Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whale256

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
– Nem volt egyszerű elérni önt. Miért bujkál? – Nincs mitől félnem, nem bujkálok...
whale256 2016.12.11 14:38:00
A regény előző része itt olvasható. A budapesti járat csak délután indult a Fiumicino repülőtérről. Éva és Bottyán az utolsó római délelőttjüket…..
Januártól a tervezési díjaknak kötelező alsó és felső határát jelöli ki a nemrég megjelent rendelettervezet. A díjat a kivitelezési költséghez köti, eszerint a legalacsonyabb díj 5.9%, a legmagasabb 9.6% lehet, ennek 45%-a engedélyezési terv, 55%-a kiviteli terv. (40-100…..
whale256 2013.12.02 19:59:32
@Kőmíves Kelemen: Nem biztos, hogy rossz a százalékos elosztás, ugyanis az engtervhez kell kitalálni, hogy milyen legyen a ház, és ez - ha lelkiismeretes a tervező - sok gondolkodást és a megrendelővel történő egyeztetést kíván, mondhatnám, ide kellenek az ötletek és a "művészet". A kiviteli terv készítése ezután már szinte csak rutinmunka.
Hogy miért indítjuk ezt a blogot? Mert a felújításról meg az építkezésről mindenkinek van egy rémtörténete. Nem volt nagy a fürdőszobánk a hetedik kerületi bérház második emeletén, de az előző lakó ízlése miatt legalább szép sem. Egyhússzor egynegyven, rózsaszín…..
whale256 2013.10.30 16:02:34
@Franci123: Van rá ötletem, hogy mitől ázik.
Ha érdekli, elérhetőségemet megtalálja a www.trullo.hu honlapon.
A Macesz Huszár egy önmagát zsidó gasztronómia alapján működő, de mégsem kóser bisztróként aposztrofálja, és miután van burger is az étlapon, kiváló apropó volt arra, hogy a félszázadik BpBurger beszámoló itt szülessen meg. Beérkezve az enteriőr egészen családias,…..
   Most, hogy a dolog aktuálpolitikai tartalma lecsengett, érdemes szakmai szempontból elemezni, mi történt a Parlamentben Schiffer András december 12-i beszéde alatt. Azoknak, akik pártszimpátiájuk alapján hajlamosak megítélni a dolgokat, javaslom, vegyék le a hangot. A…..
A Zugügyvédnek különösen azok a szakértők tetszenek, akikhez külön tolmácsot kellene rendelni, hogy a szakvéleményt érthetőre dekódolják.Tisztelt Zugügyvéd!Felperes vagyok egy ügyben, ahol a bíróság műszaki szakértői bizonyítást látott szükségesnek, és felhívott…..
whale256 2010.09.15 12:07:02
@EMBEREK!: A posztból úgy tűnik, hogy a bíró(ság) egy nemlétező szakértőt jelölt ki. Tényleg kicsit furcsa, és fölveti a bíróság felelősségét, hogy a peres félnek kelljen ezt kiderítenie. Érdekes lenne tudni, hogy erre az egészre hogyan reagál(t) hivatalból a bíróság. Mert ugye a posztoló nem csak a blogban írta meg a történteket.
Ez a poszt azoknak a kétkedőknek szól, akik nem hiszik, hogy programunk tényleg megvalósulhat. Ez valószínűleg ugyanaz a réteg, mint akik a Földet is sokáig laposnak hitték.Egyik legfontosabb intézkedésünk a Duna bevezetése a Nagykörútra, igazán látványos, turisztacsalogató…..
whale256 2010.08.18 20:06:51
@ch70: Igen, természetesen kétfarkú fakutya
Kettős Mérce Buzifeszt falatkák 2010.07.06 08:00:00
 Vasárnap újra megnyitotta kapuit több helyszínen is az idei LMBT-fesztivál. A kezdés inkább vegyesnek, mint nyugodtnak nevezhető, immáron bekövetkezett az is, amire talán még én sem voltam felkészülve: a hétközi moziprogramok után vernek buzikat (illetve "buzinak…..
Ennyit változott a világ, ennyire picik lettek a tárolók harminc év alatt. A bal oldali monstrumon a piros gomb akkora, mint a jobb oldali SD-kártya. A bal oldali IBM által összeállított tár nyolc darab 2,5 GB-os részből áll és majdnem kétezer kilogrammot nyom. Az egész monstrum 648…..
Korrektorblog Szerkesztői üzenet 2009.12.28 09:30:00
From: tok@mindegy.hu Subject: Autós üldözés az M1-esen Autós üldözés az M1-esen http://index.hu/bulvar/hirek/2009/12/23/autos_uldozes_az_m1-esen/ 'jobb kormányos brit rendszámú kocsira' helyett: jobbkormányos (egyben), (vessző) brit rendszámú ... A jobb melléknév azt jelenti,…..