Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gunyoros

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
biztonságos? Rezsiadó 2014.02.27 06:00:00
A Rezsiügyi Nemzetbizottság Elnöki Karzatának Rezsicsökkentési Főbiztosa ma reggel újabb nagyívű bejelentést tett közzé: a Magyar Állam immár hivatalosan is megvásárolja a magyar energiaszektor villamos energia szegmensének két legnagyobb szolgáltatóját. "A rezsiharc ezzel új…..
Hoffmann Rózsa hazudik a tandíj ügyében. Azt mondja, az államtitkár asszony, hogy Gyurcsány akart tandíjat, amit ő vezet be, az nem az. Nem zavarja, hogy ha egy diáknak fizetnie kell a tanulásért, az tandíj, akkor is, ha másnak nevezik. Ha már a mostani ámokfutás kapcsán is…..
gunyoros 2012.12.11 12:53:03
@gunyoros: Oh, bocsánat, nem háromszoros, soxor háromszoros.
gunyoros 2012.12.11 13:17:27
@Scagnetti: 1, Szerencsétlen a félázsiai felmenőd! 2, Baszki, még mindig nem a bloghoz szólsz hozzá, hanem terelsz és hazudozol. Seggszájúkám, mi van a tandíjjal???? Jahogy nem tandíj, hanem kölcsön? Vagy mi?
gunyoros 2012.12.11 13:25:15
@Scagnetti: És még valami... ki mondta, hogy neked fizetnek ezért? Elég idős vagyok ahhoz, hogy emlékezzek a hozzád hasonló önkéntes ügynökök munkájára, még az átkosból. Ugyi a barna ajakért nem kell fizetni. Te a rosszabb fajtából vagy, Neked önként barna... meggyőződésből. Ez meg gyógyíthatatlan.
Vajon mit csinál egy olyan állami tulajdonú non-profit társaság, amelynek alapítása 450 millióba kerül, a fenntartása pedig évente cirka 3,36 milliárdba?  Asszisztál a magyar dohánypiac újrafelosztásához. A dohánypiac újrafelosztásának állomásairól és annak várható…..
Ha lusta vagy kattintani, akkor sem maradsz le semmiről, mindössze ez a kép van az oldalon, amit szerintem sokszor fogunk látni még az elkövetkezendő napokban. ..
gunyoros 2010.11.28 15:09:11
@Nagy Eleonóra: Jobb lenne ha havat lapátolnál, ahhoz ugyanis nem köll magyarul tudni, helyesen írni...az való neked!
Bár az is igaz, hogy jó látni milyen sötétség lakozik egy Orbán seggnyaló fejiben, ezért viszont köszönet jár :)
Orbán a következővel indokolta, hogy bármifajta hatástanulmány és társadalmi egyeztetés nélkül vezetik be a 3 fogyasztási különadót."A legfontosabb egyeztetés Magyarországon megtörtént. Valóban két választás is volt, egy parlamenti és egy önkormányzati. Ezt mi a…..
Sziasztok.   Én egy amerikai cégnél dolgozom aminek magyar vezetése lett. Na itt kezdődtek a gondok. Ez a cég nem a lejtőn indult lefelé hanem a szakadékba zuhan. Az emberek megfélemlítése és a minden napi kilátások homálya a cél.   Na ez GE. Aki tönkretette a Tungsramot…..
gunyoros 2009.12.28 10:58:05
@tiborc2008:

"Rémlik még az elmúlt hónapok híreiből, hogy vagy 600 milla forintot kapott a költségvetésből munkahelymegtartó támogatásként, most meg lapátra tesznek párezer embert."

Jól rémlik. A támogatás feltétele az volt, hogy 5 hónapig nem tesznek lapátra rendes felmondással senkit. Ezt a GE (már a kollektív szerződésben vállaltak miatt is) tartotta.

Nincs itt szó semmilyen maffiáról.
gunyoros 2009.12.28 11:07:28
@gorillka:

"Két kérdés merül fel bennem. Miért balfék a szakszervezet?
Miért drágább a GE fénycső, mint a Philips? "

Nem hinném, hogy a szakszervezet balfék lenne. Ha elolvasnád a GE kollektív szerződését és egyeztetnéd a Munka törvénykönyvével, igen csak meglepődnél.

Miért drágább? Bécsben nem drágább, Berlinben sem. Érdekes módon csak Magyarországon drágább, de erről a Philips üzletpolitikáját kellene megvakarni.
gunyoros 2009.12.28 11:15:53
@Csülök:

"A nyolcvanas évek végén a Tungsramnak évi több száz milliós vesztesége volt, nagy összegű nyugati bankkölcsönöket vett fel. A GE így jutott a részvények többségéhez."

Az első mondat első része igaz. A miértje talán az, hogy a boldog szocialista időkben boldog-boldogtalan ingyér kapott lámpagyárat a Tungsramtól. Állami megrendelésre cuculista baráti segítségként.
Csak az állam cseszett kifizetni a Tungsramnak a gyárak árát.
A Tungsram nem vehetett fel nyugati bankkölcsönt. A 80-as évek közepétől a fent említett okok miatt állami csecsen élt.
A GE csak 89-ben juott Tungsram részvényhez, de az már a privatizációból adódott.