Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosdószivacs

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor elgondolkodtam már azon, hogy a sok gyerekcsalogató figurás édességeket, cukortartalmukat figyelembe véve, hogy képesek a szülők megvenni a gyerkőcnek. Persze a válasz egyszerű: Nincs más választásuk, hacsak nem hajlandóak végigszenvedni a vásárlást a sikoltozó…..
Mosdószivacs 2015.03.10 00:29:31
Pangea Szobrot Marsiglinak! 2015.02.08 19:54:45
Luigi Fernando Marsigli grófnak jelenleg egyetlen szobra sincsen Magyarországon, nincsen róla egyetlen utca, középület, híd vagy akármi elnevezve. Munkássága néhány érdeklődőt leszámítva tökéletesen feledésbe merült. Valószínűleg sokan ebben a bejegyzésben hallanak majd a…..
A rendkívüli időjárással beköszöntő december jelentős károkat okozott a villamosenergia-hálózatban is. Az ónos eső okozta fagykár, illetve a kidőlő fák következtében az ország minden részén komoly sérüléseket szenvedett, néhol gyakorlatilag megsemmisült a kiépített…..
A blogszülinap egyik hagyománya a nyereményözön, amit általában valamilyen trükkös rejtvénnyel zúdítunk a nyakatokba. Most is pontosan ez történik, amolyan Mohó Hiéna módjára. Ha valaki nem ismerné, a Mohó Hiéna a Totalcar karácsonyi rovata, amiben az évben kapott…..
Amit látsz az nem a valóság Azt hiszem ezzel nem is nagyon mondtam újat, hiszen egy számítógépes játékról van szó. De arra gondolok itt, hogy amit a játékban látsz az még a játékban sem ott van ahol látod. Részben azért, mert a hitbox és a játékos modell nem fedi egymást,…..
Napok alatt körbefutott a világsajtóban a hír, hogy készül és hamarosan átadásra is kerül a világ első napenergiát hasznosító kerékpárútja. A hírt a világmegváltó csodaságoknak kijáró örömmel fogadta mindenki, ám olyan tények kerültek megkerülésre a…..
Mosdószivacs 2014.11.14 10:57:06
Aham. En Hollandiaban elek, es tudok stocolni meg par problemat az altalad leirtakra:

- Hollandiaban ott csinalnak kovekbol kerekparutat, ahol szukseg van arra, hogy 1 munkas konnyen fel tudja szedni es alatta turkalni/kabelt fektetni (itt ugyanis nincsenek legkabelek, minden a fold alatt megy). Ahol ez nem szempont, ott tukorsima aszfaltut van. Namost, ez frankon egyik se, raadasul ha felszedik, nincs aramtermeles.

- Bizony neha atmegy egy-egy 12tonnas nehezgepjarmu ilyeneken. Ugye epitkeznek valahol, kontenernyi hulladek, vinni kell, es itt se tokolnek sokat a melosok, hanem mennek, viszik. Kivancsi vagyok, mi lenne, ha egy 6-12 tonnas 6kereku atmegy egy ilyenen. :)

- Kerekparut melle soveny/fasor valo. Szinte mindenhol van is, mert kellemesebb, mint a pusztaban tekerni. Plane egy orszagban, ahol mindig fuj a szel. A levelek nyaron viszont arnyekolnak, osszel meg rahullanak jol az utra. Namost, vizes, rohado levelek az uvegen ugy csusznak, mint allat, es blokkoljak a fenyt.

- Ha megneztetek, siman fold van a betonblokkok alatt. Namost, van nalunk is ilyen megoldas (bar a kovek szinte mindenhol 30x30x6 -os betonblokkokbol van), es 1-2 ev utan elcsusznak egymastol, ilyen kellemes 1-2 centis szintkulonbsegek vannak. Ennek oka reszben a nem eleg eros alap (sima dongolt fold/homok), de meg inkabb az ut mellett allo fak es egyeb novenyzet gyokerei. Utalja is mindenki az ilyen fajta kerekparutakat.

Szoval tomoren, ez elegge egy halvaszuletett projekt lesz.
-Jó, akkor tegyük le a kicsit aludni. Ugye becsomagoltad a kiságyat? -Persze, van matrac, hálózsák, minden. -Hoztad a babafigyelőt is? -Ööö ...hopp. Szokás szerint kapkodósan indultunk barátainkhoz, valami apró lépés mindig kimarad, ha  az ember két gyerekre és egy szülinapi…..
A Művészetek Palotája aztán megosztja a közvéleményt, ez az épületek Lady Gagája, mert van, aki odavan érte, de sokan epilepsziás rohamot kapnak már az említéséről is. A díszítés nélküli formáról a legtöbb embernek egy oldalára borult lakótelep jut az eszébe, eleinte én…..
Tele van a tököm azzal, hogy az iPhone (3G, nem a 3Gs) egy-egy hívás után eldobja a hálót, és mindegy milyen sw-frissítést hajtok végre rajta, akkor is ezt csinálja. Tele van a tököm azzal is, hogy ha egyszer hozzáláncolom a kibaszott telefont egy számítógéphez, akkor egy…..
Három brit (két londoni és egy manchesteri) Holiday Inn szállodában próbaképpen egy olyan szolgáltatást vezetnek be, ami első hallásra ódivatúnak, másodikra bizarrnak, harmadikra pedig igen izgalmasnak tűnik. Mostantól ugyanis bármelyik vendég igényelhet a recepción olyan…..