Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deviáns

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Tamás kazáncserére adta a fejét, ami önmagában épp elég stresszt jelent, a költségről nem is beszélve. A szükséges összeghez az MFB hitelprogramján keresztül szeretett volna hozzájutni. Hosszú hónapok alatt meglett a hitelhez megfelelő kivitelező és a szükséges dokumentumok is, úgy tűnt,…..
December elején írta meg az Index, hogy Óbuda Önkormányzata bekeményített és elvette a bérlőktől a kedvezményes parkolás lehetőségét. Vagyis az eddigi 2.540 Ft-os éves díj helyett a bérlőknek ezentúl 82.450 Ft-ot kell fizetni. Viktor ez ügyben erős levelet írt az Óbudai Parkolási Kft-nek, amire mi…..
Finn tudósok, Maki Kaurismuki és Björn Jonagold, fantasztikus felfedezést tettek, amikor egy isten háta mögötti Északi-tengeri szigeten Antasklaskirun-on kutatták a helyi élővilágot. A sziget teljesen elzárt a külvilágtól, ezért is nyújt a tudománynak végtelen tárházát az ott élő fajok…..
Avagy így tömegközlekedj havi húszezerért. A duplán vett bérlet oka, hogy az automata az utas szerintem nem nyomtatott, de a gép mást mond. Volt már ilyen sztorink, ott még egy korrekt választ is találtok. Panaszosunknak egyébként egészen jó megoldási javaslatai lennének, de…..
"Az ÉNYKK szerint utazás előtt a háromoldalú megállapodásaikat kéne olvasgatnom, hogy ne kelljen közel 3-szoros jegyárat fizetnem a közölthöz képest" - írta tárgymegjelölésként olvasónk, aztán a leveléből kiderült, hogy a közel háromszoros ár 330 forint, de természetesen sokszor nem az összeg a…..
Az ALDI Magyarország meghívására vettünk részt egy vaktesztelésen, ahol az ő élelmiszereiket kóstoltuk össze a konkurencia termékeivel. A tesztelők Magyarország legolvasottabb hírportáljainak delegáltjai, a Maradok a pénzemnél blogot ketten képviseltük...
Zoltán annyira plasztikusan és visszafojtott, de láthatóan élő és fortyogó dühvel bírta leírni a vele történteket, hogy hiába tudjuk, hogy ő szegény biztosan nem szórakozott jól a hol lassan csordogáló, hol őrült mód vágtató események idején, így kívülállóként bizony olyan az egész, mint egy abszurd…..
Az építkezés, lakésfelújítás mindig is pénztárca, idegrendszer és kapcsolatpróbáló időszakot jelentett a merészen belevágók életében, de ami az elmúlt években ezen a területen zajlik, az tényleg elkeserítő. Visszasírjuk az ökölszabályt, miszerint jó, olcsó és gyors szolgáltatás csak a mesében…..
Valami elromlott. Már nyolc éve vagyok polgármester, de ennyi szomszédviszály, panasz, be és feljelentés korábban nem volt. A legtöbb bejelentő nyugdíjas. De vajon miért van az, hogy olyan emberek, akik évtizedeket éltek egymás mellett, átjártak egymáshoz pitét kóstolni, vagy átszóltak a kerítésen…..
Esküszöm, az embert az élete és netes előfizetése újraértékelésére sarkallja, amikor a UPC 29-es körzetében élők valamelyikétől érkező leveleket olvassa. A  digitális sivatagnak is becézett Monort és környékét jelentő területről mi is sokszor írtunk. "Az egykori…..
"Sajnos átmeneti készlethiány előfordulhat a termékekből, de folyamatosan érkeznek az új termékek áruházainkba." - írta a Tesco ügyfélszolgálatosa a cég facebookján többször is az augusztus 31-én kezdődött Tefal akció kapcsán érdeklődőknek. Ez ráerősíti az ügyben hozzánk szokatlanul nagy…..
"Az állampolgároknak az államról alkotott képét, véleményét alapvetően meghatározza az, amikor ügyeik intézése során kapcsolatba kerülnek az állammal, és ezáltal képet alkotnak annak működéséről, társadalmi kapcsolatairól." - így kezdődik a kormányablak credoja, amire egy örömteli Minden szavaddal,…..
  8 hónapja intéz az Erste egy hitelmódosítást, de nem is ez a legelképesztőbb az esetben, hanem az a nemtörődömség, ahogy az ügy eseményeit szikáran összefoglaló levél alapján intézik. Csak úgy sorjázik a nem mondják, nem küldik, nem szólnak, nem keresik. Ha így működik a tavalyi Év bankja, milyen…..
"Mi boldoggá teszünk!" - ígéri a Hellopay a leendő kártyatulajdonosoknak. Hát Gergőt nem sikerült, mondjuk mi a levél alapján.  Kedves Homár! 2016. április 28-án a Budapesti Pálinkafesztiválon váltottam ki és töltöttem fel a fesztivál egyetlen "hivatalos" fizetőeszközeként feltüntetett HelloPay…..
Legalább is a Telekomnál, ami valami rejtályes oknál fogva nem támogatja, hogy Gabi telefonon tartsa a kapcsolatot az észt barátaival. Sziasztok, Mivel már több, mint egy éve húzódik, nem mondhatják, hogy nem voltam türelmes. Telekomnál van 2 éves hűségidőm, ami pár hónap…..
Deviáns 2016.04.20 20:41:02
VOIP?
valami ilyesmi?
kiszamolo.hu/hivj-mobilt-12-forintert-percenkent/
[url=http://kiszamolo.hu/hivj-mobilt-12-forintert-percenkent/]VOIP?[/url]
Tyga egy menő amerikai rapper, aki elvileg tavaly május 17-én lépett volna fel az a PeCsában. A koncert elmaradt. Majd a június 23-ára meghirdetett pótbuli is. Ezzel kapcsolatban a szervező Crazy Stylez elég érdekes stílusban kommunikált a Facebookon, majd az egészre rátett még egy lapáttal, amikor…..
Csak egy tablet lett volna, aztán tessék, nem Homár-poszt lett belőle? Veddvelem.hu és a Gigadeal.hu tökéletes kapcsolata! Sziasztok, egy rövid ki történet arról, hogy a fentebb említett két céget miért kell elkerülni jó messziről. Történt, hogy kedves családomat szerettem volna meglepi egy…..
Aki fogyózik vagy akár csak egyszer is életmódváltáson törte a fejét az elmúlt 5 évben, az már biztosan belefutott a LifeTiltbe, ahol a módszer kidolgozója egy amerikai kiképző-őrmestert megszégyenítő stílusban osztja az észt, és szidja a nem igazán kidolgozott testű nőket, biztosnak, egyben…..
A címbeli huszáros megoldással próbáltak segíteni olvasónk problémáján a Telekomnál. Ha tényleg ez a hozzáfűznivalójuk az adatforgalmat előevő Spotify-ra, esetleg beírhatnák a Music XS csomag tarifaismertetőjébe is. Csak hogy ne kelljen annyiszor elmondani a panaszkodó előfizetőknek.  Kedves…..
Rendszeresen visszatérő kérdés a Homáron a parkolás, de az utóbbi időben leginkább a mobilparkolási rendszerre érkezett panasz. 2016 nyitóposztja a témában meglepő módon mégis a hagyományos pénzbedobálós módszerre fújja a pokol kénköves tüzét.  Kedves Blog, Röviden a történetem, ha gondolod tedd…..
Teszi fel a kérdést kalandos házépítés gigaprojektje végefelé járó olvasónk. Válasza biztosan nem helyes megoldás, de több áll-leesős pillanat is van a levelében. Vigyázat, a posztban nagyon nagy számok és fura események szerepelnek! Csak saját felelősségre! Jó-e…..