsatát végre!
Filmdroid TOP 10 mozis űrhajók 2012.05.26 12:00:00
    ”Prometheus Has Landed”. Alig két hét és a mozikba kerül a nyár egyik legjobban várt alkotása, az Alien előzményfilmje amelyben az emberek egy Prometheus nevű hajóval jutnak el az LV-416-os bolygóra. Ma újra a sci-fi világába teszünk kirándulást, jöjjön…..
Filmdroid TOP 10 mozis űrlények 2012.05.19 12:25:00
Csütörtökön kerül a mozikba a Men in Black harmadik része. A sötét zsaruk egy olyan szervezet ügynökei, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon. Ügyfeleik, létformától függetlenül, galaxis szerte rettegik nevüket. A…..
Guillermo Del Toro nagyon szerette volna megcsinálni Az őrület hegyei (At the Mountains of Madness) HP Lovecraft regény filmverzióját, de az Universal nem volt hajlandó belemenni abba, hogy egy 150 millió dolláros alkotás R kategóriás legyen. A mexikói rendező-producer valószínűleg…..
kung - fúj (törölt) 2012.05.08 09:05:46
@ZF2: Ott a pont....:-)
De azért az aliennel párhuzamba állítani akkor is erős megfogalmazás.Két teljesen eltérő univerzum...
Sylvester Stallone a 80-as évek akciófilmjei előtt kívánt tisztelegni a The Expendables-szel, műve sikert aratott. Bejelentette a folytatást, de a forgatókönyvet Ken Kaufmanra és Richard Wenkre bízta, a rendezői székbe Simon Westet ültette. Leszerződtette Jean-Claude Van Damme-ot,…..
Az első G.I. Joe mozifilm 300 millió dollárt termelt, de a 175 milliós költségek (plusz a jó száz milliós marketing) fényében ez bizony nem számít szép eredménynek. A Paramount mégsem ijedt be, nem hátrált meg és elkészítette a folytatást. Talán a Hasbro termékek eladása…..
Will Smith valamiért kihagyta a lehetőséget, hogy elrappelje a következő Men in Black rész főcímdalát, de kéznél volt Pitbull. A Sony nemrég Mexikóban megtartotta az évi sajtóeseményét, ennek keretein belül fellépett Pitbull is, aki előadta a Back in Time-ot, erről felvétel is…..
kung - fúj (törölt) 2012.04.20 07:24:49
Filmdroid Act of Valor 2012.04.12 22:00:00
 Még 2007-ben Mike McCoy és Scott Vaugh Navy Seal és SWCC kommandósokkal dolgozhatott együtt egy videón. A rendeződuóban ekkor merült fel, hogy milyen oltári jó lenne, ha el tudnának készíteni egy filmet, amely azt mutatná be, hogy miképp is dolgoznak ezek a legények, akik nap,…..
Történet egy magyar honvédról, aki a keleti front poklában értesül arról, hogy felesége megcsalja, ezért elhatározza, hogy tűzön-vízen át hazajut és megöli a csalfa asszonyt. Ebben az sem akadályozhatja meg, hogy időközben megsebesül, majd szovjet hadifogságba, végül…..
Az alábbi három kép egy rövid jelenetet mesél el a Men in Black 3-ból. Nicole Scherzinger, a Pussycat Dolls énekese egy űrlényt játszik, akinek sikerül bejutnia lesittelt főnökéhez. Majd utat törnek maguknak, végül a hölgyet beszippantja valami. ..
kung - fúj (törölt) 2012.04.06 06:45:27
Filmdroid Jön A múmia reboot 2012.04.04 22:31:23
Az Universal 1999-ben indította tolta be ismét A múmia (The Mummy) szekerét, egy pofás akció-kalandot tettek le az asztalra, amiben Brendan Fraser és Rachel Weisz játszották a főszerepet. A mozikban elért 415 millió dolláros bevétel a 80 milliós költségek mellett elég meggyőző…..
Megérkezett az első előzetes a Ted R kategóriás vígjátékhoz, amelyet a Family Guy atyja, Seth MacFarlane rendezett. A forgatókönyvet is ő vetette papírra Alec Sulkinnal és Wellesley Wilddal. A 65 millió dolláros filmben John (Mark  Wahlberg) teddy mackója egy gyerekkori…..
Mi jut az eszünkbe az Amazonasról? Egy elképzelhetetlenül hatalmas, mind a mai napig teljesen fel nem térképezett esőerdő, olyan folyórendszerrel, aminek méretei, tekervényeinek hossza, ágai-bogai bonyolultsága, flórája és faunája gazdagsága a mi kis méreteinkhez képest (ne nézz…..