Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deviáns

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy így tömegközlekedj havi húszezerért. A duplán vett bérlet oka, hogy az automata az utas szerintem nem nyomtatott, de a gép mást mond. Volt már ilyen sztorink, ott még egy korrekt választ is találtok. Panaszosunknak egyébként egészen jó megoldási javaslatai lennének, de…..
"Az ÉNYKK szerint utazás előtt a háromoldalú megállapodásaikat kéne olvasgatnom, hogy ne kelljen közel 3-szoros jegyárat fizetnem a közölthöz képest" - írta tárgymegjelölésként olvasónk, aztán a leveléből kiderült, hogy a közel háromszoros ár 330 forint, de természetesen sokszor nem az összeg a…..
Az ALDI Magyarország meghívására vettünk részt egy vaktesztelésen, ahol az ő élelmiszereiket kóstoltuk össze a konkurencia termékeivel. A tesztelők Magyarország legolvasottabb hírportáljainak delegáltjai, a Maradok a pénzemnél blogot ketten képviseltük...
Zoltán annyira plasztikusan és visszafojtott, de láthatóan élő és fortyogó dühvel bírta leírni a vele történteket, hogy hiába tudjuk, hogy ő szegény biztosan nem szórakozott jól a hol lassan csordogáló, hol őrült mód vágtató események idején, így kívülállóként bizony olyan az egész, mint egy abszurd…..
Az építkezés, lakésfelújítás mindig is pénztárca, idegrendszer és kapcsolatpróbáló időszakot jelentett a merészen belevágók életében, de ami az elmúlt években ezen a területen zajlik, az tényleg elkeserítő. Visszasírjuk az ökölszabályt, miszerint jó, olcsó és gyors szolgáltatás csak a mesében…..
Valami elromlott. Már nyolc éve vagyok polgármester, de ennyi szomszédviszály, panasz, be és feljelentés korábban nem volt. A legtöbb bejelentő nyugdíjas. De vajon miért van az, hogy olyan emberek, akik évtizedeket éltek egymás mellett, átjártak egymáshoz pitét kóstolni, vagy átszóltak a kerítésen…..
Esküszöm, az embert az élete és netes előfizetése újraértékelésére sarkallja, amikor a UPC 29-es körzetében élők valamelyikétől érkező leveleket olvassa. A  digitális sivatagnak is becézett Monort és környékét jelentő területről mi is sokszor írtunk. "Az egykori…..
"Sajnos átmeneti készlethiány előfordulhat a termékekből, de folyamatosan érkeznek az új termékek áruházainkba." - írta a Tesco ügyfélszolgálatosa a cég facebookján többször is az augusztus 31-én kezdődött Tefal akció kapcsán érdeklődőknek. Ez ráerősíti az ügyben hozzánk szokatlanul nagy…..
"Az állampolgároknak az államról alkotott képét, véleményét alapvetően meghatározza az, amikor ügyeik intézése során kapcsolatba kerülnek az állammal, és ezáltal képet alkotnak annak működéséről, társadalmi kapcsolatairól." - így kezdődik a kormányablak credoja, amire egy örömteli Minden szavaddal,…..
  8 hónapja intéz az Erste egy hitelmódosítást, de nem is ez a legelképesztőbb az esetben, hanem az a nemtörődömség, ahogy az ügy eseményeit szikáran összefoglaló levél alapján intézik. Csak úgy sorjázik a nem mondják, nem küldik, nem szólnak, nem keresik. Ha így működik a tavalyi Év bankja, milyen…..
"Mi boldoggá teszünk!" - ígéri a Hellopay a leendő kártyatulajdonosoknak. Hát Gergőt nem sikerült, mondjuk mi a levél alapján.  Kedves Homár! 2016. április 28-án a Budapesti Pálinkafesztiválon váltottam ki és töltöttem fel a fesztivál egyetlen "hivatalos" fizetőeszközeként feltüntetett HelloPay…..
Legalább is a Telekomnál, ami valami rejtályes oknál fogva nem támogatja, hogy Gabi telefonon tartsa a kapcsolatot az észt barátaival. Sziasztok, Mivel már több, mint egy éve húzódik, nem mondhatják, hogy nem voltam türelmes. Telekomnál van 2 éves hűségidőm, ami pár hónap…..
Deviáns 2016.04.20 20:41:02
VOIP?
valami ilyesmi?
kiszamolo.hu/hivj-mobilt-12-forintert-percenkent/
[url=http://kiszamolo.hu/hivj-mobilt-12-forintert-percenkent/]VOIP?[/url]
Tyga egy menő amerikai rapper, aki elvileg tavaly május 17-én lépett volna fel az a PeCsában. A koncert elmaradt. Majd a június 23-ára meghirdetett pótbuli is. Ezzel kapcsolatban a szervező Crazy Stylez elég érdekes stílusban kommunikált a Facebookon, majd az egészre rátett még egy lapáttal, amikor…..
Csak egy tablet lett volna, aztán tessék, nem Homár-poszt lett belőle? Veddvelem.hu és a Gigadeal.hu tökéletes kapcsolata! Sziasztok, egy rövid ki történet arról, hogy a fentebb említett két céget miért kell elkerülni jó messziről. Történt, hogy kedves családomat szerettem volna meglepi egy…..
Aki fogyózik vagy akár csak egyszer is életmódváltáson törte a fejét az elmúlt 5 évben, az már biztosan belefutott a LifeTiltbe, ahol a módszer kidolgozója egy amerikai kiképző-őrmestert megszégyenítő stílusban osztja az észt, és szidja a nem igazán kidolgozott testű nőket, biztosnak, egyben…..
A címbeli huszáros megoldással próbáltak segíteni olvasónk problémáján a Telekomnál. Ha tényleg ez a hozzáfűznivalójuk az adatforgalmat előevő Spotify-ra, esetleg beírhatnák a Music XS csomag tarifaismertetőjébe is. Csak hogy ne kelljen annyiszor elmondani a panaszkodó előfizetőknek.  Kedves…..
Rendszeresen visszatérő kérdés a Homáron a parkolás, de az utóbbi időben leginkább a mobilparkolási rendszerre érkezett panasz. 2016 nyitóposztja a témában meglepő módon mégis a hagyományos pénzbedobálós módszerre fújja a pokol kénköves tüzét.  Kedves Blog, Röviden a történetem, ha gondolod tedd…..
Teszi fel a kérdést kalandos házépítés gigaprojektje végefelé járó olvasónk. Válasza biztosan nem helyes megoldás, de több áll-leesős pillanat is van a levelében. Vigyázat, a posztban nagyon nagy számok és fura események szerepelnek! Csak saját felelősségre! Jó-e…..
A Ringroup Oktató Kft.-t sokan szidták már, többek közt nyelvtanárok és szakképzőkben vizsgáztatók is. Ezúttal egy majdnem diákjuk fut hiába a tanfolyamra befizetett pénze után. Ő félév küzdelem után inkább hagyja az egészet a francba, de nem kéne. Sorstársak…..
Deviáns 2015.03.24 16:36:21
A postázott dobozokban a modemek megérkeztek, a melléjük csomagolt felmondó levelek viszont nem. Oké, fogadjuk el, hogy így volt. De ilyenkor nem kéne valami olyasmi, hogy hé ügyfél, küldtél pár modemet, de írást nem, mégis mit szeretnél mondani ezzel?   A T-Hometól van…..
Ugyanaz a vonatút ennyiért is meg annyiért is? Vagy van valami különbség köztünk? És egyáltalán hol van Boba?? (Celldömölk mellett.) Kedves MÁV-szakértők, szakértsetek! Tisztelt Homár! Szombaton utaztam Zalaegerszegről Budapestre a 9:45-kor induló vonattal. Meg akartam venni…..
Az ember élőlény, az élőlényeknél pedig megeshet, hogy zavar lép fel a működésükben. Azonban arra törekszik, hogy ezt a zavart minél előbb elhárítsa, és élhesse tovább az…..
Deviáns 2015.01.22 22:00:14
Együtt érzek a posztolóval. Elvileg mindenhova a körzetes orvosnak kell beutalnia. A rendszer csak azt nem veszi figyelembe, hogy mi van akkor, ha gyengébb képességű a körzetes orvos. Sok vizsgálaton vagyok túl és én is látom az érdektelenséget, érzem a kiszolgáltatottságot. Pl. a kardiológus pszichológushoz akart küldeni, a feldagadt nyirokcsomókra meg annyit mondott, hogy természetes, ha valahol gyulladás van. oké, nem az ő területe, de nem kéne javasolni újabb vizsgálatot? Illetve nem kellene hipochondernek beállítani az embert.

Nekem lassan 4 éve van valamilyen gyulladás a mellkasomban, valahol jobb felől a szegycsont alatt, a gyomorszájtól feljebb.
A kilakulása valahogy úgy nézett ki, hogy a céges klíma fél nyáron fújta rám a hideg levegőt. (megmértem, 13°C/ folyamatosan reklamáltam, a reklamáció hatására a karbantartók következő tavasszal cserélték a termosztátot, hogy elromlott. Köszi.) A nyár közepén kezdet fájni jobb oldalt a szegycsont környékén. Ez ízületi gyulladásra utalna. Alábbhagyott, majd egy köhögésbe fulladó nevetésre újra előjött, jóval erősebben. (rekeszsérv gyanú?) Ettől kezdve felduzzadt,feszült a jobb mellkasom. a fájdalom a jobb kulcscsont mentén a vállig kisugárzott. Hetekig ilyen volt, ekkor mentem el a körzetes orvoshoz.
Küldött ő kardiológushoz, tüdőröntgenre, pajzsmirigy ultrahangra meg mindenhová, kaptam ízületi gyulladásra kenőcsöt, semmi nem használt, semmit nem találtak, vérkép rendben... Egy idő után magától alábbhagyott a gyulladás, de a fájdalom nem szűnt meg. Pár hónap múlva egyik pillanatról a másikra, mintha egy seb alakult volna ki valahol a torkomban/nyelőcsövemben. A szám íze is kellemetlen volt két napig. Irány a körzetes orvos, beutaló gyomortükrözésre. 6 héttel későbbre kaptam is időpontot... addigra alábbhagyott az égő érzés, és állandósultak a reflux szerű tünetek. Meg is állapították a reflux gyanút, aztán semmi nem történt, se gyógyszert nem írt a körzetes orvos, sem további vizsgálatra nem küldött. Én meg nem erőltettem, a pár hónap alatt annyi kiszolgáltatottság érzés és gyakorlatilag a "mit keres maga itt" éreztetése... Barátaim előtt azzal viccelődtem, hogy majd a prosecturán megmondják...

Aztán másfél évig nem történt semmi. Szépen lassan a viszonylag aktív, sportos életemet leépítettem, nem bírtam a terhelést. Nekem már fel sem tűnt, mennyit köhögök, krákogok, köszörülöm a torkom, hogy feljöjjön a tüdőmből a cucc, vagy mert ég a torkom. Párom viszont megelégelte, és addig rágta a fülem, míg egy személyes ismerős belgyógyászhoz el nem mentem, és az ő javaslatára és közbenjárására beutaltak egy tüdőszanatóriumba. Itt volt az első orvos, aki leírta, hogy valahol gyulladás van, de nem a tüdőben, jobb oldalról a tüdőm váladékozik (hörgő tükrözés). illetve enyhe asztma gyanú. Elküldött CT-re. újabb 6 hét... CT eredménye: semmi komoly.
Viszont kaptam inhalátort, gyulladáscsökkentő és antibiotikum koktéllal, és előírt egy másik inhalátort, ami oldja a váladékot a tüdőmből. Ezek nagyban segítettek, a tüdőkapacitásom egész jól helyreállt, jobban érzem magam, de az alap tünetek ugyanúgy megvannak.

Szóval: Gyomortükrözésen reflux gyanú... máshol izületi gyulladás gyanú... közben a tödőmből jobb oldalról folyamatosan köhögöm fel a coccot...
Ha magas a savam, egyrészt köhögök (reflux?) másrészt fájdalom sugárzik fel a szegycsont mentén (sipoly? bejut a sav, ahova nem kellene?), aztán a tüdőm is beindul, köhögöm fel a cuccot.

Valahol itt tartok most... ötletem sincs, hova menjek vizsgálatra. Talán megkeresem én is azt a kanizsai egészségközpontot.
Deviáns 2015.01.23 19:05:09
@bxf: Köszönöm a választ! A belgyógyász ismerősöm is gyanakodott erre, de szerintem még a tüdőszanatóriumban sem vizsgáltak/nem vettek mintát tenyésztéshez. A gyomortükrözésen meg csak a gyomorfekélyhez kapcsolódó baktériumra vizsgáltak.