Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Momentum

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magam nem vagyok egy nagy futballrajongó, egész egyszerűen nem hoz lázba, hogy huszonkét térdzoknis figura másfél órán át kerget egy labdát és egyszer-kétszer történik valami aminek örül az egyik fél (emellett viszont az meg érdekel, hogy autók mennek körbe-körbe egy pályán…..
Ez ugyan még nem egy nyári vakáció története, de a friss sérelmekre 1-2 hónapot még biztos várni kell, hagyni egy kis időt, amíg érlelődnek, úgyhogy addig melegítsünk SF videóval dokumentált üdülésével Mauritiuson a Les Cocotiers hotelben: 2006 októberében barátnőmmel…..
Elképesztő a titkolózás, de a Homár remek petrolkémiai kapcsolatainak köszönhetően a Mol menedzsmentjéhez közel álló körökből megtudta, hogy a Részben Magyar Mamut visszavág az OMV-nek a Lánchidat rajta omv-s kamionnal mutató, "Ausztria megint kicsit nagyobb lett"…..
comment:com Fortyog a felszín 2007.07.04 16:30:00
Az még hagyján volt, hogy kb. egy hete legalább tíz perccel megrövidítették a közszolgálati Híradót a Balatoni nyár című szolgáltató(?) ízé miatt, amiből olyan bréking infókat sikerül megtudni, miszerint kiskutyánkat a Balcsinál is el tudjuk vinni orvoshoz, meg hogy már…..