Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boszi73

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aligha van megalázóbb egy 2 éves kapcsolat finisében, amikor egy jóval idősebb nőért hagy el minket kedvesünk. A történetben szereplő lány pórul járt és aktív nyomozásba kezdett, párja váratlan elfordulása okán. Amit eddig csak B-kategóriás romantikus vígjátékokban…..
Modorosblog Az expasim 2010.06.15 07:00:00
-Na nézzenek oda - mit eszünk ma, Bazsi? -Karbonárát, én csináltam. -Komolyan? De ügyi vagy. Carbonara... e una Coca-Cola... A volt barátom is állandóan a konyhában sertepertélt - mondjuk ő szakács végzettségű is volt. Ennél azért egy fokkal bonyolultabb dolgokat főzött…..
Édesapám közel egy hónapja ágyhoz kötött beteg volt, lehetett tudni, hogy sokáig sajnos már nem él (ápolónő jött hozzá naponta többször mosdatni, forgatni, stb.), mikor egyik délután iszonyú nehezen kezdte venni a levegőt, olyan volt, mintha fuldokolna. Az ügyelet közölte,…..
Subba A hét videója: Killakikit 2010.05.03 14:00:00
Még csak hétfő, és mi máris osztogatjuk a hét videóját? Természetesen minden okunk megvan rá. Türelmetlen debileknek: az első negyven másodpercet át lehet tekerni. (Ebben a rohanó világban egy ilyen jellegű információt mi megköszönnénk!) ..
A Futóblog történelmében nem szokatlan, hogy valaki a futással egészíti ki az életmód változtatást és lesz képes csodákat művelni. Az alábbiakban bemutatnánk Papp Ádámot, vagyis a kommentelők közt paklist, aki tavaly júliusban még 157 kiló volt, most meg 98 és újabban a…..
Boszi73 2010.04.21 19:00:43
@Dr. Fire: Ha így jobb:Minden az agyban dől el! Próbáld ki!!!
…elmondom hát mindenkinek.Történetem furcsa. Több mint furcsa, nem is tudom, hogy kezdjek bele igazán. Előre is elnézést, ha néha nem találom majd a szavakat. Igazából abban sem vagyok teljesen biztos, hogy történetem erre a blogra való.Huszonöt éves vagyok és két hónapja…..
retro gastro Sertésmájkrém 2010.04.21 06:19:00
A sertésmájkrém a ’70-es ’80-as évek iskolai kirándulásinak, vándortáborainak, építőtáborainak, korházainak és a Magyar Néphadsereg hideg élelmezésének alapeleme volt. Mellé egy Mackó sajt, egy különleges vagdalthús és esetleg egy Sport szelet két vastag szelet…..
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..
Az ilyen sztoriknál szeretem azt leginkább, ha a másik fél is jelentkezik és előadja a saját verzióját, most is várom a jobbnál jobb sztorik mellett a lenti képen látható autó vezetőjének a reakcióját emailben! Esetenként ez szánalmas mentegetőzés, máskor pedig egész más…..
Felszólítunk mindenkit, hogy lepődjön meg! Egy újabb kibaszottul idegesítő reklám ami egy szexipari munkást próbál elsütni. Természetesen nem elvárás, hogy a szereplőválogatásra ellátogató megélhetési faszverőt felismerjék, de egy minimális research munkát igazán be…..
Már napok óta téma, amit az Index kiszivárogtatott: A Fidesz a kétharmados parlamenti többség birtokában előrehozná az önkormányzati választásokat, és új kerületeket alakítana ki. A cikk szerint: "Információink szerint Budapesten radikálisan átalakítanák a kerületi…..
Boszi73 2010.04.17 21:14:03
@c.2: Na mi van,nagy az arcod? Talán te az 5.ker.-ben laksz????
„Annyira félek tőle, hogy abban sem fogok bízni már, aki megérdemelné.” - Levélírónk minden bizodalmát elvesztette a férfiak iránt, amikor megtudta, hogy párja a háta mögött flörtölget. Amikor a kan lebukott, macsó szokás szerint előbb támadt, majd visszakozott,…..
Az idei tévés évad egyik nagy meglepetése és egyben slágere is az MTV (Music Television) új realityje volt, amiben olasz-amerikai fiatalok költöztek be egy villába, és adták magukat a szülők meg az olasz-amerikai közösség legnagyobb megrökönyödésére. A sorozat, amit az MTV egy…..
Érdekes dologra bukkantam ma délelőtt."Stílusikon érkezik. 2010.03.25. 18h" felirat egy leragasztott Andrássy úti kirakaton a Vertu és a Művész között.Tekintettel arra, hogy a környéken jó pár nagyon neves olasz cég, például a Dolce&Gabbana is megtelepedett, remélem…..
Dezsőmail Subject: Sérülés 2010.03.17 12:57:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/06 Subject: Sérülés To: solisoli@solisoli.hu   Helló!   Kérem, hogy levelemet továbbítsátok a tulajdonosnak!   MEGÉGTEM Önöknél!   2010. március 4-én a kora esti órákban "élveztem a napozás örömeit" Váry…..
parkolás blog A rend őrei 3. 2010.03.16 08:12:57
Az alábbi sztori egyben érdekes és elgonolkodtató is... A beküldő javaslatával nem éltem, mert hát azért címben mégsem trágárkodunk és sajnos még örülhet is, hogy csak ennyivel megúszta a dolgot. Le a kalappal, bátor ember.Helló! Ha kirakod a blogba akkor talán lehetne a címe:…..
Boszi73 2010.03.16 19:14:19
@Hellisfitar: A nyócker nem olyan gáz ahogy elképzelik. Csak tudni kell viselkedni... Ott nőttem fel,van olyan roma,akiért "tűzbe" tenném a kezem,de paraszt egy sincs!!!
Boszi73 2010.03.16 19:15:42
@esef: összecsukod a babakocsit,behúzod a hasad,hátadra teszed a gyermeked... Én így sem férnék el...
Olyan HVCS példányokkal már biztos mindenki találkozott, akik megfúrt kipufogódobbal és kályhacsővel felszerelt tizenhúsz éves, egykor sportos autókból pislognak ki a zselézett hajuk alól és spontán adrenalinsokktól vezérelve bináris gázpedálkezeléssel közlekednek és ha…..
A Le Whif olyan édességet dobott piacra, ami valószínűleg egészen rövid időn belül felforgatja majd a piacot. Egyetlen kalória bevitele nélkül élvezhető ugyanis gyakorlatilag bármilyen ízesítésű csokoládé, és nem is akárhogyan: a Le Whif nem megehető, hanem belélegezhető…..
Kibaszott gátlástalan világban élünk! A felmenőinktől kapott útravalók inkább hátráltatnak, mint segítenek, a jómodor a múlté, az "erősebb kutya baszik" elve úgy ette be magát a mindennapjainkba, mint a '90es évek elején  Ray Krebbs addig…..
Wilkinson levele pont egy perccel azután esett be a postaládámba, miután bekapcsoltam a számítógépemet és bár önmagában különösebb hírértékkel nem bíró, általános jelenségről van szó, mégis érdemesnek tartom kitenni azért, mert pont az általánosságánál fogva olyan…..
Amikor eljön az este, és a gyermekeim megkérdezik, hogy „Mami, ma mi lesz a vacsora?” felvillan bennem a kétségbeesés, hogy már megint csak a nagyon egyhangú párizsi, sonka, kolbász, sajt, szalámi, kenőmájas, virsli, kenyér valamelyik kombinációja jöhet szóba. Persze…..
Tegnap este olyasmi történt, ami azóta nem fordult elő, hogy a Csillagvirág klinikán terroristák és kommandósok mészárolták le a főszereplők nagy részét. Nyert a Jóban-rosszban a Barátok közttel szemben. A Hal a tortánnak késő délután még csak 18 százalékos…..