Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[] (törölt)

0 bejegyzést írt és 1687 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hummerrel a trenddel szemben című Autonánia-cikk megírásakor sokfelé kódorogtam a neten, és egész érdekes képgyűjteményt szedtem össze különféle polgári és katonai kivitelekről. Ezeket kötöttem most két csokorba a téma iránt érdeklődő olvasóink kedvéért. Ebben a…..
Belsőség Pandabűz száműzve 2008.10.12 01:24:00
Profin elláttam ugyan kicsiny Pandám sebeit a kipufogóleszakadás után, de az átmeneti megoldás csak arra volt jó, hogy én egyedül, esetleg mellettem még valakivel közlekedni tudjak az autóval. Erre akkor jöttem rá, amikor a gyermekeimmel elmentünk valami hétvégi rendezvényre. Ők…..
Soha a büdös életben nem vezettem még Lotust. Egyszer beültem egy Elise-be, de csak egy szalonban. Csodálkoztam, milyen szűk, álmodoztam egy sort, aztán kiszálltam. Tegnap viszont csoda történt. Ki kellett mennem a Hungaroringre, ahol a magyar gyorsasági mezőnye edzett éppen. Ahogy…..
Belsőség Heti merítés 2008.10.05 12:30:00
Minden amit tudni akartál a Type-R-ről Rossz hírem van annak, aki azt hiszi, ha Hondát vesz nem lesz többé gondja az autóval. Ha egy 1.4-es Civicről beszélünk az nagyjából így is van. Normálisan volt használva 60 ezernél ledobta a henger fejet( senki nem tudja mért). Belső…..
Belsőség Macskabajusz, Mercedes 2008.10.09 14:27:00
Második kiállításomat is sikerrel megnyitottam. Már abban az értelemben, hogy megnyílt, mert igazából, ha így beindul a biznisz, el kéne mennem valami kiállításmegnyitó tanfolyamra, hogy kicsit gördülékenyebb legyek. Nemrég nyitottam már meg kiállítást, de az nem volt olyan…..
A világ újkori történelmének legcsúnyább fekélye az a folyamat, amelynek mentén Amerika 1-ből Amerika 2 lett. A világ legszabadabb, legizgalmasabb, legkreatívabb helyéből, az igazi férfiak, jó nők és korlátalan lehetőségek hazájából szomorú, paranoiás, reszketeg,…..
Belsőség Szuper szívási energia 2008.10.07 10:56:00
A kínai ipar egyre veszélyesebb. Most már nem érik be annyival, hogy hihetetlenül olcsók a cuccaik, de azzal is meg akarják fogni a magyar customert, hogy nem kínaiul vagy angolul írják rá a dobozra a tudnivalókat, hanem magyarul. Igazán kedvesek. A helyi kínai bolt kirakatában…..
A találmány lényege, hogy a km/ó érték mellett a m/s értéket is feltüntetik egy kombinált skálán. Így a skálán leolvasott érték megfelel a követési távolság száraz úton való értékével. Vagyis hogy egy másodperc alatt hány métert teszünk meg. Vélemények az azonos…..
A Lehet más a politika! mozgalom lézerezte a Parlament Dunára néző homlokzatát. A rendőrség megpróbálta megakadályozni az akciót. >>> az Index cikke a lézershowról   ..
Hogy tetszik a könyv?[Jövő hét pénteken 5 órakor a Parázsban találkozunk, amikor a Táp színház mutat be valamit nekünk a könyvből, és Karafiáth Orsolya is fellép műsorvezetőként. A szakítóskönyv a könyvbemutatón féláron lesz kapható!]  ..
Van abban valami kéjesen borzongató: szembe menni az aktuális áramlatokkal. Tojik a globális pénzügyi válságra? Magasról tesz a fogyatkozó olajkészletekre? Nem érdekli az autója CO-kibocsátása? Jöjjön velem Hummert venni! Több nagy és roppant okos ember is biztatott már…..
Belsőség Rendőr tilosban 2008.10.02 16:17:00
Semmi különös, csak azért jelenik meg ez a teljesen hétköznapi dolog itt és most a Belsőségen, mert van adminjogom a bloghoz, meg mert volt nálam fényképezőgép. A helyszín a szerkesztőség mögötti újpesti paneltömb parkolóutcája. Íme: Bár megszokott gyakorlat, hogy az…..
Van, aki nem látta az új Focus reklámját? Tudják, amiben klasszikus zenészek autóalkatrészeken játszanak valamit, ami nagyon hasonlít a Sherlock Holmes emlékiratai főcímzenéjéhez. Ha valaki nem látta volna, bepótolhatja: Azt viszont kevesebben láthatták, hiszen a tévé nem…..
[] (törölt) 2008.10.02 22:27:26
Theo Jansen:
www.youtube.com/watch?v=WcR7U2tuNoY

Ez viszont valódi, ott a többi szobra is.
  Egy utolsó generációs 1.3-as Suzuki Swift után a harmadik évben kb. 150.000-et kéne fizetni. A számított érték (2.178.900) köszönőviszonyban sincs a piaci értékkel (1.600.000) Vélemények az azonos című cikkünkről...
[] (törölt) 2008.10.02 08:35:30
"Én számolgattam német adót a www.pkwsteuer.de/ oldalon és biztosítást a cms.mobile.de/de/home/versicherungsvergleich.html oldalon, de valahogy rohadtul nem tűnik olcsóbbnak mint itthon, sőt sokkal drágább."

Jól láttad. Itt olcsóbbak az autók, de sokkal drágább a fenntartásuk (az itteni szervizórabérekrôl ne is beszéljünk, ugyebár). Csak sok ostoba ember hiszi azt, hogy ô mindenhonnan kimazsolázhatja magának az elônyöket, a hátrányok vállalása nélkül.
Belsőség A Bödön kudarca? 2008.10.01 12:06:00
Ehhez a fogyasztáscsökkentőhöz fűztem a legvérmesebb reményeket. Mi működne, ha nem ez? Semmi titokzatos halandzsa, érthető működési elv, jó referenciák. Legalábbis Ákos honlapján van egy csomó lelkes hozzászólás, még Vomit jobbkormányos Ladáján is érezhető javulást…..
Ferenc tízre kiment, mosolygott és szalagot vágott. Kész a híd, boldogság van, vigadjatok magyarok. Az internetező és rádióhallgató polgárok örültek is: na, ma délután kipróbáljuk a Csák Norisz hidat. Négy előtt pár perccel a pesti oldal bevezető szakaszához gurultam. Már…..